164

Джордж С.

преди 4 години

Krom, НЕ ОПРАВДАВАШ НАДЕЖДИТЕ МИ! ЩЕ ТЕ УВОЛНЯ ОТНОВО!! ГНЕВЕН СЪМ!

163

рускиня До Инженер

преди 4 години

Руснаци не са криели неуспехи-просто ти не се интересувал, затова и не знаеш. Трагичен край на Доброволски, Волков и Пацаев е бил известен в същия ден на катастрофа. Катастрофа с Комаров - също веднага обявили по новините. Всеки полет и кацане давали по новините в реално време. Защо лъжете,че руснаци криели проблеми. Просто вземете да се интересувате и да четете. Ако не си чул за нещо - не значи че това не съществува

162

Боби

преди 4 години

Ама нали умряха 78 космонавти от екипажа. Ихаааа. Krom беше там и ведя всичко със собствените си уши.

161

рускиня До Krom

преди 4 години

сам разбра което написа? То един размисъл, то едни дълбоки анализи - типично за бай *** в космоса

160

ха-ха-ха

преди 4 години

Krom е истински американски Матросов, бясно мятащ се от амбразура на амбразура, защитавайки тезите си - но, ентусиазма заслужава награда. Голям руски банан за усилията на русофобския фронт. И задължителния орден - Герой на Европейския Съюз.

159

Анонимен

преди 4 години

Жертвали са се за прогреса хората!

158

Krom

преди 4 години

Радвам се, че писаното от мен дълбоко нарани един истински мужик, пардон - русофил. Толкова енергия впрегна да пише под моя ник, че можеше с нея да захрани половин България в час пик. Разбира се, като типично руско шимпанзе не вложи собствен размисъл, само шумкарщина - но, ентусиазма заслужава награда. Голям руски банан за усилията на русофилския фронт. И задължителния орден - Герой на Съветския Съюз.

157

Инженер

преди 4 години

Отлично се раазбира ,че цифрата 78 е неправилна интерпретация ! Отнася се за персонала на т. н. космодрум ! Сравненията между НАСА и Съветската космонавтика са неадекватни ! В единия случай говорим за държавна политика ,основана на пропагандата и лъжата ( СССР) , а в другия за усилията на САЩ за осъществяване на космически полети с публичен характер ! Американците не са криели своите неуспехи-Аполо-1 и 2-те совалки ! Малко хора у нас знаят ,че със Спейс Шатъл са осъществени 135 полета !

156

учителка по БЕЛ

преди 4 години

Krom, пише се първосигнално, а не първо-сигнално. В кой клас си ?

155

Krom

преди 4 години

И друг "феномен" - руската "пета колона" в България - бетонни глави с нулев интелект и първо-сигнално отричане на фактите и затова не ни вярват на нас от американската шеста колона.

154

доктор Костов

преди 4 години

Krom успешна се телепортира от сайт в сайт и от тема в тема и е много компетентен, изчепрателен и искрено вярващ в мисията си да ни ограмотява и възпитава.

153

човек

преди 4 години

Отделно от огромните ракети и прочие други смешки, в самото си начало текстът започва със смешки:От него се намеква, че ако студената война се беше разгорещила, сме щели да видим свят тънещ в разруха...Това ми напомня за оня виц от казармата дето старшината обяснява на войниците:"Смейте се вие, смейте се, ама като ни падне отгоре на главите атомната бомба, после аз ще се смея!".Изобщо... смех!!!

152

Боби

преди 4 години

Само дето не знаете че от Марс американците са подготвили космически десантни части с парашути и летящи мотори и вече са се подготвили да унищожат руските агресори

151

Krom

преди 4 години

Не са 78 души от екипажа а 746 души пак от екипажа. Такива са руските ракети с много екипаж и са тръгнали да завладяват Марс и да изгонят от там американците.

150

Анонимен

преди 4 години

Запалва се ракета и умират 78 души от екипажа? А колко оцеляват?Абе, тая ракета да не е онзи от Стар Трек или пък Звездният разрушител от Междузвездни войни?!Така става, когато "журналистът" прекали пушенето на демократични треви.

149

SHERLOCK

преди 4 години

Умират 78 души от екипажа!!!????

148

101

преди 4 години

До: 155Е да де!Аз какво казах? На развален телефон ли ще си играем?

147

Krom

преди 4 години

И друг "феномен" - руската "пета колона" в България - бетонни глави с нулев интелект и първо-сигнално отричане на фактите: Чернобил не е вреден, защото не може руската радиация де е вредна, България не е воювала с Русия, защото всеки българин трябва да обича Русия, Русия не е загубила Студената война - просто се е престорила за да заблуди противника. Няма толкова кухи и прости хора, готови да се подиграят с Родината си само и само да угодят на Казаците. А тоя форум направо бъка от тях.

146

рускиня до 101

преди 4 години

"...Та на всички пътници се представя екипажът на самолета, барабар със стюардесите, но не и авиомеханиците, диспечерите, шофьорите на автобуси"?? тълковен речник:"екипаж - Личният състав, който обслужва кораб, самолет, танк и др. Екипаж на космически кораб. Екипажът на самолета"НИКОГА на пасажирите не се представят механики, автобусни шофьори и диспетчерите - те не са екипаж. Те са екип(персонал) на летището, което е много различно от "екипаж". Ама кой да те научи

145

Смехът е здраве,

преди 4 години

затова с интерес очаквам следващата "статия" от ***.Дерзай ***!