7

Анонимен

преди 4 години

Най ги привличат паричките.Вижте Хриси колко е желан и красив.Интересно за мара отварачката и за гонзовица отдавна не сме чели, те вярно че одъртяха.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами, след като в Холивуд след 40-50 години се съдят за секс тормоз, какво искате? Вижте кой е провел изследването - Джендар Рисърч и повече не питайте!

5

Стоян

преди 4 години

Зависи кой се опитва да ги сваля! Аз каквото и да правя се мръщят, гнусят и бягат като от чумa, а Севастиян каквито и простотии да върши с тях се смеят и му се радват!!! И в политиката е така! На Герб и Бойко всичко се прощава и простотиите му звучат мило, секси мачо и рейтинг! Но-ооо, Иво Христов казал 80% и го изядоха.

4

MGTOW

преди 4 години

Споко мили "независими " дами вече никой нормален мъж няма да ви сваля,наслаждавайте се на едно котешко и бездетно старомоминско съществуване изпълнено със аневризми и злоба ,може би на смъртния си одър ще разберета как сте се прецакали с тези западни анти мъжки пропаганди:)

3

GG

преди 4 години

Точно пък тези неща, които са изброени, ги привличат....

2

MaйMyнaтa

преди 4 години

Не требва да ги питате эа телефонния им номер, примерно де!!

1

Анонимен

преди 4 години

Всичко което не харесва на жените е сексизъм.А не е ли сексизъм да те лъже,че те обича ,да и направиш 1,2 деца и после да ореве светът,че е жертва на побойща, и секс по принуда?И всичко това за да ти вземе парите и жилището?