482

КОМИЧАР

преди 4 години

ПО ДЕФИНИЦИЯ Е ЛИЧНОСТ КОЯТО ЗАБАВЛЯВА ПУБЛИКАТА РАЗСМИВА Я СПРАВКА : В НЕТА САШО ТАСЕВСКИ - КОМИЧАР :-)

481

СЕВЕРНА

преди 4 години

СЕВЕРНОмАКЕДОНСКО. ДЕВОЙЧЕ :-) ........ алб НЯМА ДА СЕ ПЛАШИШ ПАШАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ АМА АРТИСТИТЕ МНОГО ТОЗИ Е ЗА ОСКАР И ДА МУ ДАДАТ ОЩЕ СРЪБСКИ ДИНАРИ ИЛИ ТАМ КАКТО ИМ СЕ КАЗВАТ СТОТИНКИТЕ АМА МНОГО ЕВТИН ТОЗИ :-)

480

Анонимен

преди 4 години

Когато човек уж на изкуството, който би трябвало да се отличава с приоритет на духовното пред материалното, заявява, че дънките, дъвките и катарските чаршафи са по ценни от родовата памет - не го бройте изобщо за човек и не му позволявайте да се назовава - българин! Този, като му гледам муцуната е егюпец! Затова му се нрави Катар! Към неговите го тегли, естествено!

479

САШО ТАСЕВСКИ

преди 4 години

САШО ТАСЕВСКИ: СПЕЧЕЛИХ ОСКАР ДАЙТЕ ОЩЕ ДВЕ ЧЕРВЕНИ МОГА ОЩЕ :-)

478

до 536

преди 4 години

Сега разбрах, защо такива като Каракачана е Думбазки са склонни да бъдат българи! Добре се препитават на ваш гръб! А вие - само на сол, че и леб няма като хората!

477

Анонимен

преди 4 години

Ми, прав е чоекот! Ни тоалетна книга, ни банани, ни дънки! Всички евроатлантици всеки ден с тази Истина вече 30 години са на власт! Тасев - тоже евроатлантик, нашите герберюги - тоже Тасев! Юди!

476

САШО МАКЕТО

преди 4 години

АКО В БЪЛГАРИЯ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА БЕШЕ 1000 ЕВРО ОТ ВАС ПО ГОЛЕМИ ВОЙВОДИ БЪЛГАРИ НЯМАШЕ ДА ИМА :-)

475

Е за наденицата те у

преди 4 години

Днеска Северна Македония, утре Албанска Територия. Айде нема нужда да ни плашите, комитите?

474

Анонимен

преди 4 години

Че живота е дошъл от Марс в Македония, това бях чувал, ама че е била Катар го чувам за първи път. Чух още, че малките змийорки като се излюпят около Куба после си намирали пътя до Охридското езеро.(няма майтап, това твърдеше екскурзовода)

473

Анонимен

преди 4 години

То пък Катар много привлекателно! Бьх му и ценностите на тоз Тасо! За арапи е зажаднел, видно!

472

ЧЕСТИТО

преди 4 години

МИЛИ МОИ АНТИЧКИ КАКТО ЗНАЕТЕ КОГА ВИ Е НАПИСАНА АЗБУКАТА СЕГА ЗНАЕТЕ И КАК ВИ СЕ КАЗВА НАЦИЯТА СЕВЕРНА мАКЕДОНСКА ЧЕСТИТО :-)

471

Гоце Делчев

преди 4 години

Точките в първия коментар са п.с.е.т.а. Аман от ц.е.н.з.у.р.а! Тия хора се страхуват и от сянката си!А макетата, ке станат пак българи, когато се поогледат и разберат, че на Балканите, Сърбия чрез Русия не е фактор и няма кой да им пълни гушите, заради майцепродавството им. Все някога ще стане!Амин!

470

султан

преди 4 години

То не е нужно много време за да си смениш етничкото самосъзнание! Зорлем гюзелик олмаз! И обратното - Когато желаеш и когато те привлича материално и духовно, като стандарт на живот и ценности, не 500, не 100, не 70 години са ти нужни, а веднага си готов да станеш евроатлантик, гей, змей! Както се случва! А Тито казваше ва по ранни години - Яжте, пийте и се веселете, иначе ще ви накарам да копате като българите! Кой му се копа! Антички цар не копа! Он - цар!

469

КАТАР

преди 4 години

И КАК ТАКА СТЕ БИЛИ КАТАР КАТО Е ДОКАЗАНО ЧЕ СТЕ НАЙ БЕДНАТА ЮГО РЕПУБЛИКА :-)

468

Анонимен

преди 4 години

Хаха, най-смешното от всичко е, че някви хора в македония наистина вярват, че "български тайни служби" са поставили техния министър председател и че има някъв таен план. А през това време ние си знаем нашите какви тикви са и че не могат една открадната кола да намерят или някъв ***, дето се крие 3 седмици в гората...Къв таен план, братче :))), Накрая всички ще ви таковат шиптърите, а на тях хич не им пука Александър дали е грък и Гоце дали е българин.

467

ХЛЯБ И СОЛ

преди 4 години

ХЛЯБ И СОЛ СИ БЕШЕ АМА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ СЕ ПИСА МАКЕДОНЕЦ ЗА ЮГО ОБЛАГИТЕ АМА СЕГА СЕ РЕДИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАСОШИ :-)

466

Гоце Делчев

преди 4 години

500 години под турско тия хора са били българи, а само за 70 под сръбско станаха македонци. Колко години ще трябва, за да станат отново българи? Много лай ще има от платените ***, отрекли се от народността си за личен интерес. За съжаление, цялата им "интелигенция" е ползвала привилегии от това, а много ползват още. А сред простия народец, със сигурност има много телета, които съвсем искрено вярват, че са македонци, както пропагандата им набива в главите толкова години.

465

вардар

преди 4 години

Не му обръщайте внимание на заблудения актьор. На македонците и най-неутралните исторически източници да им дадат, та да научат, че са българи, пак ще си повтарят, че не е така. Моят прадядо е от Битоля, това знам със сигурност. Един народ сме, какво да правиш, това сме. Само че на тия са им измили мозъците с белина и се обръщат срещу брата си. И ако актьорчето висне за български паспорт, ще трябва да докаже български произход /какъвто несъмнено има/, да му покажат какво е писал... лелеее СМЯХ

464

ДВЕ ЧЕРВЕНИ

преди 4 години

ЕЛА СЕГА В СОФИЯ ДА ВИДИШ КАК СИ ЖИВЕЯТ СЕВЕРНОмАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТКИ АМА СЕ БЪРКАШ АКО МИСЛИШ НИЕ ОТ ТОВА ДА НАПРАВИМ НОВИНА :-)

463

жалко

преди 4 години

Ако помните Миленко с кирката, дето разби паметника на български войници в Македония, а сега и този актьор... Какво невежество, промити мозъци, отричат се от собствения си народ, защото са били и са под сръбско робство. Потърсете независими източници и научете кои сте, бе хора. Жертва сте на пропаганда, на жестоки политически игри, както и на собственото си нежелание да научите най-после истината. Ослепели сте от ярост, насаждана от сърбите години наред, ярост срещу собствения народ и Родина.