10

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Споко! Всяко нещо с времето си!

9

Факт!

преди 4 години

А бе българия като мрази западняците що просто не напусне съюза?!

8

Анонимен

преди 4 години

Пощите са добро средство за онлайн пазарене. Стига да не крадат и губят пратките. Те лелките там всичките с едни гуши бяха навремето...

7

kukla

преди 4 години

Не вярвам да е поради намалелия брой писма. Напротив писма се пишат безкрайно. Който се засели да живее в зап. ЕВропа получава всеки ден писма. От всякакви инстанциии рекламиращи фирми. Там няма практиката да се ходи и виси пред гишета. Проблемът е че липсват пощаджи. Наскоро германските профсъюзи обвиниха пощите че назначавали украинци, белоруснацци, албанци и пр нелегални пощаджии на черно на половин заплати. А те им отговориха че няма никакви кандидати за работа.

6

a

преди 4 години

Има нещо доста готино в това да получиш истинско, физическо писмо от приятел, вместо мейл презс интернет.

5

Анонимен

преди 4 години

Пощата си е класика.Едно време чехитеспряха трамвайте,щото построиха метроНай тържествено ги пратиха да лагеруват.Малко след това ,пак се появиха без много шум.Утре спира нета.Има места,където да пращаш имейлнай малкото е неуважително.Западниятсвят е изграден на логиката,че все някой им бърка отзад и непременно даси го върнат.Западняци сър.

4

до 2

преди 4 години

като изчезва кой ще ти носи Китайските стоки по 1 долар, щото без тях ще сме като в Каменната Епоха, щото ЕС не произвежда и молив дори?!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Става само за официални документи.

2

Анонимен

преди 4 години

Тази професия изчезва както едно време палещите и гасещите Фенерите по улиците преди да изобретят ел.централите. За какво ти е поща при тези технологии. При срив на комуникациите пощата може да се запази като авариино средство за връзка.

1

Анонимен

преди 4 години

Емчи то и нас и тй ама мнооого отпеди да има електричекса поща.