15

а

преди 4 години

Дано поне да е добър учител, че е калпав режисьор е очевидно, след като 99.9999999999999% от населението на света не ги интересува творчеството му.

14

Анонимен

преди 4 години

Горкият човек!Много е изпаднал, за да стане учител. *** май повече гледат филми, а обучението е бонус...

13

Анонимен

преди 4 години

Навремето си в продължение на месец ходехме с 4-5 хлапета на лятно кино всяка вечер - обикновено американски хилми, на другия ден се скупчваха около мен на плажа и си преразказвахме филма на английски - голям купон си беше.После разправяха, че научили английски от мен - не е така, понаучиха си английски САМИ, без да се напъват и без дори да разберат това.Защо пък и вие да не опитате - много е приятно.

12

Анонимен

преди 4 години

и аз мисля, че културата много се пренебрегва от детска възраст и затова имат децата проблеми като пораснат, но то възрастните нямат култура, как да изискваме от децата да имат.

11

Анонимен

преди 4 години

Това изобщо не е най-важното. Децата обичат хоръри, защото нищо друго не им пускат да гледат. Тук това, което се вижда, че им се пускат филми, които ги провокират да мислят, да виждат друга естетика, което е значимото. Когато не обръщаме внимание на културата, резултатът е само хорър феновете и чалга културата.

10

Анонимен

преди 4 години

На село се работи, пройзвежда и продава. Забавление и приказки са до време, докато са млади. Само със забавление на село ще им омръзне.

9

7

преди 4 години

Да, това ме интересува най-много. Системното образование. Също оценяването. Самото кино сега даже е вредно. И не е непознато на децата от селата. Четем, че любимият им жанр са ужасите, което не говори за особен интелектуален напредък.Училищното, системното образование цели развитието на мисленето ИЗВЪН картинките. Нагледността, приложните дейности, както пишат тук - липсата на правила- са полезни умения, но не са образование, още по-малко - иновативно. С подражание учат всички птички и жабчета

8

до 7

преди 4 години

наистина ли това ви интересува най-много? Сигурно се справя, но това не виждам да е темата

7

3

преди 4 години

Да, наистина пише.А какви са успехите му в обучението по английски? Т. е. как се справя с това, за което му плащат?

6

Анонимен

преди 4 години

Е ей, крадливия колектив това е Държавата. Тя не е свикнала от стадото и да се отделя някой. Та и пройзводител да е!!. Сам да гушнеш Бонуса а. Тука не е Запада АЛО ууу.

5

Анонимен

преди 4 години

браво, много хубава история!

4

Анонимен

преди 4 години

всъщност пише, че е по английски език

3

Анонимен

преди 4 години

От текста не стана ясно като какъв е назначен в училището, учител по какво?Всъщност може би всички селски учители вършат куп допълнителна културна и просветна дейност и съвсем незаслужено са подценявани.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека. И аз скочих от София в село. Взех си земята / наследствена/ от арендатора да отглеждам слънчоглед. По Европрограма, но завистливия- крадливия червен колектив ме принуди да се върна обратно в София.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако има повече такива хора, ще има по-малко селяни