14

Анонимен

преди 4 години

Това за климата отдавна се знае, но алчността засега е непобедима.

13

Анонимен

преди 4 години

Хората актвино работим за самоунищожението ни.

12

Анонимен

преди 4 години

По каква причина тази статия, която не казва нищо, е СПОНСОРИРАНО съдържание.Кой я спонсорира.Затоплянето на климата е един много голям бизнес на много високо ниво. Целта е дране на такси и данъци от овчето население.

11

Чоч

преди 4 години

О йе, почнаха и психичноболните християни... И те са от причините за масовото културно изоставане на обществото

10

Чоч

преди 4 години

Пичове, такива като коментар номер 4 са причината за ситуацията за която говори жената.Да, скоро ще има много информация на темата и ще има още новини.

9

гост

преди 4 години

Лаудато си! Това е енциклика на настоящия папа.И тя касае климатичните промени.Но,това е само параван чрез който по законен начин да се прокара неделния закон.А какво представлява той ли? Гонене и преследване на истинското християнство.....Защото,когато раната му бе изцелена,всички в купом учудени тръгнаха след звяра....Опомнете се хора,събудете се!!

8

Елена Ефремова

преди 4 години

Ако не спрете търговията с плът и правенето на магии, и лъжите , че сте собственици на НТ, може и да не се променя климата

7

АНТИ

преди 4 години

А мин.Ангелкова, обеща 12 месеца сезон по Морето.

6

Анонимен

преди 4 години

До ...Точно теб нищо не те очаква. Но ако вземеш да се размножиш горко им на потомците ти - с такива гени ще им е трудно да оцеляват.

5

Бен Ган

преди 4 години

До 4Вие, другарю, какво работите? Шлосер ли сте? Докога ще мислите, че физическия труд е единствения истински труд? Добре, че все още има хора, като тази ,, бабичка''. както я нарекохте. Опитва се жената да предупреди, но хората от ,,бай Тошо'' - вото време, акъл не искат. Щом още си мислите, че това време е било най-доброто, няма какво да говорим повече. Хора като вас, дърпат страната назаде. Вижте развитите страни, нека са ви за пример. А коя комунистическа страна, ще ми дадете вие за пример

4

...

преди 4 години

Климатолог била тя. Кви са тия професии, дето ги измислиха през последните 20-30 години бе? Само да седят, нищо да не правят и заплати да получават. Климатолог била тя. Мързелива бабичка, която цял живот е на държавна хранилка. То затова държавата е бедна, защото такива като тая вземат заплати, с измислена професия и нищо не правеща. По бай тошово време, нямаше такива хора или ако имаше, бяха малко. Климатолог по бай тошово време нямаше...

3

11

преди 4 години

Не само заради климата. И заради масовото изглупяване!

2

...

преди 4 години

Тая само глупости надрънкала. Застрашени сме били, нещо страшно ни очаквало а никъде не е казала какво точно ни чака. Казала само че температурата щяла да се качи с 2 градуса през следващите 80 години. И??? Какво от това, какво ни очаква? Само глупости надрънкала изкуфялaта бaбичка и тук ги сложили и мислят че новина има. Кво ни очаква бе, я кажете?

1

Анонимен

преди 4 години

Ми през 2100 г. ще ходим доста по-разсъблечени, кво толкова?!