61

Анонимен

преди 4 години

По добре да е мaкедонец тoя!

60

Анонимен

преди 4 години

Ще отидеш в Софийския и Пловдивския исторически музей и ще поискаш да ти покажат документите, печатите и лични вещи на български знатци от този период, които не са на изложение! И след това попитай управителите на музеите защо тези вещи не са на публично изложение!!!Нещо конкретно имаш ли да кажеш или ще си играем на коонспиративни теории?

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩе отидеш в Софийския и Пловдивския исторически музей и ще поискаш да ти покажат документите, печатите и лични вещи на български знатци от този период, които не са на изложение! И след това попитай управителите на музеите защо тези вещи не са на публично изложение!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Почти до края на 8 век в българската бюрокрация все още се говори на турски диалект, който много бързо се измества от източно-македонския език,--------------------------Източници? :)

57

Анонимен

преди 4 години

Почти до края на 8 век в българската бюрокрация все още се говори на турски диалект, който много бързо се измества от източно-македонския език, защото турскоезичните буллгарски аристократи са полигами и жените им са доминирани от местни македонки. В резултат турският език, който в случая е бащин език много бързо се измества от майчиния език, който е македонският.

56

Анонимен

преди 4 години

Те албанците ще ви оправят вас :) ще ни търсите после.

55

ДЖАНБАЗ,

преди 4 години

ТИ ГИ МАНИ ТИЯ ПОПУЛИЗМИ, КАЖИ КОГА ПРАВИТЕ МИН. ПЕНСИЯ 300 ЛВ И МИН ЗАПЛАТА 1500 ЛВ, ЧЕ ВИ МИНА МАНДАТА ВЕЕ, А НИЩО ОТ ОБЕЩАНОТО НЕ ИЗПЪЛНИХТЕ! И КАРГО ФИРМИТЕ НЕ ЗАЩИТИХТЕ, ДЕТО САМО МНОГО ЛАЕХТЕ ЗА ТЯХ!

54

Анонимен

преди 4 години

Първоначално ми заприлича на Владо Карамазов.

53

Joko

преди 4 години

С нискостеблените македонци веднъж завинги трябва да се спре се разговаря и обяснява кой, от къде и защо ! Затваря им яко се вратата и да го духат ! За съжаление от 1944 г. до днен днешен нашите 'политици" и "дипломати" са раснали по лозята и нивите . .. .

52

Анонимен

преди 4 години

А спрямо Сан Стефанския договор от 1878 год. и Търновската конституция веднага след туй те са в Българската държава определена с границите й след което следват геодезическите работи по въвеждането им в изпълнение и установяването им как след договор от споразумения в резултат на завършване на война и изисквания капитулационен договор на проигравшата страна пред победителя/ите как изискване в международното право,от което следва кои и какви са тия където ще променят правилата и границите ни.

51

Анонимен

преди 4 години

То и сега няма македонска нация има македонска държава населена с българи Джамбазки да си гледа гей-парадите.

50

Анонимен

преди 4 години

Всеки е такъв за какъвто се възприема, след като се възприемат за македонци никой нищо не може и не трябва да прави !----------------------------------------------Е именно де. Като се е самоопределил човека като българин какво има да спорим?

49

--

преди 4 години

В османските данъчни регистри и административни документи ясно се говори за гърци, българи, сърби и албанци. Никакви македонци няма и е лесно да се провери... Да не говорим за авторитетните имена на западната преса от времето на Гоце. Глупаво е да продължават така още повече, че това признание за Гоце Делчев пак не им пречи да го ползват за митологията им щото често се случва човек от една националност да е герой на друга държава.

48

бг

преди 4 години

Историческата истина е, че Георги/Гоце е бил повече разбойник, отколкото револиционер. И се дърлиме с макетата ..на кой да се пише ?!?

47

Анонимен

преди 4 години

Браво на Джамбазки,но аз смятам,че всеки малко уважаващ се българин,би трябвало да има същата позиция...Историята не може да се променя,...променят е само безбожниците комунисти и капиталисти...

46

от Горна Джумая

преди 4 години

Пишете го ескимос! И Вапцаров също. Особено Вапцаров си пише стиховете на кости от моржове... Абе, макета, вашата държавица е най-добрата комедия някога правена! Тия ще почнат да слагат пред всичко "маке" - макелеб, макесандвич *макдоналдс е правен от мико доналадски*, макецедес. И BMW всъчност е баварише маке веркен... Това е най-доброто риалити-шоу. Какво ли ще измислят утре? Тия са толкова завистливи, че на луната ще напишат МАКЕ, ама китайците ще добавят IN CHINA след седмица.

45

човек

преди 4 години

До: Елемаг (номер 38)И то далеч не е само този въпрос.Например, ако Самуил е бил македонски цар, тогава защо византийският император Василий II се е сдобил с прякора "***"?Не би ли следвало да му викат "Македоноубиец", ако беше така както твърдят бракята македонци?И за да си бетонирам логиката, проверих - в гръцката версия на Уикипедия го има записано: "Вулгароктон", както е на гръцки. Въпреки че е с тяхната азбука, достатъчно я познавам. Докато в македонския вариант това липсва!

44

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателДоста от "македонците" не са българи сега. Има албанци, сърби, турци, власи. Българите са малцинство, защото сърби и гърци са ги избили или са бежанци в България. Но никой не им иска държавата. Важното е да не крадат историята и паметта на българите загинали във войните. За езика също и там трябва да има отделна комисия, която ще реши дали става за македонски диалект на българския език или за отделен "македонски" език. Това е още една грешка на антибългарите ГЕРБ и ОП

43

турчин

преди 4 години

До НаблюдателНе е Гоце, Георги е ! Анадъмму !

42

Наблюдател

преди 4 години

Макетата са допуснали голяма грешка с Гоце Делчев и обявяването му за северномакедонец, защото на всички е ясно че това е лъжа. И става много смешно, че македонизма започва с българи и вече не могат да избегнат този факт. Омотаха се като пате в калчища. Да си кажат честно, бяхме българи, ама вече не искаме да сме такива и да правят каквото искат. Но от истината явно много ги боли.