10

Анонимен

преди 4 години

Меле от 44-*** (опитайте се да си представите нагледно такъв брой хора) кардараш баджанаци, а само 4-*** с обвинения. Тия прокурори май нещо не могат да смятат. Изобщо някой има ли съмнение, че ще ги пуснат по живо по здраво всичките тия субекти? Даже няма и да ги глобят нещо. То не че би имало смисъл да глобяваш такива, ама все пак.

9

Бай Иван

преди 4 години

Това евроатлантическо ли е, комитета от Хелзинки веднага да заведе дело срещу държавата, електората не трябва да се закача ;) !!!

8

БХК

преди 4 години

Ромите са наши братя и винаги са невинни !!! Слава на РОМалия !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Тиес ром нямат никво васпитание братчето ми

6

Пламен

преди 4 години

Боли го рома ханшъ за обвинения и глоби. НИЕ плащаме всичко - и извънредните на ченгелите, и нафтата на жандармитес командировъчните, и стъклата/бурканите на сините таксита, и бързата помощ с пътеката на болницата. Здравни осигуровки сме СИГУРНИ, че са си платили. А иначе, работят повече от нас - от 18:30 в петък до 6:00 в понеделник, когато и без това ленивата полиция и обществени форми на контрол спят. Бачкат здраво - по къра разходки; метат липов цвят; продават дърва

5

Заглавие Ром

преди 4 години

ERICH, да не би да споменахте думата "етнос"? и то в съчетание с думата "престъпност"? Дори срички не бива да се съчетават..., ооо, добре че я нямаше думата Р.О.М, иначе ....много пари, много адвокати, екскурзия до Страсбург.. ;)

4

Анонимен

преди 4 години

Глоба 200 лв., която римлянинът никога не плаща, продължава си с ТЕЛК-а и социалната хранилка, и от скука следващата седмица е готов за нови приключения.

3

ERICH

преди 4 години

Я колко срамежливичко,колко стеснително и мило,*** посочи етноса на престъпниците.Ама то целокупният български народ знае,кои са извършителите на този вид престъпления,всеобщите любимци на БХК,Америка зад България,Отворената обществена /знаете какво става въпрос/ и преди всичко лежащите на гърба на българският народ,отличаващи се с пословично трудолюбие,лична хигиена и любов към истината

2

Анонимен

преди 4 години

И ко?

1

Съдия Дред

преди 4 години

Орден "Стара планина" за тези юнаци!