69

Анонимен

преди 4 години

Защо България се съгласи да играе тази игра,...България не се е съгласила. Съгласиха се пионките на САЩ, наслагани на ключови места в управлението на държавата. И като цяло всичко изглежда толкова жалко и безакълно реализирано, че се чуди човек тези хора защо получават заплати, след като с каквото се захванат, все носи тежки вреди за България.През бутафорното председателство нищо полезно за България не постигнаха, домъкнаха Ердоган тук за 3-ти Март, а после се опитваха да набутат Косово в ЕU

68

Анонимен

преди 4 години

Пак го боцнаха на България, докога така. Аман от слаби и продажни политици без собствено мнение. Аман.България затъва все повече и сме марионетки на който се сетите. Скоро ще получаваме заповеди и от Румъния, дъното сме дънотооо.

67

анонимен

преди 4 години

Следващата стъпка на македонците след кто влезнат в ЕС ще бъде с претенции за територии от нас и Гърция.Шиптърите ги притискат здраво раждат по 10 деца и повече прогонват ги от села и градове където има шиптъри и на македонците им става тясно.Те и сега обикновения македонец ако говориш с него ти заявява,че ние и гърците трябва да им даване територии защото били техни .И нека нашите послушници им се дупят то е вредно за България.

66

Ясно, бе....

преди 4 години

Путин ви е инструктирал, да ревете против Договора с Македония.Джуджи го гони шубето от Единните Балкани, щото Нема да има влияние.РАЗБИРАЕМО Е....!!!!!

65

Само питам

преди 4 години

Къде е тази държава Македония, бре?

64

Йово

преди 4 години

Преди 2 седмици на конференцията в Санкт Петербург Путин каза че България е зависима държава и даде примери. После президента Радев се опита да се аргументира че България била независима от което Путин, Си Дзипин, Моди, Лукашенко и другите около него се изсмяха доста гласно. После защо към България няма респект. С такива неизгодни договори за да се угоди на западните ни партньори, единствено за да се гарантира следващ мандат печелят само определени партии а не народа.

63

Тръба

преди 4 години

Македония обявила война на САЩ. Изстреляла една ракета, която разрушила Вашингтон, обаче никакъв ответен удар. Зачудил се Македонският държавен глава какво става и звъннал на президента на САЩ:- Какво става, половината Америка разруших, а ответен удар няма.- Аз да ви намеря на картата, ще ви разкатая фамилията!

62

Ludoto Lenche

преди 4 години

...spokoino ! Ima ES ,NATO .dogovor - ima problem ! Niama ES ,NATO ...dogovor- niama problem !Kogato doidar svestni hora ,umni ,obrazovani i rodoliubivi ,nepremenno shte napusnem,izlezem i prekratim chlenstvo i dogovori ,koito sa antibalgarski ! Dano do togava vse oshte da ia ima Balgaria !

61

ана

преди 4 години

А стига вече с това угаждане на Македония, и то от страна на държава с 1300-годишна история. А на това отгоре и тяхна родина. На зло куче, зъл прът, е казал народът! Пък, който иска, да ни натиска...

60

Анонимен алкохолик

преди 4 години

Двама македонци се виждат случайно в Ню Йорк и единият вика радостно:- Ееееееее, Трайче, колко е малак светот!- Не е малак, Македония е голема!

59

я стига

преди 4 години

Абе я стига бе, ще ни разиграват едни объркани и невежи хора, които дори не знаят кои и какви са. Ти им правиш добро, те лаят по тебе. Никакъв ЕС, въпреки натиска или каквото е там!

58

Македонски Бугари

преди 4 години

"Македончета-аа",сменихте ли си веке идентитето, свикнахте ли со новата северомакедонска "нация", научихте ли го новио "северомакедонски" език, или ние да ви помагаме да го учите?

57

Анонимен

преди 4 години

Политиката на Америка чрез сателита си НАТО.Е да прилага всички държави под крилото си.Да няма мърдане към Русия! А иначе НАТО никого не " пази"! То контролира Европа! Политика на САЩ! Европа спи!

56

защо???

преди 4 години

Като има силен натиск, непременно ли трябва да направим каквото те искат? Невъзможна ли е съпротивата, или да се подчиним безропотно на САЩ и ЕС? И да пием една студена вода и тоя път, да обърнем гръб на историческата истина... и да станем за смях и люти подигравки и на Македония, пък и на останалия свят.

55

АнонимеН

преди 4 години

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ИМА ИЗБОР!!!ИЛИ Е СЪС СЪРБИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИЛИ Е СЪС ЕС!!!КАКВО ХУБАВО Е ВИДЯЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ОТ СЪРБИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!

54

днес

преди 4 години

Братя македонци, колкото и да не ви се иска да признаете, българи сте! Дотук България ви галеше по главите, че нали сте наши хора. Обаче на доброто отвърнахте със злоба и помия върху Майката-Родина. Ами ако обърнем политиката и ви захванем с тоягата, така по-добре ли ще е? Или да не побегнете на юруш към родната земя, ако яко ви подкарат албанците? Разум, братя, разум!

53

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА КОЯТО И ДА БИЛО ДЪРЖАВА!!!

52

Дададдадада

преди 4 години

Аз го казах още от първия ден и пак, ще го повторя. Договора няма как да бъде изпълнен, защото на негови лъжливи основи е целия македонизъм и ще стане само чрез съдебно дело в Страсбург и прилагане на всички доказателства за революционери, азбуката, учениците на Кирил и Методий, фолклорни песни и български владетели, че са български и ако макетата искат да са част от това, трябва да се наричат българи !

51

Бож.

преди 4 години

С други думи,предателства към България винаги се вършат под натиск отвън!

50

Бойче Западобалканск

преди 4 години

За какъв натиск говори другарят Стойчо? Американците единствено и само демократично напъват податливи правителства и колебливи лидери да вървят в правилната посока. Това не е натиск, това си е сексуално посегателство.