52

Богомил

преди 4 години

До БЪЛГАРИНТочно така, никой не е стъпвал на Луната, както и цял свят знае, че Земята е плоска. Да така беше преди 5 века. Изостанал си много драги. От Инквизицията ли те е страх?

51

Анонимен

преди 4 години

Американците от поне 15 години продават билети за космоса и още не могат да накарат руснаците да им качват клиентите на загуба. Не за друго, ами понеже сами не могат. Дори на загуба.

50

Анонимен

преди 4 години

Браво 100 год след САЩ може и да кацнат. Ако не ги изпреварват Китай. ХахаРусия не е успорила кацането на луната на САЩ ясно, че са били там. Чешете си пръстите това не променя историята. Когато отидат там... Ако отидат.. Ще видят знамето на САЩ.

49

Чичо ви Адолф

преди 4 години

Обичам космонавтиката и не ме интересува кой ще каца първи втори или трети на Луната. Само искам като нашите дядовци да гледам директното предаване от Луната като кацат.

48

Анонимен

преди 4 години

до 68Състоянието на руската наука и техника е плачевно. За миналата година руснаците имат само 3 значими научни разработки докато щатите имат над 1500По-добре 2 от 3 успешни отколкото 1499 от 1500 неуспешни :)сУпрайЗ.... ;)

47

Адолф

преди 4 години

До 69Не знам откъде си вадиш изводите но виж колко често лети Спейс Х и колко често летят Протоните, Съотношението е 4 към 1. Края на месеца (около 24 Юни) ще има мисия на Фалкон Хеви натоварен със два самосвала сателити за най-различни орбити. Това ако го изстрелват руснаците трябват 2-3 Протона.

46

Адолф

преди 4 години

До 70По времето на Аполо-11 Кубрик вече живее в Англия което е доста далече от Холивуд. Кубрик практически до края на живота си не напуска Англия защото го е било страх да лети. Четете историята там всичко е записано!

45

Анонимен

преди 4 години

до Добрият чичко АдолфГосподин Мъск е най-обикновен мошеник, който заребява бедните балами с фантазии за космоса - научна фантастика от филма Промитей. Спейс Гюврек е офшорна фирмичка за пране на магинзи на нарко босове и оръжейни производители - пералня за мръсни мангизи. Само беден *** вярва в зелени човечета и пътешествия в космоса.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55"А какво е сегашното състояние на руската наука и техника ?"Състоянието на руската наука и техника е плачевно. За миналата година руснаците имат само 3 значими научни разработки докато щатите имат над 1500, Великобритания 250, Германия 200, Китай 70 ...... Турция 9. Ето това е състоянието на руската наука и техника.

43

Добрият чичко Адолф

преди 4 години

Ако не сте разбрали Космоса става частен дами и господа, другари и другарки. Американска компания вече продаде първите 4 билета на туристи желаещи да посетят МКС. НАСА искат 35,000 долара на вечер, отделно си плащаш за въздуха, водата, интернета, душа и т.н. Полета до МКС и той не евтин - около 50 милиона. Илон Мъск ще ги вози със неговия Space Dragon Crew.

42

Анонимен

преди 4 години

до боли ме швепсаМного глупости си написал шльоки....Най-големия пътнически и военен самолет е руско производство. Най-добрите бойни самолети са руски. Най-здравата техника е руската, дори да не прилича на модел от списанията. Когато си пожелаят заминават в около Земна орбита и ти пишкат на главата, а пък ти си мислиш, че вали. Толкова си ***, че африканеца пред теб е професор....

41

Анонимен

преди 4 години

Просия не може да постигне нищо повече от изпращането на варели с надпис Союз на ниска околоземна орбита.

40

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Гордей се БЪЛГАРИНО, че сме космическа нация благодарение на алкохолизираните. Целия свят вече знае, че никой човек още не е стъпвал на Луната, а и самите космоновти работили в НАСА, явно твърдят това. Само *** *** свалил *** и се дупИ на холивудските постижения, както робите робите в Египет са мислили начетените Фараони за богове.... . Желая успех на която и да е нация с постижение на Лунна повърхност, но само приказки не става. Горд съм, че сме космическа нация с двама астронавти и благодяря сърдечно на руския народ за оказаната чест...

39

Анонимен

преди 4 години

До Адолф до 2030 и Илон Мъск и Безос ще имат редовни совалки на всеки час до Луната.Момче *** се прегледай, не си добре ........Оня ден в Туитъра един псуваше Мъск....не може да излезе от Теслата. Хахахаха за какво ми говориш бе

38

Анонимен

преди 4 години

рашка = блатиста *** в северен Китай

37

Анонимен

преди 4 години

Не виждам как руснаците ще кацнат на Луната след 10 години. Това е невъзможно при сегашното състояние на руската наука и техника.

36

Анал либераст

преди 4 години

До Просто Адолф - Хефе , само че досега никой хамерикански служител на НАСА не е отговорил на въпроса: КАК АДЖЕБА ТИЯ ОТ АПОЛО ПРЕЗ 60ТЕ ГОДИНИ СА ПРЕМИНАЛИ РАДИАЦИОННИЯТ ПОЯС НА ВАН АЛЪН.Така и няма да отговорят. Защото е невъзможно със съвременните технологии. Радиацията от Слънцето ще погуби всичко живо за секунди......Айде много здраве на кацналите на Луната кравари..........

35

Анонимен

преди 4 години

Незнам за русия ако ще и на слънцето да каца ...Ама знам кой цял живот ще е на минимална заплата кутевски другари Че държавната субсидия е левче а и лихви по надзетите има да се връщат въобще бсп е затихваща криминална организация

34

Анонимен

преди 4 години

Руснаците си планират кацане на Луната от 50 години.

33

Просто Адолф

преди 4 години

Руснаците имат снимки от Аполо-11 на Луната. Точно по това време съветската сонда Луна-15 влиза в лунна орбита и преминава над американците. За съжаление сондата се разбива при опит за меко кацане и американците са не само първите хора на Луната но и донасят първите образци от лунната повърхност. Американците са се опасявали, че Луна-15 може да попречи на комуникацията със Земята но руснаците им дават дума, че няма да се месят. Така и става.