522

ае

преди 4 години

В каруцарския език на Тасевски се вижда ясно една комплексирана бедна дешичка.Даже и при бай Тошо не ни е било страх от Югославия,ние сме били много по модерно въоръжени и при евентуарен конфликт,щеше да претърпят огромни поражения.Даже и сега остатъците от предишното въоръжение е недостижимо за бившата СФРЮ.

521

Анонимен

преди 4 години

манете ги тия смешници, това са едни 50-60 хиляди номенклатурчици от бивша югославия и техните наследници, които още си живечт със спомените, мислят си че вардаро е техен и винаги че бъде така, той Божидар Димитров навремето им го каза директно в очите - "покажете ми едно знаме или печат на ВМОРО, на което вместо българското "свобода или смърть" пише на београдска македоница "слобода или смрт" е кога го намерите това знаме, че ви признаме и езикот и народот"

520

Един

преди 4 години

До ПиринКато спомена конската опашка и прабългарите, та ме подсети, че един ***, като тебе твърдеше, че България я имало от140 г. насам.Говорите както ви падне, нали?Конската опашка ,за която нещичко си дочул, но не си разбрал не е от 140 г., а отколе. Освен историята и математиката ви куца.Обаче в обидите а псувните сте първенци!Първобитна работа.

519

...

преди 4 години

Определено има македонци. Те съществуват като народ. Както съществуват доброжанци, софиянци, тракийци, видинчани и тн. Преди 100-120 години всички тези са си били българи. Сега едните ги е обхванала една амнезия.

518

Анонимен

преди 4 години

поредния *** дето живее с мечтае за нов Тито, верно при Тошо бяхме зле, гледахме на югословените със завист, ама какво стана, точно Тито с неговите политики утрои албанците, и сега се чудат шо да прават, това е разликата между нас и тях, ние не си продаваме предците за един пашпорт

517

аз-ът

преди 4 години

споко макета... споко .... Ние няма ви оправим - ВАС АЛБАНЦИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ !Български не искате говорите, синчетата ви албански ще сричат и сюнети ще им правите... Спроко. Най голямата ви грешка е, че си мислите че ви искаме да ви завладеем. Бе селчнчета, НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА БЕ ! п.п. Само албанците. му х аха аа ха ха ха ха ах

516

ае

преди 4 години

За много неща може да се говори и спори ,само едно не е спорно,че Гоце Делчев се е родил,живял и умрял като българин.

515

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка. Управниците от Освобождението , през Царско време, Социализма и чак до Демокрацията, са подарявали Македония и не са устоявали нашите интереси !Затова ни взеха историята, нац. герои и археологическите находки. И по-зле ще става .

514

ЗащогиПризнахте

преди 4 години

Измислената антибългарска т.н.държава Днес "Северна Македония",а би трябвало да е "Северозападна",но нашите не си защитиха интереса,заедно със Сърбия,Турция на Ердоган и шовинистична Рассия на националсоциалиста Путлеро-нацистска са 4-те най-антибългарски страни по света

513

Анонимен

преди 4 години

Бих попитал Санде - смята ли, че македонският език е по-близък до сръбския, отколкото до българския? Дори след 80 години сръбско робство и коминтерновска обработка?

512

Анонимен

преди 4 години

Сърбофилите в Западнобългарската област Вардарска Македония газ пикат. Те са на изчезване.От изток е майка България, от запад Албания,от север Косово,от юг Гърция.Няма спасение!С тея *** през последните 110 години си имаме повече проблеми отколкото с турците.

511

Анонимен

преди 4 години

Просия ни е освободила само от националното обединение, постигнато при цар Борис Трети Обединител. България в екзархийските си граници на фона на тотално разорени Сърбия и Гърция. България, в която ако не няха сталинските терористи да избиват полицаи от засада, нямаше да е видяла един ден война, докато по други места се избиваха с първобитна жестокост.

510

котка

преди 4 години

И г-н Сашо, да те питам: С кой акъл се подиграваш и обиждаш България, народа й и външната й министърка, като ще дойде ден да питат точно България дали е съгласна Македония да влезе в ЕС. Впрочем добре направи - ако някой досега е имал съмнения, след твоите писмовни изхвърлания, пълни с лъжи и обиди... как мислиш, че ще гласува България? Пак те питам?

509

Анонимен

преди 4 години

До рускиня Аз например смятам съветска армия е освободила българия от фашизъм, вие не сте съгласни . Та как?-Някой ден, ако има Видовден, за това освобождение трябва да ви трепем като кучета по улиците. Из мет азиатска, не стига, че си дошла да станеш човек тука, че щеше да газиш калта и да те ядат комарите в Коми.

508

Анонимен

преди 4 години

Прочетете историта ни, за да знаете, че творението БЮРМ е продукт на анти българската политика на Русия! И още нещо - в България фашизъм не е имало!!! Ако е имало фашизъм нямаше да сме единствената държава спасила евреите си! В Македония претендират, че не сме спасили и евреите от повардарието, а те там на място така наречените северни македонци - какво направиха, защитиха ли ги??? НЕ, но плюят по достойният български народ, а тези дето плюят истината е, че са сърби живеещи там.

507

Факт

преди 4 години

България е първата държава в Европа, която приема исляма.Другата България, Волжска България.... Факт,за който никой не пише...

506

Skopje

преди 4 години

Драги Глумецо!С такива разсъждения скоро вместо Северна Македония, да не се преименувате на Източна Албания!

505

Анонимен

преди 4 години

С какво право един южен сърбин се кичи с името "Пирин"!? На Пирин сръбски крак е стъпвал само за да кара ски! Айде бегай у скопската кафана да слушаш Лепа Брена!

504

Запасняк

преди 4 години

Чета из сайтове на военна тематика как разни сърби се хвалят че Югославска народна армия била втора по сила в Европа. Искам да попитам защо не посмяха да влязат в Благоевградско, където имаха териториални претенции, ами само ревяха и се оплакваха на руснаците? Такъв боя ги чакаше само ако бяха писмели, че щяха да се разпаднат без време!

503

чичо

преди 4 години

Г-н Сашо,не хляба ти определя народността,но ти явно още не си дорасъл да го разбереш.