23

ДА

преди 4 години

Тоя НЕТурчин време е вече да си ходи от Турция или с ритник или с обесване . Истанбул с 20 милиона население гледа в ръцете на една кукла която конци дърпат от САЩ. От къде на къде ще анулираш кметските избори в Истанбул като казваш че бюлетините са крадени? Всяка втора негова дума е лъжа. Но не е виновен той виновни са тези които още гласуват за тоя лъжец.

22

999

преди 4 години

СЪЩО ГЛЕДАХ ДЕБАТА - ТА ОБРЪЩЕНИЕ ДО ГОСТЪТ НА ТВ,то -ЯВНО ГОВОРЯ ПО ДОБРЕ ТУРСКИ ОТ ТЕБ. ЛИДЕРА НА ОПОЗИЦИЯТА ИЗОБЩЕ НЕ БЕШЕ ИСКРЕН,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА ЧЕ ЛЪЖЕ - А ДНЕС ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ В ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ЗАПИСИ НА ТАЙНАТА МУ СРЕЩА С *** НА ПРЕДАВАНЕТО З ДЕНА ПРЕДИ ТОВА!НЕУМОРНИ СТЕ ДА ПРАВИТЕ РЕКЛАМА НА ОПОЗИЦИЯТА!!!!*** ТЯ ТАЗИ ОПОЗИЦИЯ НЕ Е ЕРДОГАН, С КОГОТО ЗАПЛАШВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ТАЗИ ОПОЗИЦИЯ Е ОНАЗИ, КОЯТО УТРЕ СПОРЕД ВАСИЕТИТЕ НА АТАТЮРК ЩЕ ОБЯВИ БЪЛГАРИЯ ЗА ВИЛАЕТ!!

21

999

преди 4 години

До Марко ПолоСАМО КАТО ТИ ПРОЧЕТАХ КОМЕНТАРА МИ СТАНА ЯСНО - ЧЕ ИЗОБЩЕ НЕ СИ ХОДИЛ В ТУРЦИЯ! ЗАЩОТО ДНЕС ДИАРБЕКИР МОЖЕ ДА ГО СРАВНЯВАШ СЪС СОФИЯ!!! ЗА 20Г.УПРАВЛЕНИЕ НА ЕРДОГАН ЗНАЕШ ЛИ КАКВО СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ ТОЧНО ОНЕЗИ МЕСТА КОИТО ВИЕ КАЗВАТЕ ЧЕ УЖ СА УЖАСНИ!ДР.ИНТЕРЕСНО - АНАДОЛА,Е КАЗА НА ТУРСКИ,НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВА МАЛА АЗИЯ!ТА 97% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ СА В МАЛА АЗИЯ!АКО ТЪРСИШ МИЗЕРИЯ ПРОСТОТИЯ И РОМИ - *** ВИЖ В КОТЕЛ,ЯМБОЛ И ПРЕДГРАДИЯТА НА СОФИЯ!!!!!

20

Марко Поло

преди 4 години

Много правилно Ердоган иска Истамбул. То освен Истамбул и 3-4 курортни града ВСИЧКО ДРУГО в турция е по-зле и от Северно Корейска провинция . Мизерия и мръсотия навсякъде . Минавал съм през няколко градчета в Анадола . Все едно съм във някой от нашенските сигаански маали . 1 към 1 . Сигурно затова нашите ромчета са решили че там са им роднини . Хаха

19

Анонимен

преди 4 години

Дайте му Истанбул на човека, че нещо се е притеснил.

18

Анонимен

преди 4 години

Заводът на VW ще е в България.

17

Gergana Nikolaeva -

преди 4 години

Sick of cars. Където и да са произведени, носим лошите последствия, гълтаме отровен въздух (Abgasen) и слушаме впрочем глупости. Лошо ми е, вече...Успех на новият кмет.

16

lYl АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

Нормално Константинпол да е най-развитата част от анадолската словоч все пак е бил европейски и християнски, там живеят голяма част бели европейци, но на сила ислямизирани... Гените си казват думата...

15

Ястреб Османлията

преди 4 години

До 41Един от по-долните коментари съм написал колко вота са откраднали. Чети повече и пиши по-малко, ще лъщиш като празна лейка. И да, АКП се опита да разреши проблема с ПКК без кръвопролитие, но не стана. И говорим за период, когато гюленистката проказа беше заразила държавната бюрокрация и силовите и структури. Барзани е наш съюзник, представляващ кюрдското население в Ирак. И ще е малко трудно за една ататюркистка тиква да проумее, че нашият проблем не е с кюрдските ни братя, а с ПКК.

14

Анонимен

преди 4 години

Трябва да пита Юнкер. Та Истамбул са 80% от фирми на ЕС.

13

Поп Грегоряновиян

преди 4 години

Някой да му каже на тази гъргореща буллгарска тиква празна, че:- в Истанбул гласуваха близо 10 милиона души в близо 33000 избирателни урни,- разликата в бялетините беше около 28000 в полза на опозиционния кандидат, или казано иначе - разликата е в хилядни, не стотни!- опозицията се оспорва иска на АКП за повторно преброяване на всички урни и ЦИК разреши да бъдат преброени само 8% от урните - разликата спадно под 13,000 гласа! Само в тези 8% от урните ататюркистите откраднали 15000 вота!!

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Миличкооо :)))На кметския стол незнам кой ще седне,Но моля те седни на моя стол :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Кой ще близне Сладоледа :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Академика е скучен и платен, но водещата ми вдигна хормоните на МАХ,Ой милото мииииХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Нали Викат Демокрация - Свобода на Словото:Кажете си Каквото си Мислите - да ви олекне,И да ви чуем реалното мнение,Без да се страхувате и без да се стискате,Ако някой ви каже нещо - ще го чакам в тъмното с ятагана :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

8

ХА-ХА-ХА-ХАААААААА

преди 4 години

Тръмб е : * Развей Прах*Да ме хване за инструмента :))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБраво Ердогане,Ако не те слушат, чакаме с ятаганите :)))Липсва ни - да летят тикви във въздуха, домъчня ни :)))ХА-ХА-ХА-ХААААААААОт кръвта, Вода не става :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

7

Анонимен

преди 4 години

За Константинопол са се водили битки от хилядолетия. Всеки иска да владее Константинопол!!

6

Буда

преди 4 години

Сега който ми сложи минусче, ще стане на жаба!Не ви се вярва, щото си мислите, че няма как да съм Буда.Ама има пък и 0.000001% вероятност верно да съм Буда и верно да станете на жаба.Я да ви видя сега колко ще ми сложат минусчета, коментаторчета такива!

5

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Дреме му на Ердоган за САЩ,Турция никога Нищо полезно не е видяла от САЩ, време е да Разкарат тия измамници, Както вика Ердо ***:*( USA)Юнитед Стейтс оф Ешкия (Измамници)*,Да ми хванат инструментаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

4

Анонимен

преди 4 години

Ердоган се е овълчил за Истанбул, но Имамоглу ще победи. Днес еврокомисията е поискала нови санкции срещу Турция, а САЩ поставиха ултиматум до 31 юли да се откажат от покупката на С-400 от Русия.