9

До Не злоба, само фа

преди 4 години

Второто ти изречение е есенцията на търговията. Значи според теб ако на производителя му струва 1 лев да произведе даден продукт, той трябва да го продава за 1 лев също, защото ако завиши цената с цел печалба, видиш ли автоматично става измамник? Как да ти обясня, че никой не те задължава да си потребител. Абсолютно пожелателно е. Ако смяташ, че цената на нещо е завишена - не го ползваш/купуваш.*** народ - слаба държава. Елементарно е.

8

До Анонимен

преди 4 години

Е за тва сте бедни, заядливи и нещастни. Щото видиш ли, всеки изкарал някой лев е измамник, а ти си беден защото си честен ли? Плаче ли ми се, смее ли ми се... Поздрав с парчето Заради Тебе от новия албум на Хазарта.

7

Анонимен

преди 4 години

В България видиш и човек с пари в 99% от случайте е крадец и измамник.Честен бизнесмен или честен богат това са оксиморони по тая земя!

6

Анонимен

преди 4 години

Местя!

5

Анонимен

преди 4 години

СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ХОРАТА С ТОЗИ ***

4

Анонимен

преди 4 години

Разбраха ли на кого е детето, за това ли е подаръка, евала

3

До Хмм

преди 4 години

Здравей!Казвам се Владимир, приятно ми е! Представам ти се по този начин за да отговоря на въпроса ти "Кой нормален човек на заплата в България може да си позволи нова кола?"Мога да те запозная и с други мой приятели и колеги, заедно с които сме учили и работили заедно за да може днес да караме нови коли. П.П - Не продаваме дрога, не крадеме еврофондове или каквото и да си мислиш като видиш някой с нова кола на улицата. Платили сме си всеки лев данък, който дължим към държавата.

2

До Хмм

преди 4 години

Снимката в линка е как държи малка количка-играчка. Най-вероятно е някаква шега, но от статията не се разбира...

1

Хмм

преди 4 години

А от къде толкова пари? Кой нормален човек на заплата в България може да си позволи нова кола?Сигурно се е научило това момче да усвоява евро фондове...