33

Анонимен

преди 4 години

Има пакети почивки на български фирми,както и на други европейски фирми,частното винаги е на загуба,загуба на пари и време!А тия завистници,да си гледат работата,защото сам избираш в коя държава да плащаш данъци.

32

Анонимен

преди 4 години

То да беше само Гърция... Български туристи има из цяла Европа.Ясно е, че не сме най-богатите хора на Земята, но със сигурност не сме толкова окъсани, колкото ни внушават.

31

Анонимен

преди 4 години

Това сме ние Обвиняваме за всичко ромите , но самите сме по- големи римляни от тях

30

Хм

преди 4 години

Загубата на Беломорието се отразява фатално на България(става вечен маргинал),но пък благотворно на самото Беломорие.Достатъчно е да видим разликите с Черноморието...

29

рускиня До miko

преди 4 години

"няма оправия" ??не е вярно, няма желание на държава да упражнява правата.ГЪРЦИТЕ КАК НАМЕРИЛИ НАЧИН.

28

Анонимен

преди 4 години

24,Моето обяснение беше същото навремето, но в последните години го коригирах. И не знам как става, но точно тези, дето най-много реват как се гърчат от заплата до заплата, все им се намират пари за БМВ на старо с яките кубици и всичките му данъци, или току си пуснат някоя снимка от някой испански плаж във фейса.

27

до 13

преди 4 години

На мен винаги си ми дават някакви хвърчащи листчета с нещо написано на гръцки.Доколкото знам ако те хванат данъчните в издънка глобите са толкова големи че си е е ....По островчетата обаче е разпасана команда.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименмъжСкромни финансови възможности? 7 нощувки по 100? са си 1400 лв. само за спане. Браво!.Кой балама ще пътува на частно и ще плати толкова много?Има си пакети почивки.По-евтино е да купиш почивка от Некерман дори за България,отколкото да тръгнеш на частно.

25

Анонимен

преди 4 години

Пакет за почивка в Гърция от Некерман струва 203 Евро,Гърция не е скъпа,затова българите ходят там,ето https://neckermann-reisen.de/pauschalreisen/

24

Анонимен

преди 4 години

До мъжСкромни финансови възможности? 7 нощувки по 100? са си 1400 лв. само за спане. Браво!

23

До 16

преди 4 години

Обяснението е просто. В България има 2% партийни крадци и свързани с тях бизнесмени, както и 5-6 процента позамогнали се люде от големите градове ( наследства , реституции, бизнес и т.н. ). Еми примерно 8% от 7 милиона българи са над половин милион. Останалите 6.5 милиона се гърчат от заплата до заплата или от пенсия до пенсия.

22

НАП

преди 4 години

Хайде да не гледаме в канчето /фиска/ на друга държава. Руснаците с имоти по българстото черноморие, плащат ли данъци ?!?

21

Анонимен

преди 4 години

какво не ти се връзва,в Гърция е наблизо и по-евтиноДа, направо е като за хора, дето не могат да свържат уж двата края. Оплаква се, че му вдигнали гражданската, пари нямал, а седи по половин месец в Гърция.

20

сара

преди 4 години

Аз отивам на почивка - не отивам на данъчна ревизия.А относно използваните изрази - ей те това е нашата селяния.

19

халкидикифил

преди 4 години

И все пак отново ще отида на море в Гърция, а не на нашето .......

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкакво не ти се връзва,в Гърция е наблизо и по-евтино,затова плажуват там българите,ако бяха с повече пари,щяха да отидат в някой супер курорт,има много такива по света,особено в Азия,сред природа и в къща,а не в стая.

17

сара

преди 4 години

Каквито българите, такива и гърците! И едните и другите гледат да крият данъци. Всеки да се спасява и да се оправя. Където и да отида все е сива икономика. Има си данъчни - кой каквото дробил да си го сърба. Аз лично предпочитам да отида в Гърция на море и ми е все едно кой ще скрие данъка от парите ми - българин или грък.

16

Анонимен

преди 4 години

Нещо не ми се връзва ситуацията.Значи, българинът бил беден. По кофите ровел, гладувал. При Тошово супер било, сега всички нямали пари даже за храна.В същото време специално в Северна Гърция лятото от нашенци не можеш да се разминеш. Всеки ти реве как няма пари, пък по две седмици се плацика из гръцките плажове лятото, зимата джитка на Запад, сменя си колата на 2-3 години. Явно яко се плащат пари под масата, друго обяснение нямам.

15

лош грък

преди 4 години

Ше ги прецакам аз българите, ше плащат данъци свят ше им се вие. Ше видят те що е диверсия.

14

Анонимен

преди 4 години

не дадоха нищо на ЕвропаМного си далеч от истината. Доста гръцки уж фирми всъщност са с немски собственици. Плащат си като попове, просто по лошия начин - без да усетят.