23

Анонимен

преди 4 години

Da platiat molitva i svest...

22

Анонимен

преди 4 години

Е как така четат пишат но не разбират. Какво четат тогава. Проверете ги за напушване й нашмъркване по друг начин не си обяснявам това не разбиране. За да не разбират това което четат или не е написано както трябва или са под наркоза.

21

Анонимен

преди 4 години

Fake softwere...

20

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича "функционална нежрамотност". Над 47% от младите са такива, но драма няма! Както рабрахме вчера, търсят се само професии от обслужващия сектор- бармани, сервитьори, готвачи...

19

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 8 Че то и журналистите не могат да мислят и пишат правилно.Нали при соца образованието било на висота.Нещо не ясно ?

18

матура,

преди 4 години

че то точно по тази причина "ДРАМА НЯМА".Я им виж заглавията, виж им писанията, правописа, мисълта или по-скоро липсата на такава. Езин неграмотен не може да оцени обективно грамотността, както глу.пакът - знанието. Даже като трият наред, пак не знаят какво и защо трият. Нещо си им се видяло не особено приятно - датрили го. Без мисъл, без мотиви.

17

Анонимен

преди 4 години

...kakva hubava policia e imalo predi 150 godini v bulgaria...doshli 100 krasivi bg teroristi s cherni bradi i mustaki....bum, bum, bum...stanalo tiho i krotko....a sega 240 teroristi se okopirali v ns ...nema policia....gurultia, ta trepiat ushite na rayata...

16

матура

преди 4 години

"Част от зрелостниците на матурата четат, пишат, но не разбират. НО ДРАМА НЯМА!"За Бога, що за заглавие е това!!!Дали някои от "работещите по публикации" също не попадат в тази група! Тогава драма ще има.

15

Мустафа Монд

преди 4 години

Не е нужно да разбират, това е достатъчно. Хората на запад разбират, там са технологиите, България е само депо за чербноработници, някой трябва да върши тази работа на богатите. Колкото по малко разбират, толкова по-добре ще си вършат работата, ще купуват стоки второ качество и ще се радват на живота и ще бъдат щастливи. Прекрасен свят!

14

Анонимен

преди 4 години

"...целта на училището и на тези задачи не е учениците да научат някаква литературна интерпретация и да я възпроизведат, а да се научат на собствено мислене и тълкуване."Така е, но няма достатъчно кадърни учители, да ги научат. Защото за да учиш някого да мисли и да се изразява добре, грамотно, свободно и ясно, самият ти трябва да владееш това умение. С влезли във ВУЗ с оценка "среден" и "добър", че и "мн. добър", изкарана в нашите училища, по нашите ДЗИ-та и изпити, това не може да се случи.

13

Картофчо

преди 4 години

Ама това си е направо супер! Това беше целта на цялата реформа!Децата не трябва да мислят и разсъждават, а само да повтарят това което им се казва. Направо кеф - пускаш една измислена информация в медийте и хората започват да я повтарят - не трябва да разсъждават върху нея, или пази боже да я подлагат на съмнение и критичен анализ!

12

мъж

преди 4 години

Проблема на съвременните български деца е войнстващата ултрафеминизация. Както беше казал Л.Дилов-син, повечето наши деца се отглеждат от еднополови двойки - майка и баба. В ДГ и училищата на практика няма мъже. С изключение на тайни педофили, които лъскат бастуна на Мима от 8-ми Б.Запомнете ! Майката отглежда, бащата възпитава !!!И после пискаме, че нямало казарма ! Не, момче научено да маниерничи по женски става *** Маринкин и момиче не познало мъжки модел на поведение става кифла !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Просто критериите се занижиха за щото демокрацията донесе "свобода". Аз си спомням в първите години на демокрацията, подписките от ученици да се разреши пушенето на двора в училището.Най-важно е да вземеш изпит, изкараш висока оценка, да бъдеш с връзки или приятел на човек с материални позиции... Социализма се *** и всичко градивно беше заклеймено като тоталитарно. Аз си спомням като ученици, че учехме и в събота - т.е. около 35 часа седмично.В света вече всичко се промени и няма връщане.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Означава,че нивото им на развитите е 4-5 годинки,след като не разбират какво четата.

9

Анонимен

преди 4 години

Драма няма защото всичко върви по плана на Сорос и шефовете му.

8

Анонимен

преди 4 години

Могат да четат и пишат?Верно ли,бе?За 12 години това ли научиха?Аз обаче виждам,че дори не могат да пишат,толкова са неграмотни.Страх ме е да си помисля могат ли да смятат,или телефона го прави вместо тях.Тия ако си загубят телефоните,са жив зян.

7

Анонимен

преди 4 години

"Да не говорим,че има случаи,в които учениците знаят повече от учителите."Дали?Или така си мислят, малките, нагли покемони!

6

Анонимен

преди 4 години

Подръжават на Бойко не им се сърдете.

5

Анонимен

преди 4 години

Резултатът е 4,06 защото има тестови въпроси - само се загражда, ако нямаше такива въпроси, резултатът щеше да е 3,06.

4

Младеш

преди 4 години

Я че учим като бате бойко да ставам началник!