11

анонимен

преди 4 години

Решението е много просто. Имаме 35млн декара обработваеми площи. Да спират по 5лв от субсидията на всеки декар, това са над 150млн лв пари за обезщетения. Да направят истински комисии и при щети над 20-30% да се изплаща адекватно обезщетение. От застраховки на нивите няма никакъв смисъл, защото застрахователите изплащат в най-добрия случай премията, която земеделският производител им е платил предварително.

10

Да

преди 4 години

Сега там направете къщи за гости.

9

Анонимен

преди 4 години

Държавата може и трябва да бъде застраховател. Трябва всички задължителни застраховки, да са към държавен застраховател като Гражданска отговорност, например. Може пак да се направи задължителна застраховката на жилищата, но към държавен застраховател. Същото и със земеделските земи.

8

държавата-това съмАЗ

преди 4 години

Държавата не е застраховател, освен когато засегнатите са от ромънски произход с незаконни къщи или когато трябва да се платят дълговете на някоя банка наречена КТБ хихихихи

7

Анонимен

преди 4 години

5.4мил.тона фуражна пшеница.В Страната нема хлебна

6

Анонимен

преди 4 години

Има дори техника за борба с градушките,дори в родния ти град Сливен е разположена такава техника.Не знаеш ли?

5

избирател

преди 4 години

До Анонимен 1Не е проста повярвай ми!!!Познавам я лично още от преди да стане министър.Това че ние търпим и лаем по форуми в нета,без да търсим реална отговорност от никого,кой ни е виновен?!

4

Анонимен

преди 4 години

Поканиха папата и падна градушка.

3

Ebлио

преди 4 години

Каква е тази цифра? То не ползваме толкоз обработваема площ в държавата. Това са хектари

2

ДФЗ

преди 4 години

И още 100 000 000 лв. от фирми близки до шефовете на ДФЗ.

1

Анонимен

преди 4 години

"Министърката подчерта, че държавата не е застраховател"Калинке проста, агенцията за борба с градушките е под твое командване.