24

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа ама ... Ахмад шах

23

Анонимен

преди 4 години

Никакви такива да ги нямаме! Да се внушава :"Путин, Путин, Путин е виновен!".

22

Анонимен

преди 4 години

Всички пилоти са ***.

21

Сата НАТО.

преди 4 години

Имах предвид американската ВВБ Диего Гарсия, но незнайно защо съм написал Гуам. -Ами май е защото си мало умен *** от турчин и рускиня.

20

Страхил

преди 4 години

Най - лесната версия е самоубийство. Пиеш самоубийство и разследването се прекратява, а случая се закрива.

19

Тъп на 179 градуса

преди 4 години

Да, би, може пък пилотът да е бил засмукан и да е паднал през дупката на тоалетната. А вторият пилот, отворил прозореца за да го види къде е, но изхвърчал и той. После стюардесите 7 часа правели кръгчета от висшия пилотаж, забавлявайки пътниците ... ... ...

18

Анонимен

преди 4 години

Мосад нямат никакъв смисъл да отвличат самолет и да го преправят.Могат просто да си поръчат един нов.Боинг ще им произведе ,та те работят заедно Локхийд Мартин,Бойнг,Рейтън,Ранд,Мосад.Партньори са и това е всеизвестен факт.Тва за отвличането на самолетът,преправянето и след това пускането му над Украйна за да обвинят някакъв руски отряд звучи като детска приказка.Освен тва руснаците показаха фрагменти от ракетата със серийни номера.Казаха къде е произведена,кога и на кого е продадена.На Украйна

17

Анонимен

преди 4 години

министерството по дезинформация, спусна на публиката нова дъвка. Всеки уважаващ живота си учен, понеже е умен, вероятно разработва индивидуална транспортна схема при посещаване на симпозиуми, от този случаи насетне.

16

none

преди 4 години

нямам представа колко е един фут а и не искам тъй като тази единица не се използва в България

15

Евроатлантикгеейтак

преди 4 години

Не е възможно, лично Путин го е свалил, така ми казаха "анонимни", но надеждни източници!

14

Анонимен

преди 4 години

Няма никва логика дъртия коцкар с тлъста заплата да се самоубива.Щом редовно е бил задоволяван сексуално имал е добра работа и доста пари чакайте го вие да се самоубива.Нали си представяте колко е яко за един 60 годишен заможен човек да му въртят дупета разни сладурани около него и да го чакат кога ще реши да ги привика да му посвирят на кларинета?През останалото време хахо-хихи и полети напред назад.Нещо като Хю Хефнър ама не толко богат.

13

Гаманов

преди 4 години

Трудно ми е да повярвам че не могат да го открият....при съвременната техника!?

12

Анонимен

преди 4 години

Има доста подобни случаи - спомням си за полета на Египет Еър от Лос Анджелис преди 10-15 години. Последно през 2015 пилота на Germanwings блъсна самолета в Алпите нарочно.

11

хикс файлс

преди 4 години

Според други източници самолетът и експериментален хиперзвуков летателен апарат са се центрирали челно което довело до разрушаването на двете машини.Почистващи екипи са поели грижата да няма останки защото инцидентът е крайно неприятен и ще даде отзвук на нещо което официално не съществува.

10

Анонимен

преди 4 години

Този самолет беше отвлечен от военните на САЩ които в последствие го изпозлваха за разпалване на конфликта в Украйна. Първоначалната им идея вероятно е била да прелетят със него над Украйна и да го разбият там и после да обвиянят руската противовъздушна отбрана. Но после явно нещо се обърка в тази схема и затова бързо потулиха историята, скриха всички доказателства и извадиха втората версия че уж пилота бил самоубиец а самолета в Украйна бил друг.

9

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този MH370? Няма ли спомени от Чернобил. Дайте за Чернобил и за мракобесния социализъм.

8

Анонимен

преди 4 години

Тази версия я разпространи NG още преди 2-3 години, и я доказва убедително, с доказателства: включително че самолета на всеки час е излъчвал сигнали през системата Акарс, като е летял на юг цели 7 часа след изчезване от радарите, докато му свърши горивото, очевидно на автопилот!Втория пилот е бил новак, и явно за капитана е било много лесно да го изкара извън кабината и да я заключи! Просто поредния Лубиц, само че много по-изобретателен!Това слага край на всички налудничави конспирации

7

Щерю

преди 4 години

63-годишният мъж.. Наели бясна страшна пенсия да управлява и да носи отговорност за такъв голям пътнически самолет...

6

Абе

преди 4 години

Тоя самолет не го разбиха краварите в Украйна?

5

Анонимен

преди 4 години

Резкият завой е точно над родния град на пилота, което прави версията доста по-малко ***. Явно е искал да го види за последен път. Жалко за хората на самолета, като толкова е искал да се самоубива, поне само себе си да беше отнесъл.