224

Поради-что се срамиш

преди 4 години

Има си българска дума за това, което в материала е наречено "сателит". Българската дума е "спътник". Луната е спътник на Земята.

223

ПроСоТо

преди 4 години

До БББха ха!.."Гуд уан"!Само че бойкото лети,та са къса!..Така се е залетял в облаците на своя си мутро-дебелашки свят,че изобщо и не помисля за приземяване..Обаче гледай като му се спука балона какво грозно сгромолясване ще има!

222

БББ

преди 4 години

До ПроСоТотова да не ти е Бойко Борисов, ще лети , няма да лети

221

Анонимен

преди 4 години

и това на грамофонна плоча ли ги имат тези записи... и как слушат без да виждат, а след 60 години ги извадиха тези записи, като "Джоконда"

220

ПроСоТо

преди 4 години

До гроздтова ли те смущава?...Ама само забележи:-Слънцето е потънало зад далечния хоризонт,но цялата територия е обляна от светлина!.."Астронавта" също е осветен от негово ляво.....ГРУБИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ на ЛУДОСТТА по "овладяването на космоса" станаха толкова много,че вече не вярвам на нищо и на никого!!!!

219

грозд

преди 4 години

пишат за космонавти, показват астронавт хахаха

218

келеша

преди 4 години

всъщност не са 78 от екипажа , а общо 123 от обслужващият персонал на ракетната площадка , в тов число и загиналите после в болницата от изгаряния . иде реч за аварията на стартова площадка 41 от 24 октомври 1960 . на заредена ракета с гориво и окислител правят тестове на електрическите системи и възниква късо сиединение , което води до трагедията ...

217

ПроСоТо

преди 4 години

много е вероятно Гагарин наистина да не е летял в космоса..Два са фактите,които ме карат да допусна това:-1.Преди старта Корольов уж го прегърна ,но беше явно,че му дава някакви инструкции на ухото.Вероятно го е предупредил,че няма да лети.-И второ,което е много,ама много смущаващо:-Защо ще пращат Гагарин,който вече беше символ на Съветската космическа мощ,да "тества" самолет,когато летци-изпитатели е имало десетки?Според мен са го убили за да не проговори в момент на слабост и разкаяниe

216

човек

преди 4 години

До: номер 225Не само че изобщо не е ясно, ами направо не е вярно, че било печатна грешка.Айде да не отварям нова тема, че се сещам като питаха една жена от мaлцинствен eтнoc дали знае къде се слага пълния член в изречението тя се изчерви и вика: "Аууу, *** вие са шо *** питате такиви cpaмни неща!"

215

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До АнонименЯсно е че е печатна грешка. Искали са напишат, 7/8 човека.

214

Анонимен

преди 4 години

руска ракета се запалва - умират 78 души от екипажа... по нататьк не го и четох , дрьжте ни в течение с тиа новини

213

Рускиня до сата н

преди 4 години

При пилотирани космически полети за цялото време загшнали 17 американски и 4 руски космонавта - комаров, доброволски,волков ,пацаев. Та нещо те куца статистика

212

хората знаят

преди 4 години

Гагарин не е летял. Те затова го убиват с дефектния самолет.Не може да се каже че руснаците първи са изпратили човек в космоса.

211

Б

преди 4 години

Поредната тъпотия, обслужваща отчаяната русофобска пропаганда. Едно време в България имаше истински журналисти, поне някои бяха

210

void

преди 4 години

И още веднъж ще го повторим, с надеждата редакторът да се усети:"През 1960-година, една от ракетите на Съветския съюз се запалва при излитането. Умират 78 души от екипажа."Всъщност в цялата история на космонавтиката, досега не е имало мисия дори и с 10 души екипаж.

209

Сата Н.

преди 4 години

Много ми е интересна фразата-"Загинаха 78 души от екипажа на ракетата!- Много добре знаете, че е грешка на превода, но така ви изнася - да се правите на дръж ми шапката. Защото така поставяте под съмнение истинността на статията. А фактите са такива, че САЩ имат два пъри повече астронавти, отколкото СССР космонавти и то при два пъти по- малко жертви.

208

Анонимен

преди 4 години

Журналист - това звучи просташки.

207

Чавдар Михов

преди 4 години

"През 1960-година, една от ракетите на Съветския съюз се запалва при излитането. Умират 78 души от екипажа."Представяте ли си каква ще е била тази ракета, след като умират 180 души от екипажа. Боже прибери си вересиите, изживяващи се като журналисти.

206

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Анонименdo 205 ...I teb bi te izvadil ot ravnovesie amerikanski film na koito pokazvat kak maika ti e bila zabremeniala I v nego pokazvat kak drug v sashtnost e bashta ti a ne tozi kogoto znaesh !!! Hudojestvena izmislitsa v igralen film !!! Sega razbirash li ?!??!

205

Анонимен

преди 4 години

До Smurfpro4eti o6te vednaj kat iztreznee6 utre kvo pi6e.podrobno.ako moje6