19

Ъсан чистокръвния

преди 4 години

Manгaл това не е има това е доходоносна професия

18

Анонимен

преди 4 години

Баща й бил бизнесмен, но изгубил крак и нямало как да върши работата си, тъй като му останали само жена и шест дъщери

17

Хахо

преди 4 години

И после ми кажете, че само норвежците са зле. А, тези са толкова изостанали от света, че освен да се множат като зайци, нямат друг смисъл

16

Анонимен

преди 4 години

Шашави и...ти! Собствените си деца ще побъркат и то заради хорското мнение! Какво щели да кажат съседите, че нямат син...А ако това дете откаже да стане пак момиче? И с право! Да си жена там е проклятие! А това дете е свикнало на свобода. И после що има *** и операции за смяна на пола.

15

Наблюдател

преди 4 години

Ако религия управлява света ще се върнем в пещерите.

14

До пиро

преди 4 години

Не манипулирай читателите. Там става въпрос за малко на брой видове като стридите и определени видове риби. Има и животни като охлювите, които са хepмафpoдити. Хората нямат тази възможност да си променят пола. При нас хермaфpoдитизма и транссексуалността са БОЛЕСТИ. Те се срещат при един на няколкостотин хиляди души. Хермaфрoдитите са стерилни в повечето случаи. Транссексуалните са психичноболни. Ако това бяха отделни полове, те щяха да се размножават бе проблем и да бъдат равни като брой...

13

Пиро

преди 4 години

При животните когато няма достатъчно мъже някоя женска ства МЪЖКИ. Това го има при рибите. Има го и при други животни. Това е природно правило и не противоречи на живота на земята. Аз лично съм виждал риби (хелери) да си променят пола в мъжки. Така че това не е Мюсюлманска дивотия а природно правило което е осъществимо и реално. Тоест в рамките на генетиката ни. За разлика от операцията за смяна на пол.

12

Бай Иван

преди 4 години

Съветската армия ги трепеше като *** тези, ползвайки дори жени войници, за да е гаврата пълна, сащ създаде ислямистите, после за да е пародията още по-жалка,бутнаха няколко техни самолета в собствените си небостъргачи и обвиниха тези пещерняци, че са управлявали сами, щеше да е смешно, ако не струваше милиарди тяхната измислена война, в която неясно защо и ние сме пратили контингент за пушечно месо ;) !!!

11

Totenkopf

преди 4 години

Отново Култова статия, естествено от ***, както предишната и за съветската ракета с 84 души на борда.

10

Анонимен

преди 4 години

В турция стават и по-лоши неща.

9

Анонимен

преди 4 години

Единственото което бългapaците правят добре е лижaт 3aдници! ДНК брат! Нема мърдане!

8

Анонимен

преди 4 години

Говорите без да мислите!!!!!!!!!!! ,,Козият Рог''(1972) БГ-филм по истински случай.Един от най-хубавите филми форевър в България.Велики артисти,велики филми. .... Хау !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Жестока съдба.

6

О,свещена простотИЯ!

преди 4 години

На жената, която не е успяла да дари съпруга си с наследник, се гледа с насмешка" - тези не ходят ли на училище или там не се изучава предметът "Анатомия" и затова не знаят нищо за "Х" и "Y" хромозомите?Защото е ясно, че не знаят, че хромозомата, която създава момчета, я има само в семенната течност на мъжа. Но там е налице и другата хромозома, създаваща момичета. Така че, мъжът е този който определя пола на детето. На него трябва да се гледа с насмешка, ако не е успял да създаде син!

5

НЕ!

преди 4 години

Пак джендърски истории, които се опитват да ни убедят, че анормалното поведение и традиции са норма.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Дрън дрън чи пляс. Херца в гимназиите няма. Има амфети, *** и хапове, базирани на първт две, както и дволно количество трява.

3

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо програмата цензурира името на детето? Как да напиша нещо по темата като не мога да цитирам името на главни герой!?

2

ХХХ

преди 4 години

Ако напиша името на това нещо ще го цензурирате ......а защо вие го пишете без цензура ?

1

Веско

преди 4 години

Интересно кога ще почнат да съобразяват "хуманитарните" организации, че свободното размоножаване не е правилната посока за населението на земята