214

Тръмп

преди 4 години

Немаме визи за червени уринатора!Нема и да има!

213

Анонимен

преди 4 години

Затова пък ние щедро им предоставихме територия да си правят военните учения и ще им купим едни бракми на високи цени,нали сме васали,какво друго очаквате.

212

Анонимен

преди 4 години

до 22 "Нас в САЩ ни третират" вас всички и навсякъде третират. 1 във классация, отдолу.

211

1234

преди 4 години

Герб са ***, *** сащ дадохме всичко а получихме топла супичка с вода и вода даже сол няма... Благодарете на герб! Ако бяхме поискали оферта за су35, вече щяхме да сме без визи и с 30 ф16 безплатно!

210

Няма проблем с

преди 4 години

Вйзите за САЩИмам десет годишнаАко не отговаряш на условията и си потенциален имигрант естествено ще ти откажат Къде е проблема?!

209

Анонимен

преди 4 години

До Визи за кого, бе...Заради такива като тебе имаме визи. Защото не ви пука и отидетели до Сащ, първата ви работа е да се скатаете.

208

Анонимен

преди 4 години

ами то в берлин има два паметника на съветската армия ама не пречат на никогосамо на психиатрията българия паметниците са и виновни

207

Визи за кого, бе...

преди 4 години

Мене визата не ми пречи! Пречи на такива, като Румен Петков гдето искат да пикаят у фонтана наБелия дом.Визите за комунисти са похвални даже!!!!

206

ПроСоТо

преди 4 години

все пак заглавието на статията е много мило!...Защо?..-Ами "договарянето" е било такова:-В края на ИСТИНСКИТЕ разговори,"ЕС" попитал чичо Сам:-"А визите за българите и ония другите?"..-"Остават",отсекъл чичото..--Окей,отговорило "есето"...и "договарянето" приключило.......що се отнася до микроумниците,които плещят щуротии за НЯКАКВА си вина,която имало бесепето,да им припомня:-Полша СЪЩО е в групата на "визовите"!!..Е,и там ли се развяват руски знамена?..БСП и там ли "мъти водата"?

205

Анонимен

преди 4 години

Докато стърчи това недоразумение в центъра на София, наречено "Паметник на Съветската Армия", така ще бъде.България е смятана за подчинена на Москва.Така че или това трябва да стане, или когато отпаднат визите за руснаци, тогава и за българи! Нас в САЩ ни третират като руснаци. И с основание!

204

Зозо

преди 4 години

14,97% откази. Точно колкото БСП на изборите :)))))))))))))))))))Докато има *** ще има и визи!!!

203

Анонимен

преди 4 години

ПРИРОДЕН ЗАКОН:Колкото повече се навеждаш,толкова повече ти влиза,а НЕ излиза!ВТОРИ ЗАКОН(установен от бългаския "народен гений"): Преклонена глава,сабя не сече!-Върви в комплект с природен закон!СЛЕДСТВИЕ ОТ КОМПЛЕКТА ЗАКОНИ: Системното прилагане на комплекта закони,ВОДИ ДО НЕВЪЗВРАЩАЕМО изчезване на народите,които го прилагат!!

202

Анонимен

преди 4 години

До 213:Не са виновни краварите,а кравите от Територията!!!Кравите сме всички ние,добитъка от Територията и ЦЯЛАТА ВИНА ,ЗА ЦЕЛИЯТ НИ ХАЛ Е САМО НАША!НАША-А!

201

Измаменото камилче

преди 4 години

"Политиката е изкуство на управление на хората, лъжейки ги" (с)Исак бен-Соломон Израели

200

Анонимен

преди 4 години

Така е като махнахте Цецо цру-то сега стойте без визи,Боко не може да ги уреди ,още по-малко Захариев

199

Анонимен

преди 4 години

Боли ме, аз ще замина за щатите с окупационния корпус

198

Джони макарони

преди 4 години

ВОЛЕН ДА сложи визи за американците за Българиядвойни визи да им сложихахаххахахаа

197

Така е ..

преди 4 години

Има си ред за визите т.н. зелена карта.Обикновено родителите на спечелилите получават десет годишна виза и имат право да стоят при децата си да 6 м. без право на работа.Това е напълно достатъчно.Махнат ли визите , още милион българи изчезват при загнилите САЩ.

196

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 236 Ходил ли си на гости на" руските братя ", да ги видиш що за стока са ?Не искам да чувам че имам такива братя.

195

виза за рубладжии

преди 4 години

Визи отказват само на пропаднали наши русофили и ги разбирам, кой би искал например Румен Петков да му дойде и да му се изпикaе във фонтана пред Белия дом, за такива визи няма.