8

ЦИНИК

преди 4 години

Мене Тато едно време кат сваляше ремика от гащите и ми прайше гърба зебра.Бой,бой колко съм изял и от тато,и в казармата,и га са биехме с ергенашите от другото село,та съга не ми пука от нищо.Сагъ кат ги глеам одът да праат мускули в фитнеса.Нямаа а работът мускули помпат.Ава дива работа.

7

Анонимен

преди 4 години

Жалко само че в Белене покрай много който си бяха за там партията прати и всичките си политически опоненти което беше подло и осъдително но пращането там на монголо-татарски дивац тоест стандартни българи е напълно правилно и даже полезно като работят цял ден не им остава време да мислят кой да бият пък и и тях ги бият и това рязко им променя представите за възпитание като ти пробват на тях и ги прави ултра либерални.Иначе да вярното е, че възпитанието на децата отразява държанието на родителя.

6

Анонимен

преди 4 години

Някой спомена възпитателниа ефект от боя, напълно вярно но и напълно неуместно.Кактл откриха Сталин Хитлер и Ленин боя има още по-хубав изграждащ и позитивен ефект върху нагли разпищолени възрастни налитащи на бой.После Бай Тошо приложи техните открития върху превъзпитаване на агресивни възрастни много успешно в България като ги прати в Белене и ТВУ и им сложи зад тях по един кат тях дето да ги превъзпитава отдолу с шут и отгоре с палка, но май не д било достатъчно, още трябва.

5

Анонимен

преди 4 години

Има и пети модел монголо-татарски много популярен в България с шутове и псувни.Заради популярността му се генерира непрестанна бъдеща клиантела на МВР, а държавата търпи това защото все пак и работещите в затвора трябва да се издържат от нещо, а без затворници не може.

4

Анонимен

преди 4 години

Моделът вавъ възпитанието на децата е моделът на поведение на родителите им.

3

Чичо

преди 4 години

Единствения стил (ако не сте внимавали и сте се набоцкали с деца) е повечко бой. Боя изгражда и ги прави хора. Иначе се образува лигня, от която човек не става и ти се качва на главата.

2

Ннн

преди 4 години

Не правете деца.

1

ТВУ Макаренко

преди 4 години

Основните модели на възпитание са ляв и десен, изненадващ (зад врата) и докато са малки - по д-то.