11

Анонимен

преди 4 години

Така се краде при субсидия 11 лева, но ще стане още по-весело! Да сме живи, да видим!

10

6

преди 4 години

До 9Ами и на мен това ми беше главната мисъл. Наслаждавам се на бойковия асфалт.Няма толкова вкусна юфка, колкото асфалта на Бойко, само дето не става за ядене.И за шофиране не става. Но това са подробности нали? Да не издребняваме.

9

до 6

преди 4 години

Спокойно брат, няма нужда да знаеш къде сакилометричните камъни, защото от АПИ са се погрижили всичко да е оповестено и обезопасено килолометри по-рано. Ти само се наслаждавай на асфалта.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6, ама ти сериозно ли го задаваш този въпрос?

7

Анонимен

преди 4 години

А гордостта на банкянския, гкпп Маказа е оприличен на границата между Руанда и Уганда. Но така е при генерал Борисов наричан още способния. Просперитет, устойчиво развитие, благоденствие, стабилност и видими резултати. Бих го оприличил на неспособна домакиня. Уж не се спира, а от всякъде лъха мърлящина и некадърност.

6

Анонимен

преди 4 години

Къде по дявoлитe се намират 28 и 31 километър от автомагистрала "Хемус"???Да го отчитам на километража и да броя километрите ли, длъжен ли съм да ги зная всичките километри наизуст кой къде се намира?

5

Пародия на държава

преди 4 години

Направо се чудя що викат на тоз третокласен път Хемус магистрала. Вече от 5 години е в ремонт и се чакат още 5 ремонти. Баси то за 5 години може нови тунели и цялата магистрала до Варна да се направи с *** за 10 ще ремонтират 3 тунела и 3 виадукта. Закривай некадърната АПИ.

4

Корен от Тиква

преди 4 години

Вечните ремонти на ГЕРБ са хранилка за партията и Тиквата. Иначе откъде джобни за къщи в Барселона и частни асансьори?Само да попитам, как върви разследването откъде Цецо Пъпеша е взел парите?

3

Търпение

преди 4 години

Е па ДОКОГА?!

2

Коментатор

преди 4 години

Много е важно в тунела да има обхват. Иначе над половината магистрала такъв липсва.

1

Анонимен

преди 4 години

Най-добре Хемус да я затворят докато не я реставрират изцяло,това е най-жалката магистрала, пълен срив, точно като некадърника Румен Радев, кренълският продажник!