49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41.А, щото мpъcната сeлянкa фъндъкова много разбира, дето обърна София на кaтун? Само едно метро що годе читаво дето се направи, всичко останало - провал и крадене на мангизи - ако тука важаха китайските закони, фъндъкова не само щеше да е свалена от власт пет пъти досега, но щеше да бъде и разстреляна - защото в Китай разхищението на държавна пара в големи количества, се наказва със смърт !!!

48

Аз

преди 4 години

До АнонименЕх, колко е огромна тази софийска администрация! Близо 1% от имащите право на глас в София! Включително и членовете на БСП, които са към 30% от софийската администрация. Всеки път все тези 1% избиратели решават кой да е кмет, нали?! Нееее... Просто БСП-тролски бълнувания! И празни мечти! Просто софиянци редовно се обединяват срещу БСП!

47

Анонимен

преди 4 години

Каквато и да е темата, на някои им се явява все Нинова! Взела им е страха, та и слънцето не виждат!

46

Анонимен

преди 4 години

статията за майчето ли е, или за импексова?!

45

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

44

В

преди 4 години

Но защо виждаме Нинова?

43

Анонимен

преди 4 години

Внимание! Госпожа Нинова много лъже. Изпечен измамник е, не и се доверявайте за нищо.

42

I'm

преди 4 години

50:50 Друг път!

41

Анонимен

преди 4 години

Абе къде изчезна оная пръдла Милиончева? Да не са я прибрали тихомълком в сливенския?

40

Никога!!!

преди 4 години

Мая Манолова няма шанс пред софиянци,особенно след,, Костинбродската мента Фандъкова ще бъде избрана с огромно предимство.Все пак само софиянци гласуват а не софийски наематели и гастарбайтери Тези които са яли попарата на комунистите знаят кой колко струва И вие пубери платени които ще гласувате за първи път ще го разберете когато се опарите един път.Вашите набори в началото на 90те ,над милион и половина ,напуснаха та се не видяха .Тъй че колко добре е било,това прекрасно говори за обратното

39

Анонимен

преди 4 години

Какво пък разбира Манолова от ръководене на град, че тръгнала кмет да става! Някои съвсем са изперкали...

38

Жалък трол

преди 4 години

До Манoлова - жалка: Жалък т'рол си ти, драги. Мая Манолова направи много, но на теб е безмислено да се обяснява какво. Хората обаче го знаят. Ако реши да се кандидатира за кмет има ханс да я изберат. Фандъкова вече се поизтърка.

37

Реалистични цели

преди 4 години

Общинските избори са различен тип избори. След тях всеки отчита победа. БСП ще увеличи подкрепата си, ГЕрб ще загуби чатс от общините, но все пак ще има повече . Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил по един гербаджийскои далавераджия с шуробаджанашката си дружинка и ще се бори за оцеляване.Така че БСП трябва да си поставя реалистични цели. Задача минимум - по=добро представяне от предните избори. Задача максимум - по-добро представяне от ГЕРБ. И не за всичко Нинова

36

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

35

Анонимен

преди 4 години

Под мъдрото ръководство на Лъжа Импексова БСП уверено върви къ поредната изборна загуба

34

Българин

преди 4 години

Реалистичните шансове - 0 (нула). Теоретичните шансове - 50 на 50 (или ще успее или няма да успее).

33

Анонимен

преди 4 години

Кой още не му е ясно, че бсп работят съвместно с герб... Както работиха с герб самонарекли се "десни" реформатори, дсб-та и т.н.Както работят с герб разните самонарекли се патриоти.Същата работа са дпс, които са надеждната патерица на герб в гласуване на най-отвратителни промени. Службите техни, лафките никнат кат гъби, пеевските медии хвалят вожда.Марешки си мечтае да е като Бойко, ама няма. Затова си бачка за него и бленува.

32

Анонимен

преди 4 години

Въккс козина си мени ,но нрава не си мени.

31

Байфидан

преди 4 години

До 24. Това с погребването е само в *** ви червени кратуни. Иначе хората виждат истината и гласуват за когото трябва. Няма друг по-реален начин за оценка кой какво е направил.

30

Анонимен

преди 4 години

До 19. Грешка. Но твоето мнение е без значение, защото ти си никой.