45

Пак Унуфри

преди 4 години

А я сега си представете ако гласуването навсякъде беше електронно и устройствата са включени само от 8:00 до 17:00 в деня на гласуване? Няма ли да е малко трудно някой да се заседи на устройството в някоя секциа и да въвежда име след име и така нататъче? Какво правиме като изчезнат тези гласове на хора които са починали вече, мир на праха им?

44

Унуфри

преди 4 години

Еми от НАП изтекоха данните на около 1 милион починали хора, които още си седят там и се водят със три имена, ЕГН и т.н. Много ми е интересно дали ако се направи сравнение на хора от този едномилионен списък със гласувалите за евроизборите, дали няма случайно да има съвпадения? Представете си колко е лесно просто да се попълнят да речеме тук таме 10-20 хиляди имена в списъците с гласували от този списък с мъртви души и съответната бройка гласове и бюлетини да отидат за правилната партия.

43

Да, катастрофа,

преди 4 години

но за ГЕРБ! Ако е с машини гласуването ГЕРБ умира, отива на кино от 6 до 5!

42

Пенсионер

преди 4 години

До Един от Северозапада 26 Машинното гласуване беше една безсмислена прищявка на Нинова с цел да накара ГЕРБ да дадат едни пари.И Борисов и пристана на акъла. Сега е ясно че избирателите не искат машините.

41

Шефа

преди 4 години

Професоре , не бях чувал такива злонамерени глупости , а уж си учен човек!Всеки средно умен бизнесмен ще ти каже , че при първите избори , новозакупените машини трябва да докажат своята прецизност пред купувача , от продавача!Тогава се прави основното плащане - след реално доказване !Ако не се докажат, за продавача остава само аванса ,а машините остават за Държавата!А уж изглеждаш та.ри.кат , а си обикновен ба..лък!Разеснителната кампания как се ползуват машините е изцяло за сметка на продавач

40

Да попитам и аз

преди 4 години

До Аз питах днес...Например, защоо приятеля ти не пита съседите си в ЩАТИТЕ машинно ли глисуват?Питам за себе си, де!

39

Даскал Фратьо

преди 4 години

Ще е катастрофа за неграмотните избиратели на ГЕРБ!

38

мда, бе!

преди 4 години

Машинно гласуване в страни като Венецуела, където крайния резултат не е още ясен, дали е бил манипулиран или не? Не съм за политиката на червените г.а.д..о.в.е по света, само пиша обективно. Тъмносинките и червените им дружки да си го...с машинното гласуване.Мая Манолова: Ние не вървим с прогреса, а се връщаме в каменната ера! Питам: Абе, тая нормална ли е? Американските машинки защо не ги ползуват американците? Ние сме по-мъдри от тях? СМЯХ В ЗАЛАТА, КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ *** ПОЛИТИЦИ.

37

Опаааа

преди 4 години

Да ви светна сега се мисли как да се манипулира машинното гласуване и веднага ще го наложат отново навсякъде.

36

Анонимен

преди 4 години

ЧАК за толкова много недействителни бюлетини не става дума - 7000 гласа. Което е смешно, като се има предвид че гласуваха 31 процента от правоимащите на изборите. Обаче броят на ромските гласове за ГЕРБ понамаля доста и сега те изпитват панически ужас, че трябва да увеличат два пъти машинното гласуване.

35

Анонимен

преди 4 години

Герб се уплашиха че го няма Цветанов Цветанов. не виждам защо да е катастрофа, в пъти повече хора отпреди са искали да гласуват машинно, всички казаха колок е лесно във 300 секции с гласували 50 процента, и още 350 - към малко под 50 процента, при положение че машинно гласуване бе предвидено за 3000 секции. Недействителните бюлетини дойдоха от неподгогвеността на РИК-овете, ама то не може 6 дена преди избори да въведеш машинното гласуване и да очакваш РИК-овете да са подготвени.

34

swe

преди 4 години

като променят кодекса да сложат 10 години строг тъмничен за фалшификация на протоколи.шото пак ще се разходим по секциите а другарете от ГРОБ ше мъкнат чувалите...то па тая тиква несе ли наяде бе...

33

Анонимен

преди 4 години

profesor m. konstantinov e katastrofa dnes....a utre ...koi znae kakvo zemetresenie ili navodnenie udva?...moje i da doide rayski blagodat...?!

32

Аз питах днес...

преди 4 години

... но сега пак ще питам за един приятел от Щатите! Защо не може примерно той да гласува по интернет от вкъщи, а трябва да ходи до секция? В кой век ГЕРБ ще въведат електронното гласуване?!

31

Анонимен

преди 4 години

91.50% от гласувалите на референдума на Плевнелиев се обявиха "ЗА""да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите"При дистанция от 2 метра на машината от изборната кутия, ГЕРБ бламират Плевнелиев

30

Анонимен

преди 4 години

Vulgarskite mashini na vulgarskite peikovi i betonovi injeneri i panelni arhitekti sa vse brakmi....i vulgarskite bankovi mashinki sa razvaleni vse....vmesto lev puskat europes...bg mashinkite v Casinata i te sa vse razvaleni....vse v chernoto sediat.... kato komputara na kat...

29

Анонимен

преди 4 години

СТИГА С ВАШИТЕ ГНУСНИ ЛЪЖИ.НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ГЛАСУВАМЕС ХАРТИЯ,ЛИПСВАХА МАШИНИТЕ,А ЗА ТЯХ БЯХА ПЛАТЕНИ МИЛИОНИ ЗА НАЕМ!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЛЪХОВЕ,СТРАХ ВИЕ ДА ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ!!!!!

28

Кондю

преди 4 години

Май работата е като в Турция с изборите за кмет на Истамбул.Някои искат да се избегне подобна ситуация

27

Анонимен

преди 4 години

Ako izbornite mashini davat greshki, ste razbiem mashinite na benebeto i na drugite banki v begeto...s limonki...

26

Един от Северозапада

преди 4 години

Следващия път, за да не стават грешки, ги програмирайте 85% да отиват направо за ГЕРБ, а 15% там, за където са избрали хората да гласуват, и ще е чиста работата.