93

Дид

преди 4 години

То пък гърците като са се разплащали...айде айде!Семейно почиваме вече 11 година на Тасос и до сега аз документ ,касова бележка или фактура за престоя си в хотелите не съм получавала.Това са малки хотели разбира се с по около 10-15 стаи, седмично в които цената на стая ни се е движила между 500 - 800 евра!

92

баба мара

преди 4 години

същото го правят и гърците 1000 евро за една седмица без закуска в частна къщаняма фиш няма фактура така че няма какво да протестират

91

до 80

преди 4 години

Груба грешка си направил с тази Турция. Трябваше да почиваш в Слънчака на ол инклузиф. От хубава храна щеше да хванеш диария и да свалиш 6 кила, вместо да качиш.

90

Анонимен

преди 4 години

Като крият данъци, да ги ловят... Каква новина е това точно?

89

Анонимен

преди 4 години

Какъвто сайта такива и "коментарите"

88

Анонимен

преди 4 години

До до 80Видял шведската маса и започнал да трупа. Марш да бачкаш за 1500лв..Ама какви 1500лв бе другарю?Нали в България сме на минималната заплата според партията?

87

Анонимен

преди 4 години

Селияндуризмът и Ганьовизмът все повече се локализират в държавата на глупците!

86

До 85

преди 4 години

Цял живот карам на боб чорба и варени картофи.В Турция като видях изобилие от храна и си показах рогата.Българска култура:)

85

Павел

преди 4 години

Курорта Алания в Турция е приятно място за почивка.Руснаци и Украйнци знаят къде да почиват.До няколко години българите ще предпочитат Турция пред Гърция

84

Пешо

преди 4 години

Ха , гърците скочили.... А руснаците тука да не правят нещо друго - през целия сезон предоставят апартаментите си под наем на други руснаци , които идват да почиват и лев не плащат на хазната за рентиерската си дейност. Тарикати... Така , че не сме само ние в Гръцко , ами и руснаците - тука.. Лятото по морето не можеш крачка да направиш без да налетиш на руснаци - вече сме им като губерния...И си правят каквото си искат.. Нашите вместо да ги подкарат по устав - да влезе в хазната някой лев!!!

83

до 80

преди 4 години

Типичният безпаричен бай ***. Ходи по почивки да се тъпче. Бил качил 6кг. Явно такива *** ядеш тука, че да не коментираме. Видял шведската маса и започнал да трупа. Марш да бачкаш за 1500лв.. Чиба и не ме срами из Европа!

82

Анонимен

преди 4 години

Като няма българи в Гърция е по-добре.

81

Павел

преди 4 години

Бях на почивка в Алания Турция.Плажът Клеопатра който се намира в Алания е голяма атракция за туристите.Корабчета дискотеки предлагат ноще живот.Храна на корем която е качествена 100%.Какво му трябва на туриста

80

Мен

преди 4 години

Селския бг тарикат където и да се намърда разваля всичко, дано ги хванат всичките.

79

До 81 Коки

преди 4 години

Не завиждай!Ха-ха-ха-ха-ха

78

Турист

преди 4 години

В Турция за седем дена качих шест килограма.Ядене и пиене до на..сиране.Море и обслужване перфектос.В Гърция признавам само едно място и това е Сани Бийч Халкидики.Да знаете там не е за селяни и бедняци.За България без коментар-НЕ става за почивка!

77

Анонимен

преди 4 години

Не стъпвам на море, където кухнята се излива директно в морето. Във варненския залив съм го видял.

76

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се проверява, по черноморието всичко е незаконно.

75

Кога

преди 4 години

Нашите проверяващи ще проверят руснаците закупити имоти по морето и планината за незаконно отдаване под наем.

74

Анонимен

преди 4 години

В Гърция дават касова бележка за всичо. В България 90 процента от туризма не плаща данъци и заплатите са нелегални.