71

Анонимен

преди 4 години

Бай х Извинявай - да се чете +!!!!Обърках бутоните сори мен :(

70

бай х

преди 4 години

Шаламанов: Купуването на F-16 е стратегическо заробване със рушвети на правилните хора

69

Анонимен

преди 4 години

Ние боравим с информация отцелия свят -- на твоите приветиот германия не вярваме. Ясно ни е,че си задръстен.

68

Анонимен

преди 4 години

От никаква германия не си ти !Кой знай в ква дупка за жълти стотинки работиш !Ако беше в Германия нямаше да имаш толкова време да се занимаваш с глупости !И аз мога да напиша Привет от Мозамбик !Или Бали !Както ти харесва :)Така че не мисли че като изсер Еш подобно нещо и хората ще те вземат под внимание !

67

Анонимен

преди 4 години

ТЕ ПАРАШУТИТЕ ИМ НЕ СЕ ОТВАРЯТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ,НИЕ САМОЛЕТИ ОТ ТЯХ ЩЕ КУПУВАМЕ И ТО НА ЦЕНАТА НА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА... ЖАЛКО САМО ЗА ЗАГИНАЛИЯ ПАРАШУТИСТ

66

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто техническо образованиесе получава в московския държавен технически университет Бауман.Не в американския мит.

65

Анонимен

преди 4 години

До 61Нещо да споделиш за обхвата ?Един вид на колко растояние виждаш целта ?Ако не си на ясно руските машини поразяват целта преди да ги засече целта !!!Не си прави илюзии че самолетите са като през 80!Разледай техническите характеристики, и тогава ръси заключения, тесногръд дървен философ !!В България едно не харесвам че всеки се занимава и ръси експертно мнение без да има и бегла представа от материята !Това ти го споделя пилот, който си събра багажа преди 5 години!

64

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияМожете да се гордеете с тези Ф 16 блок 70 ! На Балканите нито една държава няма такива самолети , дори и Турция ! Турция има Ф16 ,но по-стар модел ! А българите стават собственици на Ф16 блок 70 , поразява 20 мишени едновременно ! В нета има много инфо за Ф16 блок 70 , търсете и се информирайте на какво са способни тези самолети и ще разберете ,че в момента дори Турция ви завижда !

63

Анонимен

преди 4 години

Прав е, разбира се, че е стратегическо решение да се плати данък на господарите. Тактически чисто военно от такива остарели самолети няма абсолютно никаква полза.

62

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияАко искате качествени оръжия купувайте от САЩ ! Американците са много напред с материала ! Повечето американски самолети са невидими за вражеските радари , никакви руски радари и ПВО не могат да ги засекат ! Как действат по принцип радарите и ПВО ?! Изпращат сигнали в небето , тези сигнали достигат до вражеския самолет и обратно се отразяват към радара ! А американските самолети поемат тези сигнали ,но не ги връщат обратно към радара и така остават неуловими за радарите !

61

стратезите от Бълхар

преди 4 години

да купим един остарял ф16 за 200 млн, вместо един 4++ поколение СУ-35 e 105млн с включени резервни части и обучение на персомнала. Това е стратегияда не прекараме газ за половин Европа също е стратегия. Явно на немците им липсва стратегия та затова опъват тръбата.Да не построим модерна ядрена централа от най-добрия световен производител - Русия.. страхотна стратегия, нищо че целия свят строи руски ядрени централи. Днес разбрах - по-голям стратег от българина няма.

60

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Хахахаха, сърбите руснаците ги набутаха като им подариха няколко стари МиГ-29 в насипно състояние. Сега ще плащат през носа за модернизация и поддръжка, сигурно ще им излязат по-къпи от нашите Ф-16 без да имат и 25% от нашите възможности. Пази се когато Мечката ти носи подаръци.

59

И по-точно!

преди 4 години

Стратегически глупаво решение! Толкова глупаво, та няма накъде... По добре да бяхме купили С400 като турчулята!

58

Анонимен

преди 4 години

В джерб са все шамандури катотози експерд. И са ослушват, исе оглеждат страхливо, няма лида гръмне нещо покрай тях.

57

Анонимен

преди 4 години

Във военните технологии Русия е изпреварила сащ с 20 - 30 години.Какъв е този неграмотен "експерд"който ни пробутвате. И се опитватеда ни зарибявате, че ще купувамеи занапред. Никакво купуване наоръжие от сащ. Това е вредно заБългария.

56

абе да ви питам

преди 4 години

аз вас така леко, едно леко въпросче така, бе какво става с визите за САЩ, нали сме партньори сега, а? Пък и САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори, а?

55

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияФ 16 блок 70 поразява 20 мишени едновременно ! Вие да сте чували руска тенекия да поразява 20 мишени едновременно ?! Темата за качествата на американските самолети и руските тенекии е изчерпана !

54

Добрият чичко Адолф

преди 4 години

Стана супер, че изхвърлиха Турция от програмата Ф-35. Сега нашите Ф-16 ще бъдат най-добрите самолети на Балканите. Гърция, Турция и Румъния също имат Ф-16 но от по-старите модели.

53

До 51 Факт

преди 4 години

Не знаеш историята. Прочети какво е станало през 1915 г. в Добруджа и кой български генерал е обърнал казаците във паническо бягство.

52

привет от Русия

преди 4 години

Русия приветства стратегическото решение на нашите български натовски партньори за закупуване на модерни F-16 за 4 милиарда и дори е готова да предостави на своите натовски български парнтьори изгодени заем за закупуване на цели 80, не само осем модерни стратегически американски F-16, това е добър самолет доказал се през многото десетилетия на експлоатация.