24

3M

преди 4 години

Липсата на работеща пътна полиция, която да прави превенция и контрол - това е причината и няма нужда да се анализира. Просто търябва да се създаде ПЪТНА ПОЛИЦИЯ и да бъде принудена да работи!. Сегашните милиционери са в системата само за облаги и привилегии, а не да вършат работа.

23

Принца на Персия

преди 4 години

какво е "компрометирани участъци"?? Българи, правят Ви на 5/6. Дупката колкото пътя, а той Компромис ли е бе? Карате безотговорно, МАЛОУМ+НИ тарикати с над 200км.при 90км. и пътищата "КОМПРОМЕТИРАНИ". В Германия 2018г. осъдиха на доживот двама араби ли турчета ли дето утрепаха в града човек след гонка!

22

Анонимен

преди 4 години

Ако пътищата са виновни значи всички водачи щяха да са мъртви. Очевидно НЕ са.Продължавайте да изпреварвате в самите завои с 0 видимост и чакайте асфалта да ви спаси.

21

Анонимен

преди 4 години

Поради липса на мозък. Не е нужно някой да ти казва карай с 90, ти си минал курс и си подписал, че знаеш правилата. Другото са празни приказки на комплексари.Проблема е в главата и никакъв контрол, неможе да го спре. Трябва да се само излекува с времето. Дотогава ще си мрът. Това е.

20

Анонимен

преди 4 години

Почти всички катастрофи са резултат от състоянието на пътя и нарушение поради липсата на контрол. Повечето нарушения са заради липсата на контрол, но малко от тях водят до катастрофа. Висока скорост плюс асфалт с лошо качество, води до катастрофа в много случаи, но в статистиката на КАТ тези катастрофи са водят като причинени само от шофьорите, но не и от асфалта, не и от липсата на контрол за спазването на правилата, а в нормалните държави знаят, че контрола е определящ.

19

Анонимен

преди 4 години

95 процента от катастрофите се случват заради проблеми с пътя , дупки , не съобразени знаци с пътния участък , тесни платна и прочие , казвам ви го без да си правит усилие да анализирате , вчера минах по път който е попово разград , да ви кажа че платното е свито поне с един метър и два камиона си закачат огледалата , а там има отсечка права 5 км , просто нямам думи как се крадат пари от пътищата и никой нищо не прави , а кат те глобяват за щяло и не щяло

18

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая ще стигнат до истината, че лошото качество на асфалта слаган при строежите и ремонтите на ГЕРБ е причината за много от катастрофите, на които КАТ лепва дежурното - несъобразена скорост. Няма как шофьора да знае, че ГЕРБ са ремонтирали пътя много некачествено, за да съобрази скоростта.

17

Анонимен

преди 4 години

Професорката А. Христова и Калина нали взеха близо половин милион, за да решат проблема с разни психотестове! И какъв е резултатът???

16

Хахаааа

преди 4 години

Така е понеже безумието и дебелокожието е голямо.

15

шматка

преди 4 години

Чипа чипааа

14

сравнете при съседа

преди 4 години

Пътищата са ужасни в БГ, не може толкова натоварен път като София-Варна да е двулентов в голямата си част. Дори не е нужно да е магистрала, 2 ленти на посока и разделител по средата биха успокоили доста от изнервените шофьори, които чакат 30 годишния камион да качи баира и пъплят зад кълбото му от дим. За сравнение - в Гърция натоварените пътища са двулентови, шофира се много по спокойно, пътищата са големи, аварийни ленти има често, мислено е. А не като в БГ да мислят как само да спестят асфалт

13

Анонимен

преди 4 години

Е нали сеяндурските тарикатчета казаха че като караме на Прожектори катастрофите щели да намалеят. Кави са тези катастрофи тогава. С колко намаляха катастрофите откакто караме на прожектори и през лятото имали стЪкмистика. Аз като примерен водач и изпълняващ строго разпорежданията на Сеяндурските баш управници си монтирах чифт прожектори и на покрива да може да ме пазят два чифта фарове. Ефекта от двойното подсигуряване беше нулев. На три пъти ме вкарват у канавката баш шафиорите режещи завоите.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябват драконовски мерки! Да се конфискуват колите на пияни и дрогирани, независимо от собственика! Яки глоби, започващи от 1000 лв.! И не акции на КАТ, а непрекъснат контрол 24 часа.Тези,шофиращи без книжка по шест месеца принудителен труд, без заплащане! Война да беше, нямаше да има толкова жертви!

11

Анонимен

преди 4 години

Какво има да ае анализира от 10 години сме с най - много умрели на пътя на глава от населението и всяка година се анализира. За всичко е виновна държавата, че няма контрол никъде. Бус в Германия със 66 неизправности преди 2 седмици минал преглед в България, неграмотни хора с книжки, минаваш на червено, няма глоба, няма акт, асвалта с незнам си какви си смески, който не трябва да са там, няма знаци, няма маркировка. Това е положението. Вище как е в Европа.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Хайде сега дупетатите да намалят размера на глобите, които увеличиха, уж за да намалеят жертвите по пътищата. Явно ефект няма !Не КАТ и МВР са виновни. Не са виновни и пътищата, защото Бойко и ГЕРБ ги пооправиха. Чипът е виновен... Чипът !Чипът на Бай *** отдавна е да смяна !

9

Анонимен

преди 4 години

Важното е да имаш аптечка,жълта жилетка,пожарогасител,триъгълник,гражданска!Нямаш ли- глоба за окрадения бюджет на тикварската алчна хунта!А това,че 50% са неграмотни индиянци с купени книжки незнаещи български,камо ли правилници и т.н. Хунтата не я интересува!

8

Ха-ха

преди 4 години

Аман от анализатори и програми. Като че ли е толкова трудно катаджиите да излязат от храстите и да почнат да работят. Камерите и сами могат да снимат

7

Стефан

преди 4 години

Анализът още миналата година го направи Босия, а съдът прие за доказани изводите му - Министерството на транспорта ПРОДАВА шофьорски книжки. Осъдиха виновните и ги "наказаха", като... ги преназначиха за няколко дни на друга служба, а после ги върнаха тихомълком, като по този начин взеха необходимите мерки това да продължи. Махнаха Московски, и го наказаха да стане шеф в банка. По пътищата има камери, които обаче никой не гледа. И така нататък.Та така с "анализа" и "мерките".

6

все умуват

преди 4 години

Както е казал авторът, докато комисията се събери и даде нареждане на разсиления да занесе зоб на магарето - то взело че умряло.

5

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати