29

mnenie

преди 4 години

Стойчо, вземи удари няколко на екс. Като руснаците. Както го правеше в студентските години.

28

Анонимен

преди 4 години

Външната Захарева обяви без сама да си вярва, че нейният договор сьс скопяните бил в пъти по изпипан от този, който направиха с Гърция!

27

Анонимен

преди 4 години

Външната Захарева обяви без сама да си вярва, че нейният договор сьс скопяните бил в пъти по изпипан от този, който направиха с Гърция!

26

Ставрю

преди 4 години

Под натиск признаваме една българска територия за чужда под натиск купуваме изтребители на двойна цена под натиск разрушихме фабрики и заводи под натиск приехме европеиските цености и на *** казваме герои. Е стига де сигурно под натиск и ще ни заличат както е тръгнало. Тоя договор трябва да се преразгледа и макетата един път за винаги да разберът че са българи с българска крув а не египтяни.

25

Буци

преди 4 години

Видно от характерните издатъци по главите им - преки потомци на Александровия боен кон!

24

Анонимен

преди 4 години

В договора няма конкретика, всичко е общи лафове, иначе МК нямаше да го подпише. Това дава аргумент на всяка от страните да го тълкува както си иска. Но драма няма. По-важното е, че вече са в НАТО, това гарантира стабилността, ограничава влиянието на Сърбия и Русия и поставя буферна зона между нас и албанците. А влизането в ЕС си е техен проблем. Те хитреят и се надяват, че Европа и САЩ ще ни принудят да приемем позицията им, но бъркат жестоко. Ако искат ЕС този път ще трябва да свият ушите.

23

Ха-ха

преди 4 години

Удобно оправдание за поредното национално предателство,което може да мине само у нас!А гърците защитиха националния си интерес и даже припечелиха от същото нещо!Значи можело!

22

Павел Соколов

преди 4 години

Бе, оставете ги тези работи на началниците и се отдайте на старините си! Навън е 36 градуса! Разходете се, разхладете се, наберете билки, седнете в градината на прохлада, беседвайте, музичка, приятна компания, почерпка, сокчета, крехки краставички, нещо леко и вкусно, лека дрямка...Бойко се грижи за проблемите, а вие се наслаждавайте на себе си! ,,Скоро осен, господа, скоро осень"!

21

Анонимен

преди 4 години

Тия до 2030 ще ги управляват шиптърите. Лошото е че 2050 пък при нас шведите ще са повече от българите т.е. и ония и ние ще го Д.

20

до 18 ?

преди 4 години

Не е за пари! За потупване по тлъстия .... и оставане на власт! Но е интересно как всяко унижение, предателство и гаф успява да представи чрез фесбука си и обслужващите медии за голям героизъм, патриотизъм, рядък политически и управленски усет и рефлекс! Балкани, кризи, изборни кампании, корупции, аварии, Шенген, самолет блок 70 - ошетва ги между 2 прозявки!

19

Сата Н

преди 4 години

Докато не се унищожи московската ко чи на, ще има проблеми и на Балканите, и в Грузия, и навсякъде, докъдето им стигат пипалата и този експерт е крещящ пример. Една малка стъпка към помиряване се направи и веднага впрегнаха всички сили, за да провалят и нея.

18

Анонимен

преди 4 години

Сега не е като преди 100 години! Тогава те са искали България, но не са им позволили! Сега самите македонци не щат да сме едно! Бе, имат се за нещо по различно, включително и тези от Пиринско! Ония в западните покрайнини и те не примират кой знае колко за нас! Нормално - сърби, хървати, словенци са им по симпатични! Хората гледат на Запад! Останалите в Гърция и те бързо се погърчиха! Имат ни за фашисти и окупатори.

17

Анонимен

преди 4 години

До 1Успех!

16

ВЪПРОС

преди 4 години

Това означава ли че Борисов е продал България за пари ?

15

Анонимен

преди 4 години

Вето, но кой ще ти позволи? Нали вето означава интереса на Кремал!

14

Сан Стефано

преди 4 години

Не е Кънчо, а Стойчо, което означава - Герб! Момчето оправдава управляващите! Та, като се започне от 150 години поне, цялата история с Македония е натиск отвън! Руснаците не можаха, въстанието 1903 - не можа, войни водихме - катастрофи, коминтерни, дипломации, агентури...! Колкото Г. Димитров е можал да се противопостави, толкова и днес! Поне да си кажем каквото мислим.

13

Проф.БожидарДимитров

преди 4 години

ЕС през крив макарон! Вето след вето за македонските гюбреядци и родоотсъпници! И така поне 35 години докато и последния пишман фиромистанец не започне да декламира "Аз съм българче"

12

Анонимен

преди 4 години

"Не виждам какво му е лошото на договора с Македония за България за да се слагат такива гръмки заглавия като натиск отвън?"Лошото му е, че и ние не го искахме и те не го искаха. Ерго - договора почти няма шанс за спазване. Каквото и виждаме, че се случва. СМ нямат намерение да спазват и договора с Гърция. Сега ми кажи - страна, която методично сключва договори с идеята да ги нарушава има ли място в ЕС? За какво са ни лъжливи дребни душици?

11

Анонимен

преди 4 години

Същият е тоя с голф игрищата хотелите хеликоптерите площадки и социологическата агенция с най фалшивите прогнози.всеки може да сравни с изборните резултати през годините.по голям фалш от медиана ,няма

10

Анонимен

преди 4 години

Не виждам какво му е лошото на договора с Македония за България за да се слагат такива гръмки заглавия като натиск отвън? По скоро лошото е за една бевша наша метропия че губи почва за влияние на Балканите. Именно тази загуба за Русия е голямата мъка за доц. Стойчо Стойчев, а приказките за натиск са за предизвикване на злоба към естествените съюзници на България ЕС и НАТО.