38

Анонимен

преди 2 години

С това съзнание на хората ако ще и всички да караха колела и да намалят производството, пак щеше да има природи катастрофи.

37

Анонимен

преди 2 години

До УченикРитулано жертвоприношение ще има ли на това секта шествие?

36

Анонимен

преди 2 години

До До 25Човек не е вирис, но когато се държи като вирус тогава срещу природата реагира срещи него съответно.

35

Анонимен

преди 2 години

Човекът не е бозайник. Бозайникът когато попадне в една среда влиза в равновесие с нея, а човекът я изсмуква и като не остане нищо се премества другаде. Само един друг организъм следва същия модел - вирусът.

34

Уяя

преди 2 години

Света се е побъркал..колкото по дълбоко копаят толкова се увеличава заема от природата...и един ден олигарсите ще живеят на друга планета а всичката останала *** ще води битки тук на земята за капка вода и троха хляб

33

До 25

преди 2 години

Типичното обяснение на природните явления на религиозен фанатик - човека бил вирус и за това трябвало да се унищожи!? Колко болен мозък да пише такива простотии е големия въпрос тук?

32

Ученик

преди 2 години

Лежаща стачка фрайди фор фрийдъм. Грета Тунберг, която избухна в сълзи в Европейския парламент в Страсбург и с детската си чистота на осенена от болестта мини героиня, с малкото си пръстче посочи недвусмислено проблема на планетата климатичните промени! Ох, насълзяват ми се очичките като гледам видеото с емоционалната реч на малката героиня пред EU лидерите. Нека всички ученици в петък да излезем на лежаща стачка и да налягаме да се натръшкаме на жълтите павета за да спасим нашата планета!

31

Анонимен

преди 2 години

Страшният съд не е толкова страшен, то е просто рестарт на системата и няма нищо общо с вредни емисии и бели мечки и каране на тротинетки. Дамата е права, че може да настъпи кът 2050 г. Така нареченият "страшен съд" ще настъпи когат 90% от човечеството гласува за хомосексуалните бракове, вече се е случвало, и човечеството пак е оцеляло и го има.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е циклично

29

Анонимен

преди 2 години

Схемата:1.Посочваш нещо, нарочено за Торбалан.2.Обясняваш на всички, колко е лош. 3.Обвиняваш всички, че поименно са виновни, че Торбалан се е появил.4.Изискваш всички да се преклонят пред теб, защото само ти и никой друг не може да се справи с Торбалан.5.Обявяваш всички, които оспорват а/съществуването на Торбалан или б/способността ти да се справиш с него за психичноболни.6.Яхваш фалшивата вълна и колиш и бесиш както ти е кеф.Яко, а?

28

Анонимен

преди 2 години

След като сме толкова притеснени за климатичните промени, едно абсолютно обичайно явление между другото, какво правим ние!? Свили сме се като мишки, чакаме бурята да отмине, ще се завърнем към дивото, ще деградираме, ще живеем простичко, като първобитни, пещерата, тичане голи в гората и т.н. хипи-гей простотии. Къде е науката, къде е човешкия разум? Човека може да намери решение на всеки проблема, човека винаги е променял средата в която живее, защо сега да не намерим начин за контрол на климата

27

Анонимен

преди 2 години

До Индиана ДжоунсДа за тъпотията лек няма. Да ти падне такава градушка на главата, та дано ти дойде акъла.

26

Анонимен

преди 2 години

Какви коли и какви атомни централи и какви вредни производсва е имало при Потопа и при унищожаването на Содом и Гомор?

25

гг

преди 2 години

Тъй като учЕните твърдят, че глобалното затопляне се причинява от СО2, a те самите го произвеждат като дишат (и ***) - предлагам да спрат да го произвеждат.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато хвана вирус тялото ми вдига температура и убива микробите... при земята е същото

23

Индиана Джоунс 2

преди 2 години

... За хорската тъпотия и Българската БАЙГАНЬОВЩИНА - ЛЕК НАИСТИНА НЯМА !!! Започналите климатични промени НЕ са майтап , Бай *** !!! ... Обаче когато стане нещо и примерно градушка с размерите на круша Ви унищожи реколтата или някой адски порой Ви наводни къщата ревете като за Световно първенство !!!!! На ПЕРНИЧАНИ дали им беше "СМЕШНО" и на "МАЙТАП" при силното земетресение преди няколко години ?!?! ... И ТОВА ОБАЧЕ НЯМА ДА НАМАЛЯВА! ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА И ЩЕ СТАВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО - СИЛНО !!! ..

22

Анонимен

преди 2 години

Обичайните секта простотии, ако човек се разрови какви са ги говорили екоталибаните преди 30 години, разлика няма да намерите. И какво пък толкова фатално ни чака? Няколко бури и вече трагедия - абсолютни глупости. Дори глобалната температура да се покачи с 2 градуса в сравнение с нивата от прединдустриалната епоха, това няма да е фатално за човечеството и въобще живота на планетата - климатичните промени са нещо обичайно. Кой е отговорен за край последния ледников период преди 10-15 хил. години

21

Индиана Джоунс

преди 2 години

Промените в КЛИМАТА са абсолютен НЕОСПОРИМ ФАКТ !!! .... Започналите процеси вече почти няма как да бъдат спрени ! Евентуално могат да бъдат забавени! Честно казано НЕ мога да разбера някои коментари по надолу , които взимат на "подбив" и на майтап всичко казано и написано !!! Обаче изобщо НЯМА ДА ВИ СЕ СТОРИ "МАЙТАП" когато Природните катаклизми рязко се увеличат и станат доста СИЛНИ !!! ... И когато започне да пада примерно ГРАДУШКА с размера на биволска глава !!! НО ЗА ТЪПОТИЯТА - ЛЕК НЯМА!!!

20

Анонимен

преди 2 години

До ..."Климатолог била тя. Кви са тия професии, дето ги измислиха през последните 20-30 години бе?"Полезни. Ти кавко работиш?

19

Анонимен

преди 2 години

До бай Тъпчо 16А студ ни щъ!