28

Рускиня до сата н

преди 4 години

Виждам че дискусията е невъзможна ,поради предвзето платено твое мнение. Относно тази трагедия и действията на спец.служби ще кажа само едно - който не участвал - не знае какво е било там. Българските спец.служби при ареста на пенсионер загубили 1 човек и 3 ранени. А тв беслан не са били пенсионери,а добре обучени от краварски инструктори терористи. И последно - сега чечня е мирна и съвременна страна - това е най- добрия показател.

27

Анонимен

преди 4 години

До Рускиняа колко мирно население избили сащ в сърбия ,когато българи услужливо дали въздушен коридор?- Ми всичко на всичко 2500, заедно с военните. Това повече ли е от 250 000 чеченци, които изби Просия? След като подписа мирен договор и ги призна за независима държава?

26

......

преди 4 години

Товарищ *** да плаща. Станало е по време на неговата диктатура. Той е виновен.

25

До Анонимен 33

преди 4 години

Не е имало османско робство. Когато руснаците дошли да освобождават българите от турско робство, българите им казали: "Какво турско робство? Няма такова нещо! Ние тук си живеем много добре. Имаме дву-три етажни къщи, с басейн отпред и с два гаража!" Според видни български историци.

24

Анонимен

преди 4 години

40 000 деца избила русия в чечня? -Да.

23

Рускиньо до сата н

преди 4 години

40 000 деца избила русия в чечня? Що така смали цифрите ?пиши направо 4- 5 милиона. И още въпрос а колко мирно население избили сащ в сърбия ,когато българи услужливо дали въздушен коридор?Колко българи избили в Драма през 2-ра световна. Нека всеки да погледне първо своите грехове.

22

Петров

преди 4 години

В Германия най -евтини и търсени от азиатските бежанци са "българските пр***ститук@".

21

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

Статията смърди от далече на DW. DW е враг на народа, както казва шефът на света, г-н Доналд Тръмп.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Сега разкажи как по време на игото османците мирно са потушавали въстанията на българите.

19

Сата Н.

преди 4 години

До РускиняЕ, според тебе не са ли искали да се освободят от гадните руски окупатори?

18

Петров

преди 4 години

САЩ не са и тюрма на народите - 200 години държат роби, при това "законно", 300 години расизмът е национална политика и въпрос на национална гордост, 400 години агресията по ццял свят и изтребването на коренни народи и ликвидирането на незавсими държави се нарича "американско миролюбие". Такива са им и "съюзниците" - убйци на деца и диваци.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо някой трябва да е финансиран и насъскван от САЩ, за да меази Тюрмата на народите Просия? Ако ви подпишат договор и ви признаят за независима държава, а след половин година ви нападнат и изравнят територията с бомбардировки, вие няма ли да ги мразите безплатно?

16

Рускиня до 21

преди 4 години

Не си прав , че че "станците" само терористи. Велик танцор Махмуд Есамбаев, велик поет Расул Гамзатов. Чеченци и дагестанци невероятни хора - със сърце и душа. А терористи в беслан в повечето бяха *** от кол и въже.

15

Петров

преди 4 години

При спецоперацията бяха унищожени 31 бунтовници,==========================================Нашите медии наричат финансираните и насъсканите срещу Русия от САЩ диваци "бунтовници", щото така преписват от западните медии. Това било "свобода на словото".

14

Анонимен

преди 4 години

Ювелирната атака се състоеше в следното: Трима от баретите се преобличат като доктори и лъжат, че искат да си приберат ранения преди това таварищ, за да ги допуснат близо до сградата. След като нападат чеченците на входа, от другата страна танк пробива стената на физкултурния салон, а на покрива долита хеликоптер с подкрепление. В резултат двама от докторите загинаха в първите секунди, а един от терористите се самовзриви сред залижниците.

13

Анонимен

преди 4 години

Захват,убийсто на децата не се извиняват с никакви искания.Захватът е дело на борците за свобода, а убийството на заложниците беше наредено от умника Путин.

12

Електротехник

преди 4 години

"шунт в главния мозък"Това да не е електромер, ве?

11

Сата Н.

преди 4 години

Искаш ли твои деца да бъдат заложници на някой терорист със "справедливи искания"Просия нападна Ичкерия, след като малко преди това беше подписала договор и я беше признала за независима република. Просия изби стотици хиляди чеченци със самолети и артилерия, от тях 40 000 чеченски деца.

10

Аз

преди 4 години

До Анонимен 1Каквото и на загиналите край Враца 1966-та.

9

Анонимен

преди 4 години

Никой от обикновените хора и от двете страни не си е представял подобна кървава баня и подкрепата им секна-Тоест, само Путин, който нареди кървавата баня, е провидял ползата от това? Голям умник е, радвайте му се. Една малка утеха е, че двама от фанатичните му копои-жандармеристи, които се бяха дегизирали като санитари с носилка, дадоха фира в първите секунди на ювелирната операция.