20

Бойко

преди 4 години

Това е Fake news. Нулева миграция!

19

Мияч на чинии

преди 4 години

Има ли някой да не е предполагал това ?Затова след като Бойко го разведе Камерън покрай телената ограда по границата организира веднага Brexit.Ех Андрешковци защо си мислите, че снизхождението на Европа означава, че сте я излъгали успешно ?Затова не се учудвайте, че гяволъкът ви е правопропорционален на "мизерията".

18

Анонимен

преди 4 години

Туй лице роднина на лицето от ОПГ е имал големи яки връзки,че да действа на протежението на трасето за туй време за тез години като период преди операцията Халифакс,че и по време на нея сякаш по факс ги изпращал групите натоварени с багаж.

17

Анонимен

преди 4 години

Верно ли..............

16

граничар

преди 4 години

Шенген се отдалечава далеч зад хоризонта?

15

Анонимен

преди 4 години

Да напомним, че спирането на далаверите с паспортите са единият фактор за премахване на визите за САЩ

14

Анонимен

преди 4 години

Борисов и управляващите като цяло успяват да опазят България от бежанския потокДа, като я държат бедна за средния ЕС стандарт и така потокът сам я отминава. Далновидна стратегия :)

13

Анонимен

преди 4 години

Остров на стабилността, всеки влиза и излиза както си поиска, един паспорт е десетина бона, лична карта даже по-малко.

12

бай х

преди 4 години

преди винкело да построи тая кокошкарска ограда , имаше здрава 2 на ограда от времето на комунизма тя къде изчезна ? кой я открадна ? Защо и дума не се обелва за това ????

11

Гранична полиция

преди 4 години

Гранична полиция с джипове, които струват по 130 000 лв с оборудването, ограда за милиони, нови заплати от по 1000 + лв , а трафика ли върви ли върви....Молов, началника на Гранична полиция Елхово да си ходи, Барулов също, Павлин Куртев - началник митница ГКПП Лесово също. Всички тези корумпета накупиха имоти и коли на роднините, децата им в чужбина, а трафика върви ли върви ....

10

Коко

преди 4 години

И нас цял живот ни прекарват с бусове, маршрутки по 40- 50 във всяка, но никой не се самозезира. Пракарват ни и със сметките и с обещания, но никой не се самосезира. Накрая ще излеза, че народа е по- зле и от бежанците. То е показателно де, и на тях ня им се остава тук.

9

Анонимен

преди 4 години

Нали един баш Скатажия каза че е направил ограда. За какво е тази ограда като я прескачат. Кои пазят границата Граничари ли. С какво я пазят с Джипове ли. Така ли се пази държавна граница без граничари кучета автомати баразди и кльонове. Така ако я пазехме през оново недоносеното време щяха да ни напълнят с шпиони и да ни превземат. Къде са ви зставите къде са войниците граничари. Осланяте се на дъртаци да търчат по границата ли. За границата се иска млади момчета а не старци на заплата.

8

Анонимен

преди 4 години

Тикваря напоследък нали постоянно се хвали с нулева бройка нелегално преминаващи границата?

7

Дедо

преди 4 години

Тия дето УМИШЛЕНО ГИ ВКАРВАТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ И БИТИ!!!Как ще си вкараш тия "архитекти","учители" и "зъболекари" у дома?!

6

Сержант

преди 4 години

Добре, че никой не му се остава в България. Тогава ще видят колко се пази границата.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

И все пак може да твърдим, че до тук Борисов и управляващите като цяло успяват да опазят България от бежанския поток.Държавата обаче изпуска положението в махалите ...

4

Анонимен

преди 4 години

По заповед на дядо джордж е това престъпление.

3

Дръндер

преди 4 години

"информацията за групата е получена при международна операция "Халифакс" през 2017 година" Това казва всичко!

2

Анонимен

преди 4 години

Секретни квартири във Филиповци и Орландовци, хахаха. Бе то там полиция изобщо не влиза, освен когато се налага да вардят римляните от народната любов. Какви секретни квартири, какви 5 лв. В тия квартали живеят само кариерни престъпници, нито един работещ добросъвестен гражданин няма. Ако меверето беше нещо повече от лична охрана на управляващите, щеше да тръгне от къща на къща и да ги окошари всичките - кой крадец, кой тел. измамник, кой трафикант, кой изнасилвач, кой с 50 "висящи" дела...

1

ай сиктир

преди 4 години

И това е най-добре пазената граница според Слънцето да се свети името му.