76

По ус...та МУ

преди 4 години

ще го познаете--2010...11..12..13..14..15..16...17..18..19.........35.........и.ощеее.....

75

Извинете

преди 4 години

Тука ли се благославя Лентореза ? И искам да му забраня да ходи на новооткрити обекти --ще ходи след 3-тата г. да се хвали -- само когато има причина !

74

Мен

преди 4 години

Т.е чичката от АПИ обяснява, че е съвсем нормално да има падащи панели 3 години след като е построено и няма да ги оправят. Поне аз това разбрах. Да ни е честито.

73

Анонимен

преди 4 години

Някой ден Бойко ще мине от горната страна на пътя и ще се изтърси през здравата основа в тунела.Като падне върху нечия кола ще се покаже и ще каже гледайте какво стана гласувайте още един мандат за мен че да оправя онова дето то пре.*** в предния.

72

Матей 7:20

преди 4 години

По делата им ще ги познаете...

71

Анонимен

преди 4 години

Пътувам често из страната и ще взема преди всяко тръгване на път да правя проучване на пътните съоръжения-коя фирма ги е строила,за колко време,чие правителство е давало парите и тн.Че като гледам статистиката по времето на Боко или някой трап ще зейне ненадейно на магистралата,току виж кръгово с форма на яйце и наклонено като ски шанца за Световна купа,ще вземе да се свлече,някоя перка на акула ще те обездвиж....Направо все едно на партизанлък все едно ще тръгвам!

70

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА КРАДЛИВИ БОКЛ УЦИ! ИЗБИХТЕ НАРОДА ОТ ВАШЕТО КРАДЕНЕ НА ПАРИ И НАЙ НИСКО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВО!!!

69

Анонимен

преди 4 години

Е какво да пада?

68

Анонимен

преди 4 години

Камъните падат, падат от шосето, камъните падат, падат от шосето

67

Анонимен

преди 4 години

А пък в столичния квартал "Редута" зейнала 3-метрова дупка.Има ли изненадани?

66

Анонимен

преди 4 години

Когато доказани мутри управляват държавата,резултатите са видими.

65

ББ

преди 4 години

Какво джафкате бе? Станишев е виновен, Орешарски също.

64

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ!Важното е да се "усвоят" едни пари,а качеството-май.ната му!

63

БОКО КРАТУНьО

преди 4 години

Ами така ще е...аз като ви казвах да не гласувате за тройната коалиция преди години, вие не ме слушахте. Виждате сега какво става - рушат се настилки, падат панели...После искахте Орешарски - ето сега, ние трябва да правим ремонти!? От Европа ни казват "Вие сте за пример!", и на кучетата по една пържола да отпуснат там от фонд "Животновъдство"

62

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Не пишете такива работи, че Суджука ще вдигне кръвното...

61

Анонимен

преди 4 години

Строежите на мафията винаги са такива и то не само в България. Преди няколко години падна един мост в Италия строен от тяхната мафия.

60

до 56

преди 4 години

Кольо Фичето е строил, "обществени поръчки" защото е Кольо Фичето - легендарен майстор. Не защото е предлагал най-ниска цена и е връщал ресто на бея. Срамно е да се признае, но по този критерий Османската империя от 19-ти век е била по-мъдра държава от България през 21-ви век.

59

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,Другарю Борисов........едно е да говорите сам за себе си,друго е,делата Ви да говорят за Вас!!!И Вие,по завета на комунистите само думи думи............

58

asdf

преди 4 години

Как беше вицът за германеца, дето оглеждал ръцете на българските строители на пътища....

57

12_5

преди 4 години

Видим успех на ГръБ!!Какво ли още има да видим! Боко ще почне да открива и реже ленти на всеки 100 метра асфалтирано!!..трябва на всеки обект да стои голям бил борд със снимки на режещия лентички!! Да се сеща народа..кого да споменава!! Абе някой гербераст да каже за един..поне успех на герб без привкус на фалавера