98

venix

преди 2 години

До Анонимен #96Не Москва, а над Вашингтон! Там е центъра на тероризма.

97

Анонимен

преди 2 години

2 градоса повече, означава изчезването на цели екосистеме, екстремни климатични явления и какво ли още не. Има различни модели и всичките са страшни. Реално май мещата са вече необратими, просто повечето хора не го знаят. Дори днес да се спрат всички заводи и всички коли емисийте ще са равни на 0, а те трябва да са отрицателни.

96

Анонимен

преди 2 години

Точно заради такива безотговорни простаци се случва всичко това

95

Анонимен

преди 2 години

Дрънканици на ляво либерални комунисчета Пълни глупости

94

Анонимен

преди 2 години

Вместо Гугъл, ползвайте търсачката ecosia - те засаждат дървета.

93

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТакова изказване може да направи само човек, който си няма идея от проблема. На климата много дори му има - поинтересувай се и чети. На английски има доста информация. Положението е наистина сериозно и не се прави достатъчно

92

Анонимен

преди 2 години

До аПроблемът с глобалното затопляне не е малко повече жега, а разтапянето на ледовете, покачването на нивото на световния океан и изобщо редица страшни катаклизми, които биха последвали. Това е много сериозен сценарий, не бива да се допуска! Всеки може малко да допринесе с по-отговорно отношение.

91

Анонимен

преди 2 години

Икономисвайте електричество и вода, засаждайте дървета, предпочитайте обществен транспорт, не перете излишно, намалете или изключете месото, не ползвайте пластмасови съдове и найлонови пликчета. Употребявайте каквото може повторно, рециклирайте и ползвайте/давайте неща за втора употреба. Всеки може да прави това. Да се отнасяме отговорно, Земята е една!

90

а

преди 2 години

"Според нея глобалната температура ще се покачи с повече от 2 градуса до 2100 година."Хубаво е да се каже, че това е СРЕДНАТА температура. В България средно ще стане от 40 на 50 градуса през лятото в близките 10-15 години, само така като сравнение. Те и затова немците толкова се борят да се направи нещо, уви, на никого не му пука - руснаците са доста на север, американците може да избягат в канада, а и са достатъчно богати да противодействат, главно ние на тея географски ширини го дух аме..

89

Г. Сомов

преди 2 години

На Баба й Фурката !

88

Анонимен

преди 2 години

"статистика за последсвията от Чернобил, има ли такива"А за последствията от Фукушима? Ааа, забравих, тя е демократична авария. А за последствията от масовото гърмене на ядрени взривове в атмосферата по време на студената война? Но и за това не се говори, не е "демократично".

87

Анонимен

преди 2 години

В историята на Земята е имало и по-горещи периоди, и по-сериозни катаклизми. Цивилизацията обаче напредва изключително бързо през последните столетия и това допринася за климатичните промени.----------Имало е, вярно, е и? Да спрем развитието, цивилизацията? Ами както сте тръгнали с ИК, Пактове за миграция и др подобни - натам отиваме!В Африка е чисто, няма производство, защо *** бягат от там и искат при мръсния въздуг и горещината?Интересна работа!

86

Анонимен

преди 2 години

"Вече са предприети мерки на международно, европейско и национално ниво за смекчаване на промените в климата и адаптиране към тези, които вече се случват.--------Кои са мерките? Вдигането на данъците и акцизите? Това ли?Я обяснете, на нас простосмъртните, къде и как ще утилизирате литиево-йонните батерии? Да разберем, да знаем, като си купуваме електромобили на 5торна цена?Обяснете, защо се прави всичко възможно, за да се запушва тарафика в големите градове? Дали не е пак заради нови данъци?

85

Анонимен

преди 2 години

До 80,кво дишаш бе геврек,чист въздух,гмо храни,пиеш отровна вода ,ръсят те с кемтраил.А при соца беше живота.да те питам,кой набор си,защото си закъснял с раждането

84

Анонимен

преди 2 години

Нашите евроатлантически партньори САЩ са единственините които пускаха атомни бомби над цивилно население и избиха стотици хиляди души.

83

Анонимен

преди 2 години

Защо демократичните свободни медии още не са изнесли информация и статистика за последсвията от Чернобил, има ли такива? Това може да се провери много лесно от статистиката на здравните министерства. Цял филм направиха, надуха ни главата за Чернобил, а свободните демократични медии по цял свят досега никакви цифри и статистика не са дали, много интересно.

82

Анонимен

преди 2 години

Ами първи са защо обичните ти ко.муняги скриха за Чернобил и отровиха цялата страна с добива на уран за да имат у.шанките атомни бомби и да се дървят на свободния свят

81

до 80

преди 2 години

При замърсения индустриален въздуъх на соца България беше 9 милиона, а при чистия въздух на демокрацията когато нищо не се произвежда и всичко се вняся, България намаля на 5 милиона и българите са първи по смъртност в света.

80

До 73

преди 2 години

Преди 50 години в разгара на соц индустриализацията бил дишал чист въздух!? Не вие съвсем скъсахте лентата, в сравнение с преди 50 години, днес дишаш кристално чист планински въздух секта-плиткоумнико.

79

Формат

преди 2 години

И се яви Бог на Ной и му каза:- Прави бекъп, че ще форматирам.На природата накрая ще й писне от нас и ще се отърси от нас като куче от бълхи.Но сами сме си виновни!