5

Б.Б.искрено и лично

преди 4 години

Аз Бат Бойко ви уверявам, че в България НЕ живеят бедни хора, аз не нагъвам суджуци. Моята слаба шия е от туршия. Така че няма нужда от тия статии за забогатяване, защото всички сте милионери, четете само статии свързани с мен вашия вожд Винету - Бойко

4

Анонимен

преди 4 години

Произвеждане на нещо, измисляне на нещо, инвестиция в нещо, покупка след това продажба на по-висока цена на нещо. С пестенето ще стигнете до никъде. Трябва да добавяте или да давате нещо навън, не да стискате навътре..ама в БГ това генетично не се поправя.

3

Анонимен

преди 4 години

Това от години се цикли как със спестяване се ставало богат. Покажете някой богат дето го е постигнал със ПЕСТЕНЕ. Хахахаххахаха. Иначе за негативното мислене да съгласен съм. Просто трябва да се бори постоянно и в България това е ултра трудно.

2

Анонимен

преди 4 години

Бедни сме но сме умни.

1

Що сте бедни ли???

преди 4 години

Глупости на търкалета. Що сте бедни ли??? Първо защото сте се родили в държавата на Бойко най- бедната държава в Европа. Второ бедни сте, ако не сте от калиНките на Боко. Това за пестенето на пари от банички не вярват дори малките деца. Емоционално пазаруване, негативно мислене????? Като авторът на статията си плати битовите сметки да каже как изтрещява като погледне останалата наличност по сметката си и как негативните емоции го правят бедееен.