36

Анонимен

преди 4 години

Гробарите разрушиха всичо,което пипнаха. Таива термите бг история не познава.

35

Анонимен

преди 4 години

20 години минимум трйбва да издържат такива конструкции. в швейцария на всеки 20 години се санира или подменя. нащите *** са пестили я от цемент я от нещо друго и сега житкат със с-класите втора ръка по слънчака. еваларка.

34

Анонимен

преди 4 години

Малко ни се виждат. През 2015 година някъде в едно забутано село в България пристигна съобщение, че на мостът който немска фирма е пострила през втората световна война му е изтекла гаранцията и те не носят отговорност. Представяте ли си 70 години гаранция за мост, въпреки че са го строили по време на война и едва ли знаят къде е България.А в германия няма обект с гаранция под 5 години.

33

Анонимен

преди 4 години

Вече като Бойко каже: "Ще строим еди-какво-си" и направо ме втриса.Защото ми е ясно какво ще стане - едни хора ще си натъпчат джобовете, направеното ще се разпадне макс до 2-3 години, после ремонт, пак тъпчене в джобовете за едни хора и така.А за нас - друсането по дупките, висенето в тапите покрай ремонтите и т.н. красоти.

32

Анонимен

преди 4 години

разбирач, като умре некое детенце затиснато от кофражен шперплат какво правим? вайкане, обещантия, съзаклятия и още един погубен живот. защо не е демонтиран шперплата когато е прикючил строежа? как са видели от долу какво е ако е било шперплат? как са контролирали качеството? голям разбирач....опит за убийство е това. искам да видя шефа на фирмата в дрънголника.

31

Анонимен

преди 4 години

А как е в Нидерландия, как е в Нидерландия. Качествено ли ги строят тангентите в Нидерландия, качествено ли ги строят тангентите в Нидерландия? Като Германия ли е?

30

Българин

преди 4 години

А аз предлагам на следващите избори да дадем свободно на Бойко Борисов и ГЕРБ и да изберем г-жа Корналия Нинова от БСП и бесепе да строи качествено по тангентите и по градиентите и да дигне серезетата и мерезетата да зимаме големи серезета и мерезета да имаме мангизи да си радваме на живота, да си купуваме хубави неща от мола, да си доставяме удовлствия, да се забавляваме и да грабим с пълни шепи от живота, а не да живеем в мизерия както днес при Бойко Борисов и при ГЕРБ.

29

1234

преди 4 години

Когато следващата издънка на герб убие човек, а това ще стане, искам народен съд от сега за изпъшнителя и възложителя

28

Торонто Шиптърс

преди 4 години

Всичко герберско е скъпо, но за сметка на това е некачествено.

27

Анонимен

преди 4 години

когато в Германия направят път, мост и прочие той изтрайва десетки години. когато у нас направят нещо то се разваля на другия ден.Ремиотираха Витошка - след една седмица се нацепиха плочките. Ремонтираха НДК - след една седмица се нацепиха плочките. Направиха АМ СТрума - след една седмица се свелече - Граф Игнатиев за четвърти път го ремонтират...

26

хсплескан

преди 4 години

Искам да попитам аз, по въпроса за платените ***. Ама първо да се изкажа по темата - нереално е за 3 години да се разпада.Поне да се бяха научили от татовото строителство. Не че и тогава не се крадеше яко, ама това, което е строено тогава, си стои.Та за троловете - как така само 20 коментара?Защо?Когато има статия за Русия коментарите са по 500, а за нещо толкова важно за нашите джебове 20? Не разбирам.

25

Кух профил

преди 4 години

Че цели три години малко ли ви се виждат??? По евро-ГЕРБ стандарта ремонта трябва да почне още по време на строителството. Има средства да освояване....

24

Анонимен

преди 4 години

Е па 3 години си е супер. Повечето обекти на Тиквата и Фандъка не могат да изкарат и година.

23

D

преди 4 години

Има ли учудени??

22

Много рязбирачи

преди 4 години

Това е кофражен шперплат, който след като изсъхне бетона се отстранява, и няма никакво отношение към здравината на конструкцията.

21

1234

преди 4 години

За това предлагам тотална забрана на герб да строят и ремонтират каквотонибда било! Като откраднат 50 пр какво очкват да стане? Предарочни избори и наемане външни инженери строители материали, всичко. Строителния бранш е на ниво 1878г! Това е катастрофа и е пълен абсурд да се дават млр да за ремонти. Нужна е силна регулация, наказания, контрол и черни списъци за държавни поръчки!

20

ГЕРБ FOREVER

преди 4 години

Така ще ъде, докато по Северната Тангента карат пиани и дру сани кумунисти с дарти трошки, нарочно за да трошат направеното от народа, требе да се забрани сас закон на *** кола да карат, за тях каруци и на село да копат, СМЕЛО, БОЙЧЕ, С ТЕБЕ СМЕ, ММММАЧКАЙ ***

19

Булгаристан

преди 4 години

Като за Тиквата е добре. 3 години да изкара нещо строено от Обръчите на Шайката, това си е рекорд. Обикновено бутафорийките се разпадат след 1-2 месеца.Но на *** селяндурина явно така му харесва. Щом гласува за мутрата от СИК.

18

Гoшу

преди 4 години

лентички се режат но не за ваше благоденствие а само за отбрани приятели. Никой не ви е длъжен с нищо, режете лентички и вие и ще имате $$$ и за хеликоптер. Някой да ви спира да летите?

17

гепи ООД

преди 4 години

камъните падат падат от мостето, камъните падат падат от мостето, камък ми падна на сърцeeeтоооозащо ли не сме изненадани. какво ли още ще падне след като тиквоний се омете есента.