34

Анонимен

преди 10 месеца

Ууу......, срам ме е, от вас! Скрийте се, малки човеченца!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Мъчно ми е за вас, малко бой сте яли, като малки, нямало е, кой да ви възпитава, и ето какво се е получило. България, е достойна държава, и вие, не я заслужавате!

32

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименКолко грозно списвате, и не ви е срам! Аз се разграничавам от вас, като българка! Ние, които мислим иначе, сме повече от вас, за което се радвам!

31

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименВие, които пишете в тоя сайт, явно сте хора, от много ниско естество! Много жалко! Но, вярвам, че България, не е на това ниво! Слава на Бога!

30

Анонимен

преди 10 месеца

До 18,Много сте зле, всички!

29

Ха ха!!!

преди 4 години

А за братчето на тази - наградата са бетонните 'пейки' по Дондуков за по 10 000 евро парчето! Да им е "честито"! Е тва е 'Съюз" - да има за всички. Или почти всички. Или за некои 'заслужили'.Кой ли плаща сметката все пак?

28

не може да бъде!

преди 4 години

Г-жа Габриел заслужава и голяма награда от производителите на стъкло и пластмаса във Франция,защото стъкления и поглед и пластмасовата усмивка са несравними!

27

уйхкйс

преди 4 години

Браво Габриеле !

26

Анонимен

преди 4 години

Тая става само да учи наизуст и да повтаря заученото като папагал. Е, сигурно става и за нещо друго, щом е изкласила до еврокомисар. Всички знаем как успяват такива посредствени и нагли каки. Целта винаги оправдава средствата, поне в очите на амбициозните некадърни ***.

25

18,

преди 4 години

"Сега била уредила монтирането на суперкомпютър в България и представете си само 8 държави в Европа имали такъв.А той ще струва 20 милиона евро,от които 12 милиона ще плати българския данъкоплатец.На гол тумбак чифте пищови.С тия 12 милиона колко болни деца можеше да бъдат излекувани???"А освен за комисионни от продавача и за отчетност пред избирателите, за какво реално ще се ползва този прескъп компютър?Иначе тая жена не я познавам, нищо не съм чула за нея и от нея, което да е интересно.

24

Анонимен

преди 4 години

Това е силно притеснително!

23

Анонимен

преди 4 години

"Тя беше удостоена с медал Бомарше...Иронията направи кърти! На френски "bon marché" = изгодно. Демек нашта получила медал "Ефтинджос"!Е па требва да го е заслужила сигурно. Нема начин...

22

До 22

преди 4 години

Вярно е. За съжаление прoстакът е нагъл, самоуверен и напорист. В България останаха предимно такива, затова и обществото ни е oпростачено до степен да се превърне в селско-пиянско сборище. София е заливана от тумби такива същества...

21

Анонимен

преди 4 години

Колкото по *** е един човек,толкова е по уверен в себе си и в абсолютната си правота.Той винаги осъжда,напада и оплюва всичко което е извън тесния му кръгозор и което не разбира. Както казваше Р.Ралин,,По страшен от спин,по опасен от рака сега засега,се оказва п.р.о.с.така!......Някой от вас да се припознава???????

20

odpo

преди 4 години

Тая тъче на два стана!!!! ПОЗОР!

19

Анонимен

преди 4 години

Уебет! ...с таа шия може яде череши без да бере

18

Анонимен

преди 4 години

Сега била уредила монтирането на суперкомпютър в България и представете си само 8 държави в Европа имали такъв.А той ще струва 20 милиона евро,от които 12 милиона ще плати българския данъкоплатец.На гол тумбак чифте пищови.С тия 12 милиона колко болни деца можеше да бъдат излекувани???

17

сминдух енд чесън

преди 4 години

У нас би получила например часовник "ЗИМ".

16

Анонимен

преди 4 години

Това е щото на всяка дума благодари на Бойко,а нали според него всички сме "парле ву франсе",а макарончо му е приятел,нищо,че пакета мобилност ощетява нашите превозвачи,а госпожата едва ли е обелила и една дума в тяхна защита,нищо че не е в нейния ресор,но поне си е издействала някаква наградка,та шефа и да се дуе пред камерите колко кадърни хора е изпратил в Брюксел.

15

Анонимен

преди 4 години

Този Габриел и от компютри разбира и медали печели, бря