54

Анонимен

преди 4 години

На Венера как живеят при 500 градуса температура и дъждове от сярна киселина? Значи ме е въпрос на температура и на въглеродни емисии. За какво затопляне говорят еколозите, а не гледат себе си да оправят, светът тръгнали да оправят.

53

Баба Генка

преди 4 години

Ехх,едно време какъв климат имаше.....

52

Анонимен

преди 4 години

Господи да се свети,името ти амин

51

Анонимен

преди 4 години

Да се мине на,животинска тяга.иначе всички ама всички ще погинат.алчността няма граници.да живее,комунизъма

50

Шаран-БГ

преди 4 години

Нормално е, човек да не знае всичко ! В социалистическа България също имаше БАН. И към нея имаше ИХМ - Институт по хидрология и метеорология с около 3,000 специалисти. Поради характера на работата си бе многолюден. И представете си, и тогава там работеха климатолози.Сега се именува НИМХ , вероятно със същите цели и задачи. Навярно и хората , които работят там, са много по-малко. Това не означава, че не са добри специалисти. Не е работа само саденето на пипер и ваденето на картофи !!!

49

На пазар

преди 4 години

Преди да пише и говори глупости да беше прочела малко астрономия малко за историята на земята. За природните закони явно няма умствен капацитет, така, че може да ги пропусне. Генерално неизвесна, но дава съвети на човечеството. Явно купена диплома.

48

До 46

преди 4 години

О извинявай екоталибане на над 200 години, видял с очите си прединдустриалната епоха, връщам си думите назад и моля за прошка екоинквизицията. И ледниците са се топяли винаги когато температурата надвиши нула градуса - просто физика, но ти със силата на твоята вяра можеш да промениш това явно. И къде отива тази вода, на Луната ли, на Марс ли, в космоса ли се изпарява? А това със защитния слой на Слънцета, е черешката на тортата - някой може ли да обясни какво е това животно?

47

Анонимен

преди 4 години

До MICHELIN UPTISВойни между хората са се водили през цялата история на човечеството, много преди откриването на петрола.В момента човечеството се намира в най-миролюбивият период на историята си. Войни почти не се водят.Де я видя тази масова смърт и мор на хора?Нещо много зомбиран ми се виждаш. В какъв филм си се вкарал?

46

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Хората все още не разбират, че именно заради тях съществуват следните проблеми на тази ПЛАНЕТА:- войни (обявяват те за терорист и започва война с цел заграбване на кладенците)- масова смърт и мор на хора през годините- безработица (модерните ел. централи изискват повече хора и поддръжка за разлика от петролните такива) - замърсява на океани, морета, питейна вода с много токсични продукти - всяка седмица по 100 деца заболяват от РАК - топ мениджърите им купуват цели правителства (КОРУПЦИЯ)

45

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Идвам от бъдещето. В момента се води война срещу човечеството. хората биват избивани бавно от една САТАНИСТКА шайка престъпници, които стоят зад своите корпорации струващи трилиони долари. Това са фирмите, които помпат планетата за П--Е-Т-Р-.О.Л+Хората все още не разбират, че именно заради тях съществуват следните проблеми на тази ПЛАНЕТА: - войни - масова смърт и мор на хора през годините - безработица (модерните ел. централи изискват повече хора и поддръжка за разлика от петролните такива)

44

Анонимен

преди 4 години

На крещящия изпаднал в амок талибан по-долу препоръчвам диазепам, лексотан и студен душ.Леко бе, човек. Здраво си се филмирал.

43

Анонимен

преди 4 години

автомобиларе,е най големият замърсител.Газовете от тях е енергия,калории,вредят на план.земя.другото са глупости на търкал.

42

Анонимен

преди 4 години

Ако хората действаха и мислеха правилно, ако ще и със 100 пъти повече атомна енергия да се захранваха и 1000 пъти повече да караха коли с високи емисии, щом това е в рамките на необходимостта, нямаше да има никакви климатични катастрвофи. Друг е въпросът, че тогава всичко щеше да бъде умерено, енергията ще се използва както и колкото е необходимо. А еколозите и учените понятие си нямат какво става, един ден говорят едно, на другия ден обратното.

41

ДО 41

преди 4 години

А ТИ ЖИВ ЛИ СИ БИЛ ПРЕДИ 15 000 ГОДИНИ ЧЕ ДА ЗНАЕШ КАКВО Е БИЛО ТОГАВА, НЕ ИМАЛО КЛИМАТИЧНИ ПРОБЛЕМИ САМО ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИИ, ЛЕСНО Е ДА СЕ ЛЪЖЕ ЗА НЕЩА КОИТО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ С ОЧИТЕ СИ НА КОИТО НЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ, А ТОВА СЕГА ДИРЕКТНО СЕ РАЗВИВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ ВИЖДАМЕ ГО ЧУСТВАМЕ ГО, ФАКТ Е ЧЕ ЛЕДНИЦИТЕ СЕ ТОПЯТ А БЕЗ ВОДА ПЛАНЕТАТА ЗАГИВА, И НЯМА КАК ДА ОХЛАДИМ ПЛАНЕТАТА ЗАЩОТО ЗАЩИТНИЯ СЛОЙ НА СЛЪНЦЕТО Е РАЗРУШЕН, КАК ЩЕ СПРЕШ СЛЪНЦЕТО ДА НЕ ГРЕЕ ТОЛКОВА СИЛНО ПИТАМ АЗ

40

Анонимен

преди 4 години

До ЗемятаТова цитат от екоталибанската свещенна книга ли е?

39

Анонимен

преди 4 години

След като човек може да затопя планетата, защо да не може да я изстуди, въпрос към екоталибаните?

38

Анонимен

преди 4 години

Искам екоталибаните да обяснят кой е виновен за глобалните климатични промени преди 15 000 години? Искам екоталибаните да кажат ясно - константа ли е земния климат?

37

ЦИНИК

преди 4 години

В наше село поп Колю разпраяше,че учените ора жа затрият света.Май жа излезне прав.Говореше още-Грешни сте вий кай,могу сте грешни.Потънали сте в душевен и телесен разврат,унищожиите природата,и за пари сте готови на сичко.А съга я кат са замислиш не е ли вярно?

36

До 38

преди 4 години

Някаква секта жизофрения те тресе явно - долу пишеш че човека бил вирус и трябвало да се изтреби до крак, сега обаче фанатизма заговори в теб и се оказва, че правоверните екоталибани ще се спасят чудодейно от апокалипсиса.

35

Анонимен

преди 4 години

С това съзнание на хората ако ще и всички да караха колела и да намалят производството, пак щеше да има природи катастрофи.