13

Анонимен

преди 4 години

Излизат от нацисткия проект Европейски съюз.

12

hahah

преди 4 години

ох , най накрая ..

11

Анонимен

преди 4 години

Айде ,бе какво стана,бе???От три години го гледам тоя цирк,От три години слушам-Ще излиза,няма да излиза,ще излиза,няма да излиза,ще излиза ,няма да излиза.Взе да ми писва от "новини" от Англия-та...Ай сега да излизат и да не ни занимават с глупости повече!Ама няма да излязат,нямааааааПунта Мара бе .....

10

Анонимен

преди 4 години

ако му дадат власт на този ***, значи много сериозно не ги слуша главата ингилизите. досега цял свят се смееше на глупостите на рижавия клоун, но този има потенциал да го задмине. хайде да излизат вече и да се приключва.

9

Мишо

преди 4 години

Хич не ми дреме!

8

Един там

преди 4 години

Великобритания ще се разпадне, в Шотландия ще има референдум за независимост и този път ще мине със сигурност. Надменните англичани ще си останат с пръст в устата. Борис Джонсан ще изведе Великобритания ако парламента го гласува...

7

Анонимен

преди 4 години

"Ще им видим ентусиазма скоро - малко остана."--------------Искам да не се съмнявам, че ще го видим скоро. Наглосаксите ни залъгват и ни хранят с обещания.

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК СЕ ГРАДИ.

5

Анонимен

преди 4 години

Борко, да обещаваш, не е като да го направиш. Когато те назначат за артелчик на котарака на даунинг стр., тогава ще те чуем каква песен ще запееш.

4

Анонимен

преди 4 години

В света има доста държави, които не са членове на ЕС и някак оцеляват. Англия е оцелявала доста векове и без от Брюксел да и казват колко да са криви краставиците, ще оцелеят и сега.Единственото леко тъпо нещо е местоположението. Остров са и са изцело заобиколени с държави от ЕС. Тоест щат не шат трябва да постигнат някакъв вид сделка.

3

Джонсън като Хари По

преди 4 години

Е, ние си знаехме, че Борис Джонсън е главната вещица в британския парламент, но той сам си го показа - избра Хелоуин, за да тласне Британия в зоната на здрача!

2

Анонимен

преди 4 години

То предните се бориха какви неща да договорят преди да излезат, а този се бори да покаже на Фараж, че и той може да пее имперски приспивни песни на народа.Нали Мей се бори да договори някакви споразумения, защото ЕС и те могат да си внасят от Азия без английска комисионна. Ще им видим ентусиазма скоро - малко остана.

1

Пак съм аз

преди 4 години

А, да, разбира се. Само дето фалирате и се разпадате ако това стане.