13

Анонимен

преди 4 години

Имам познати китайци които ми казват така :Правителството ни държи семействата, дават ни пари и ни пращат да отвряме магазини в Европа, защото имаме свръх-продукция, бачкаме за жълти стотинки в Европа и мизерства ме и всичко изкарано заминава в държавната хазна на Китай, чрез посолствата. Не си мислете, че сме цъфна ли, всичко е пропаганда и робовладелстване.Ако не се подчиним, заминаваме в затвора, а там едва ли ще изкараме много.Вярмам 100% на статията...Бай *** само плямпа по форумите без да е запознат.

12

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименОчевидно още живееш с понятията от 20-ти век...Сегашният Китай няма нищо общо с тоя преди 20,да не говорим за 30г!Впрочем и аз не харесвам жълтурите,но не си позволявам да говоря нелепости за тях,пренебрегвайки фактите.

11

Паметлив

преди 4 години

Гледайте филма "Месо"(Fleisch) ot 1979г точно на тая тема е!Като действието се развива в самата Америка.То по онова време трансплантации кажи-речи нямаше другаде..

10

Анонимен

преди 4 години

всеки ден по няколко статия анти Иран, Русия и Китай. Спуснато от главния, да се спазва! Бонуси!

9

Анонимен

преди 4 години

до Ха-хаКитай никога няма да бъде номер едно. Виж ако говориш за корейци или японци може, ама да ми пишеш за най-големите репликанти, че ще са... .Да... , номер едно ментета са, това го знае целия свят. Възхода им идва от икономическата криза и празния джоб на потребителя, но никой не иска да купува нискокачествени стоки които след месец са за коша.Стига сте спекулирали, че репликантите едва ли не са номер едно, та тях Хонг Конгците не ги искат даже..

8

Бай Иван

преди 4 години

Тук пък във върлата демокрация ги пускат отпуск, за да очистят и почернят още някой нормален балама дето си мисли, че в милата ни евроатлантическа държава има закони ;) !!!

7

Анонимен

преди 4 години

А пък нашите затворници , Боце ги пуска на свобода та да има кой да гласува за него !

6

Анонимен

преди 4 години

В западния свят подпишеш ли документ за донорство след смърт се пишете чао при първото що годе рисково посещение на болницата. Пипат с кадифени ръкавици докато в Китай е някак си по грубо, обаче резултатът е еднакъв.

5

Анонимен

преди 4 години

Мда, щото в Америка не са.

4

Ха-ха

преди 4 години

Когато Китай е на път да стане номер 1 във всичко,нормално е да бъде атакуван по всички възможни начини от губещите състезанието!След като не могат да оспорят ефективността на китайската икономика със солидни аргументи,захванаха се с човешките права.Добре,ама да стигат до такива нелепости?Може би защото самите те са гузни-помним какъв поток от органи замина от Косово,Украйна и Сирия(ИД) към Израел и тамошната трансплантационна хирургия процъфтя!

3

Анонимен

преди 4 години

А в Бългрия, кога?

2

Тинк Биг

преди 4 години

Е как хиляди бе, стотици хиляди, милиони, струва ли си да се хаби времето на редакцията и заплатата на журналиста за хиляди, давайте с милионите направо.

1

Щерю

преди 4 години

Те са много там...