9

Анонимен

преди 4 години

Добре 4е САЩ са с три класи над останалите " хиени" , та да има малко ред . Ина4е , китай4ета , русна4ета , иран4ета , тур4ета и вся другая *** мераклии за 4уждото не може да се удържи .

8

НИСЬИБЕ

преди 4 години

С ИРАН ШЕГА НЕ БИВА.

7

Факт!

преди 4 години

Ариици неариции Сащ още по-малко па Иран нямат никакво значение.Важното е само едно Елзас и Лотарингия са френски над Страсбург се вее френският трикольор.Скоро и Валония със столица Лиеж.

6

Патриот

преди 4 години

Междувременно се разбра че танкерите са ударени от ракети на хелфаяр с които са оборудвани именно тези дрони!Това пшотвърждава и твърденията на моряците ,че непосредствено преди експлозиите са видели прелитащ обект!Поредната краварска провокация ала залива Тонкин/кораба Мейн!На кравите краката са къси!

5

V

преди 4 години

САЩ и по скоро евреите там отдавна искат война с мюсюлманите .И далеч не е само Иран .САЩ въоръжават и нас и Гърция срещу Турция . Ф16 не може нищу срещу Русия ,но може да се ползва за удари по периферията в Родопите заради терена . Мюсюлманите имат своите проблеми . Не може в 21 ви век кюрдите да нямат държава .А те са на територията на Турция Иран Ирак и Сирия .Този проблем вероятно ще ескалира .Да не говорим за режима в Иран .Е не е толкова зле като в българия ,но все пак с тия простотии ..!!

4

Анонимен

преди 4 години

И какво като лети на 15 000 м?Това е един огромен и бавен дрон и свалянето му не представлява никаква трудност. Също толкова лесно е, колкото да свалят пътнически Боинг.

3

Анонимен

преди 4 години

Сигурно пак ще има милиони жертви както в Ирак и Сирия, но какво от това? Янките дори не знаят къде се намира Иран.

2

Българофил

преди 4 години

В тубата го има видеото как персите свалят краварския кошник,явно не им се е занимавало да го хакват пак ,вече сигурно няма къде да ги складират краварските "високотехнологични" дронове:)/Апропо могли са да бастисат разунавателен самолет с 35 американски наркомана ,но са ги пощадили с което не съм много съгласен ,ама карай авно са добри хора ,и без тва щом се завърнат в ФАЩ сами ще се самопубият ,като повечето ветерани!Америка банкрутирала наркоманска кочинаааа :)

1

Патриот

преди 4 години

ФАЩ да си го натаковат!Световни агресори и терористи ВЪН!