5

Анонимен

преди 4 години

Гледах интервюто. Човечеца го пратили да обяснява защо ще е "катастрофа", защото почва кампанията за премахване на мащинното гласуване, а той горкия нищо смислено не можа да каже. Така и не стана ясно от какво ще произтече тая "катастрофа". Въобще интервюто беше пълна катастрофа - не можа да си оправдае парите професора. Трябва вече друг да пращат да говори глупости, Константинов одъртя.

4

магурката

преди 4 години

Кога ще станем като Швейцария,да ти пращат по пощата книжата било за референдум,било за избори и никой да не ги взема от пощенската ти кутия?

3

....

преди 4 години

Така е, трагичен ще е. Чак толкова невалидни бюлетини както предходните избори в Пловдив 10-11% не могат да ги изкарат с машинно гласуване.Цветанщината прокарана в парламента казва, че бюлетини повторно не се броят, а само протоколът с обобщените данни можел да се разгледа.

2

Така е ..

преди 4 години

Само Корнелия настояваше за тези машини, за да набута Бойко с едни 7 милиона.Е , постигна го , но резултата е плачевен. По малко от един процент са ползвали машинките.

1

V

преди 4 години

А истината е че машините правят Константинов излишен .Пази си хляба ,,математика,, кво и да означава този ,,занаят,, Аз гласувах машинно и нямаше проблем .Не виждам защо трябва да се плаща на ,,информационно обслужване,,след като не могат да обслужат не много сложни машини. Трябва да се наеме друга фирма с малко опит в информационните технологии .А Константинов да си гледа вече пенсията на село