26

Анонимен

преди 4 години

Най-много да кацнат нейде на дедовия.

25

Анонимен

преди 4 години

в радиация по страшна от Чернобил ще се възпроизвеждат само мутантите. Никой никъде няма да ходи това са глупости за баба.

24

Анонимен

преди 4 години

Вървете и там. Не стига, че вече тук навсякъде е оцвъкано вече, ами и там.

23

Ха ха

преди 4 години

Онани*сти в космоса. Безценно.п.с. : Моля за пояснение. MarsOne обяви банкрут за да може да не се налага да връща парите на бааалъците правили дарения и внасяли такси за да ги правят ""космонавти" . А сега основателите на тая Марсианска пирамида си живуркат охолно на някой тропически остров . ... че и българи имаше . Горди марсианци . Граждани на вселената.

22

Анонимен

преди 4 години

Абе ей,аланкооловци.Най-напред направете Марс ,Райска градина та тогава мислете за преселение и размножаване там.То и без да се правят опити на Земята ако условията за живот там са добри никой не може да спре преселниците.

21

Анонимен

преди 4 години

Жени,без работа,само за секс мислят.При тия учени стажантките им сигурно са по на 20-25 години а академичния състав на по 80-85.На първите им се иска,на вторите не им стиска.И за да има все пак нещо насреща са решили да пробват на земята но в космически условия,белким нещо се надигне -"Ела либе тая вечер,тая вечер съм сама.Ела либе да се любим,че е сладка любовта,ела либе да се любим,че е кратка младостта." Много мъдра народна песен.

20

шматка

преди 4 години

Тези до големи заключения стигнали.Руснаците правиха такъв експеримент преди 60г с Валентина Терешкова.

19

Ме

преди 4 години

Докато не направят море на Марс - не ме чакайте!

18

Присмехулник

преди 4 години

пееразите не можете да се възпроизвеждате и на земята. Факт! което е добре!

17

Анонимен

преди 4 години

Бай ти ганнята и космос...

16

Палав космонафт

преди 4 години

В космоса е много хубаво, заради гравитацията трябва да се завързваме и много са възбуждам, ама не фърга както на земята.

15

до 31

преди 4 години

Забравяш, че в БАН е пълно с разни дъртаци псевдонаучни работници, добрите учени ги няма вече, в чужбина, тука останаха само далавераджиите, на които си им харесва държавната хранилка.

14

преди 4 години

Не стига деее..Не ни ли стига 4е сме оцвъкали тука 4е трябва са разширяваме периметара....

13

Анонимен

преди 4 години

"Има стара приказка,че евреите са били създадени за размножаване на марс.дали е истина незнам.но има логика!"Дефиницията ти за логика, е като моята, ам за дъмат "ненормално".... Откачалник с откачалника ти. ЧИБА! МАРШ ОТ ТУКА БА!

12

До От 11

преди 4 години

Да, частници!Откога хората припомнят, че през царско време БАН е била на издръжкатана 15 частни фонда. Държавата е осигурявала заплатите само на председателя на БАН и на секретаря, а също така е финансирала издаването на едно списание. И това са били всички бюджетни разходи.А сега? 69 института, които бяха сведени до 42, но без съкращения, просто сляха някои от тях. Там работят над 7000 човека и всеки институт издава по 1-2 списания. Всичко това с пари от бюджета. Файда? Почти никаква!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12А пък относно едни други е изказано предположение, че трябва да идат на Сатурн. Сигурно и там ще могат да се размножават ударно. Що не ги изпратим?

10

Анонимен

преди 4 години

Европейците не могат да се размножават на земята, какво да говорим за космоса.

9

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Не си правете експерименти с Н.В. Природата ! Тя е по-силна от всякакви самоз. нци !

8

...

преди 4 години

*** Христова. Можем да се възпроизвеждаме в космоса, разбира се. Дай да ти се изпразня в зaдника и ще видиш дали можем.

7

леле како

преди 4 години

Абе вие тука на земята не можете да се възпроизведете , че в космоса щели били да се таковат. Баси малоумието. Като онези .о.ти от Марс Едно.