18

Анонимен

преди 4 години

Наистина има такива сили, наричат се "македонци".

17

gppg

преди 4 години

Има един основен постулат в ЕС,който тези,които в момента насъскват северномакедонското население срещу Б-я удобно премълчават.А той е, че не може да бъде приета страна в ЕС,която има неуредени териториални,икономически и исторически отношения със съседите си и с други от ЕС.Остава да натискаме нашете си политици да са единни по нашите позиции,без разлика от цвят и други убеждения и да наказваме на избори тези,които не са такива.Ето едта национална кауза,по която следва да сме единни.

16

Анонимен

преди 4 години

А коюгато се е родил Гоце като какъв по народност са го записали в общината и на чии родители е бил чедо също по народност,че и дедите му дори от коя народност,а тогаз свидетелствата за рождения както и църковните свидетелства по тези въпроси се е вписвало народност обезателно,че и в други списъци се е записвало народноста,а не като сега само националност и само при някои преброявания между другото впишат някоя народност по кой как се определи,а възможно да спуснат от горе таквиз групи измислени

15

Да

преди 4 години

*** то в крайна сметка излиза, че се карат два простака-български и македонски.И понеже са еднакво прости, няма да се разберат.Те не искат сближаване, ама и ние не щем.Айде всеки да си стои у тях.Да върнат паспортите, ако имат достойнство, разбира се.

14

Един

преди 4 години

Бойко, *** нещастен!Кой ти плати да ни продадеш на ония парцали македонците!Ти си позор за нацията, а те ни се подиграват в лицето!Виж гърците...те имат достойнство, показаха характер.Грък не можеш да командваш.Обаче нас всеки може, даже и ***, като Северна Македония. Събудете се, бе, нещата не са само пари, има и чест!!

13

fact

преди 4 години

велика албания скоро ше задава тона.спора е безмислен.

12

Анонимен

преди 4 години

Че кой ви закача?

11

Маке

преди 4 години

Много красива водеща. В името на любовта ви даваме цялата история до 1945 година.Вие победихте. Ште ни оставите ле са на мира?

10

Смях

преди 4 години

Турските *** станали северно македонци.Че и сами си пишат и отговарят.

9

Анонимен

преди 4 години

И защо македонците да искат сближаване с нас?! Най бедната и корумпирана даржава в Европа управлявана от гангстер. Те мигрантите дето имат по една риза не искат сближаване с нас та камо ли бели хора

8

Анонимен

преди 4 години

" Мощни сили" още върлуват,защото няма кой да спре и им е предоставен комфорт!Е докога!Няма лустрация,оплетени в стари фалшификации!Страх от Велика България ,българите ги е страх,но не и от Велика Албания която тихомълком ги пренасели,че и Охрид харизаха на пришелци!Изобщо не се усещат,омотани в антибългаризъм първоснова на македонизма!Чак Заев сега промени Конституцията в която буквално заличи българите,за да не могат комисиите да изпълнят договора.

7

Проф.БожидарДимитров

преди 4 години

Античките гюбреядци накрая си изпросиха ветото. Ха да им е честито, да е хаирлия и да си го ползват със здраве дълги, дълги години. Наздраве!

6

a

преди 4 години

Споразумение с Албания+Гърция. 20% за албания, 10% за гърците, останалото за нас. предвид колко ни мразят, обаче, аз предлагам да подарим тея проценти на сърбите (не са в ЕС, спокойно могат да избесят всеки, дето се мисли за македонец, дежа вю един вид).Олсоу, уникално красива водеща... Не разбирам как македонците не осъзнават грешката си при такава красота. Оу уелл..

5

samuil

преди 4 години

От как се наричат тези не знам научих, че една държава може да има история още преди да е създадена. Те сигурно затова имаха претенций към Древна Персия, Египет и Вселената като цяло, даже и преди нея :) Марш в *** ви ***, предатели!

4

Анонимен

преди 4 години

До Македонски 6"Нищо общо не искаме със прoпaдалотo българско плeмe дивaшкo."То пък вие македонците сте мъдростта и интелекта на балканите та дрънкате. Страдате в болшинство от същата балканска простотия като повечето българи и сте също толкова плиткоумни. Спорите за кокалите на един човек живял преди 100 години а не виждате че дишате със сламка потънали до уши в градинския нужник. Западен и източен "сральо" се карат за името на тоалетната хартия и си мислят че живеят в Швейцария.

3

Анонимен_777

преди 4 години

В македониja действат сили които не позволяват на мозъка и центр. нервна система да функционират !Но от друга, по-обективна, неутрална гледна точка сближаване с трагикомичният абсУрд - ***, не е най-доброто решение...?!

2

Анонимен

преди 4 години

Македонците имат един велик цар, и той е Цар Тито. Много хвалят Цар Тито. Нашият Цар Тато не ни хранел добре, а техният Цар Тито им давал дънки, бонбонки и дъвки и били много доволни.

1

БЮРМ

преди 4 години

югозападните земи на България нетрябва да им се дава надежда за членство в ЕС и НАТО , да се спре издаването на български дукоменти за самоличност! ЕНИЧАРИ !