5

Solar Power

преди 4 години

До 2: Пълни глупости говориш ти. Безработицата в САЩ е 3%. Няма кой да работи мен :)Какви ги бръщолевиш..... Apple просто ще се изместят в Индия или другаде.Както и завода на VW няма да се случи в България защото няма кой да работи.

4

Оббратно а ма друг п

преди 4 години

До ОБРАТНО В САЩи кой ще ти купи телефона,телевизора, компютъра, който ще струва 3-4 пъти повече? Нали осъзнаваш, че производството не случайно е в Китай.А и нека го върне, няма обаче кой да му произведе чиповете... всичко е в Китай брат... това е истината. Американците не произвеждат почт нищо.

3

Анонимен

преди 4 години

То хубаво да се върне производството в щатите, ама ония цветнокожите не са от най-работните. Та освен завода от Китай, да вземат и работливите китайци, че иначе Родригес и Джамал са свикнали само на сошъл.

2

ОБРАТНО В САЩ

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИПОЛИТИКАТА НА ТРЪМП Е ВРЪЩАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ ОБРАТНО В САЩКИТАЙЦИТЕ УНИЩОЖИИХА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ИНДУСТРИЯ.ЦЕЛИ ГРАДОВЕ СА НЕОБИТАЕМИ ПОРАДИ ЗАКРИТИ ЗАВОДИБРАВО НА ТРЪМПСЕГА ЩЕ ОГЛОЗГАТ ЕВРОПА:КУПИХА ПОРТУГАЛИЯ,ПОЧТИ ИТАЛИЯ,ШВЕЙЦАРИЯПОЖАРНИКАРЯТ ГИ СЧИТА ЗА БЛАГОДЕТЕЛИКИТАЙЦИТЕ СА ХИЩНИЦИ - НИЕ : ПРОСТИ ОВЦЕ

1

..

преди 4 години

Бай Доньо ще си вкара автогол, това е ясно.Няма как за 1-2 години да върнеш всичкото производство обратно в Америка-та и да очакваш, че цените на продуктите ще са същите.За такова нещо трябва време, най-малкото за да се изградят такива производствени мощности.Иначе да, идеята да си правиш всичко сам е хубава, но недоизмислена.