72

Анонимен

преди 4 години

Съюз е единственият действащ космически кораб който може да стигне успешно до Луната. Естествено ако ще се ходи ще е с него.

71

много си наивен

преди 4 години

До Xa-ха-ха:Това са го направили, ама в студио! Хи-хи-хицитирам ха-ха-ха-то: "Това американците го направиха първи през 1969 г,, а руснаците евентуално 2030 г. А дано ама надали..."

70

Жоро

преди 4 години

Добре известно е, че луната е куха и под повърхността и живее раса от хуманоидни рептили, които тайно контролират живота на Земята. Руската експедиция е обречена на провал.

69

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, планирали...а нов модел самовар кога?

68

петър

преди 4 години

как ще изследват луната като са предупредени да не я изследват ,защо не отидат на обратната страна и докажат излитащите от там чинии на извънземните . тогава асъл ще се разбере какво ще стане вместо празни курсове на *** до марс и т.н първо на луната - среща с извънземните и каквото сабя покаже

67

Рашок

преди 4 години

Такива новини излизат непрекъснато - от 80-те насам. Общото между тях е, че винаги става дума за СЛЕД 10 години.https://dnes.bg/technology/2011/08/11/do-2020-g-rusiia-shte-izstrelia-8-kosmicheski-aparata.126190,6

66

5434

преди 4 години

Никакъв шанс да направят каквото и да било. След падането на СССР, руснаците изгубиха всякакви възможности в космоса. Това са вече около 30 години, а най-далечната им мисия е до МКС което е на 200-300 км над Земята.. Русия просто не е способна на космически мисии.

65

До 79

преди 4 години

Пий си хапчетата по редовно пичага. Няма никакви достоверни доказателства за това нещо.

64

Totenkopf

преди 4 години

Явно са си били сръбнали повечко самагон, та те не направиха нищо, когато бяха свръх държава, та сега ли с изчерпаната си наука.

63

Анонимен

преди 4 години

До колкото знам на една от мисиите на Аполо американските астронавти са срещнали извънземни там, които пращат съобщение до НАСА и при разкодирането му се установява че те не са желани на Луната и да си ходят. Луната е отдавна обитаема.Там има постройки,градове,даже и антена насочена към Земята. НЛО постоянно излитат и кацат там,заснети са светлини от кратери. Хората да не си мислят че някой ще ги пусне да идат на Луната освен ако стане наистина необитаема.

62

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали американците са стъпвали на Луната, или руснаците ще стъпят там някога, но знам че ще намерят трънчанина построил тоалетната за обекта. Даже Колумб, като открил Америка, намерил трънчанина да завършва тоалетната за американците.Трънчанин, не македонъц, по изключение.

61

Анонимен

преди 4 години

Вуте говори на Нане. Ти чули бе? Руснаците кацнали на Луната! А Нане - Ама всичките ли бе?

60

Анонимен

преди 4 години

До 73Ми няма как да повярваш при положение, че не се интересуваш от материята. По времето на мисиите Аполо бюджета на НАСА е бил 4% от държавния, в момента е 0,04% и парите отиват за мисии като Касини и подобни проби в Слънчеавата система. Колкото до техниката ми се струва, че много филми гледате. Пилотирания модул по почти нищо не се различава от една подводница. С тази разлика, че го няма проблема от налягането. Пак има живото поддържащи системи и двигатели но се движи във вакум.

59

Анонимен

преди 4 години

Само ми е интересно как ще стане. В момента нямат ракета която да излезе от ниска земна орбита също така нямат презимяващ се модул. Преди години работеха върху подобен проект Ангара обаче беше прекратен преди доста време. Така, че да видим.

58

Анонимен

преди 4 години

То и аз планирам да си купя БМВ Х8 до тогава ама ще видим...

57

са

преди 4 години

Как да им вярва човек на американците,че за 10-на години и то при доста по-антична техника,са изпратили хора на Луната?!САЩ искали до 2024,Русия до 2030-малко ми звучи като самопризнания,че друго и други,може да има там,ама човешки крак не е стъпвал!

56

Xa-ха-ха

преди 4 години

Това американците го направиха първи през 1969 г,, а руснаците евентуално 2030 г. А дано ама надали...

55

V

преди 4 години

Русия е единствената която има ракета за такъв полет .Това е Енергия ,но кораб и лунен модул няма ;) А Енергия е много скъпа ракета .И кво ще правят там като ще е толкова скъпо да отидат?

54

Упс!

преди 4 години

Руснаците като ще кацат на Луната, американска виза изкарали ли са си?

53

Анонимен

преди 4 години

Явно руснаците още се надяват на светлото бъдеще