13

Мдаа до 12

преди 4 години

До Анонименименно там е ключът от палатката, Италия взе да се заиграва с Китай и на заместник-министър председателя без време му се отвори пътуване до САЩ.В подобни случаи , наш Бойко ходи да пие кафе в посолството.

12

Анонимен

преди 4 години

Много глупава и повърхностна статия.Преди време бяха писали за италияче става троянски кон на Китай в есзащото разрешили на Китай да инвестирав пристанища. Те си гонят интересаи ще си сътрудничат с всеки.

11

Нищо ново

преди 4 години

Италия има милиардни дългове. Ако се хареса на американците, може да получи някой и друг долар. Че иначе, съюзничество без пари - бошлаф.

10

Анонимен

преди 4 години

Чакай малко !!!Преди два дена беше Полша ?!!Даже има статия нали ?

9

Анонимен

преди 4 години

А Косово?

8

Страшните партньори

преди 4 години

Никой не приема насериозно жабоядните спагетаджии.

7

Анонимен

преди 4 години

Като са Кириак Стефчовци и си продават страната, Просия що не извади повече пари и да я купи?

6

Анонимен

преди 4 години

От 5 изказвания против правителството на негово величество падишаха само дето вместо турско име казва Тръмп.Ей това е днешния патриотизъм не искаш в страната си никой официално но неофициално нямаш проблем с американци и базите им в нея или същото но в руски вариант това е пък в Сърбия.Уж искаш страната ти да е независима а всеки път като Тръмп се оду.пи и каже целувай, модерния патриот, казва да сър.Дотук с родолюбието де.

5

Анонимен

преди 4 години

Тя Италия принципно си е добре особено ако сравняваш с България и Македония.Но нещо лъсна че големите евро путриоти като тоя ухиления дето прилича на брат близнак на Монката Мъдьонов на снимката остави че не са никакви патриоти а едни Кириак Стефчовци дето си продават страната на САЩ ми и са едни скрити евроатлантици и еврейски слуги.То впрочем и в САЩ се оказа че в изборите се е месил някой но не Русия а Израел.Тоя като го слушам чувам нашия Кириак Стефчов все едно вика в Италия се

4

aa1830

преди 4 години

Добре, че от тези жабари нищо не зависи!

3

Анонимен

преди 4 години

Така е, прав си.Украина е съюзник на САЩ, за ужас на руските лакейчета. А Италия произвежда Ф-35 по лиценз. Слава Украини!

2

Геополитрик

преди 4 години

Очаквам статия за новия президент на Словакия, подготвена от феминизираните политически анализатори на сайта.Италия си е добре, като изключим вулкана и бежанците.

1

1-ви

преди 4 години

Не бих желал да попарвам желанието на италианчето, но много преди него едни други хора се заклеха да бъдат основния стожер на САЩ и то на много по-стратегическо място от това на Италия. Става въпрос за матушка Украина!!? Съвременният на 21 век фашизоиден конгломерат от украинско-руско-полски-....... *** не може да бъде надминат. Очаквайте очакваното!