562

Гражданин от бг

преди 4 години

Хаха хляб и сол, но лягаме спокойно, а сега под възглавници те пищов хаха. Не колко лета си, но македонци са чисти българи, през 50 години на миналият век сме учили със Зорка, Георги.Много бяха трудолюбиви, казваха ни, че имат браря и сестри, но не тук, а и къде съм омъжена преди няколко месеца си говорихме, Македонска българка.. Имаме роднини много в Македония. В един клас беше с брат ми в училище отец паисии, не отричайте макета историята си, в Хасково имаше македонска махала. Очевидци сме

561

Тихомир БЪлгарин

преди 4 години

Чета и си задавам един въпрос .как никой не им отговара на тези.псевдо артисти ,псевдо професори,къде са българските родолюбци, българските,, политици, защо им позволяват,да ни унижават с измислената им държава и история, или са българи само на думи,и,им липсват топки ,да го покажат.....да отговориш на наглостта на ,,макетата,, би било нещо което всеки българин би одобрил, защо мълчите ,, страхливци.

560

Марина

преди 4 години

Вижте благодарността на "братята" МАКЕДОНЦИ! НАГЛОСТ! ЕТО ВИ ПРЕГРЪДКИТЕ И ЦЕЛУВКИТЕ НА ТОВА ЛИЦЕМЕРНО ПОЛИТИЧЕ- ЗАЕВ!!! ПАЗИ МЕ, ГОСПОДИ ОТ ПРИЯТЕЛИ, ОТ НЕПРИЯТЕЛИТЕ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ

559

BG

преди 4 години

Като го гледам тоя, с обици на ушите - "па падари" :)

558

Анонимен

преди 4 години

България трябва да стопира федерация Титоландия (Сърбия и Македония) за ЕС и НАТО и условието за подкрепа да е Отказ от титовизма и коминтерновските номера. Македония да се откаже от всяка претенция към нашата история и да си гради такава от 44 г. на сам. Сърбия да върне Западните покрайнини (те не са неини а на Югославия, която вече не съществува) и да признае официално за българофобската си политика през последните 140 г. и да не се меси в Македония. Нищо по малко от това.

557

Пламен

преди 4 години

Този Сашо Тасевски, страда от липса на внимание. И точно такива *** се опитват да създават напрежение с измислена история. Та Сталин, че Тито... Македонците, още малко, ще излезе че са създатели и съзидатели на цялата вселена... Тя майката си трака... Но няма смисъл да се ядосвам на никому неизвестен актьор, който няма слава дори в собствената си родина... Само да го питам, къде е Южна Македония, че те станаха Северна...

556

ТИРАНА

преди 4 години

В АЛБАНИЯ ДАЖЕ НЯМАШЕ ХЛЯБ И СОЛ АМИ КАЖИ И НА АЛБАНЦИТЕ ЧЕ СИ ВЕЛИК АНТИЧКИ СЕВЕРЕН мАКЕДОНЕЦ АХА НЯМА НЕ МОЖЕШ КЮТЕК ЩЕ ЯДЕШ МОЖЕ И ДА ТЕ *** ДА СЕ ПЛЮЕ ПО БЪЛГАРИЯ ПРЕСТИЖ ДА СЕ ПЛЮЕ ПО АЛБАНИЯ СТРАХ ПАРАТА ОТ СЪРБИЯ ИДВА ДЪВКИ ТУБЛЕРОНИ ЕВТИН СИ КОМИЧАР :-)

555

Българин да се нарич

преди 4 години

Няма ли кой да покаже на македонските българи, че Гоце Делчев категорично се определя като БЪЛГАРИН?!

554

когато сме си българ

преди 4 години

Писмо на Гоце Делчев до Никола Малешевски: Отцепленията и разцепленията никак да не ни плашат. Действително жалко е, но що можем да правим, когато сме си българи и всички страдаме от една обща болест! Ако тая болест не съществуваше в нашите прадеди, от които е наследство и в нас, нямаше да попаднем под грозния скиптър на турските султани"

553

Сатира

преди 4 години

Не знам как сме били по времето на Тато. Но до колкото съм чел по времето на Югославия, Македония, умишлено е била оставена като най бедния и изоставен район на Югославия!

552

Сатира

преди 4 години

"Да се асимилира и българизира колкото е възможно по-голям дял от от Македония."Отново на показ най-големият страх на македонците. Стане ли на въпрос нещо за България, винаги си мислят че някой иска да ги Българизира. Ами sorryy, ама до преди 70-80 год. вие сте си били Македонски Българи, сами сте си го казвали. И 100 паметника в центъра на Скопие да построите все тая, историята и самосъзнанието на вашите деди не се затриват току така.

551

Без коментар...

преди 4 години

Писмо на Гоце Делчев до Никола Малешевски: Отцѣпленията и разцѣпленията никакъ да не ни плашатъ. Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть! Ако тая болѣсть не сѫществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани"

550

Caiko

преди 4 години

...и понеже бяха много добре идваха на лекар в Майка България.*** маклайнери.

549

Анонимен

преди 4 години

Смятай какви гъби растат в тая Северна страна.Мислех, че има само чукари там.

548

Рахманчо

преди 4 години

Да си българин е признак на невежество....научили го да пее "аз съм българче" и това е достаточно....а да си български националист и да си мислиш че си син на велико племе, е чиста болест....

547

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Само че при бай Тодор, момко сополивий, бяхме далеч по развити от вас! Я например виж цял Аец построихме, Българин полетя в космоса/даже 2-***/... Хранехме се с природосъобразна храна! Заводи и предприятия в всеки град за различни неща!Пък измислените Макета и тогава бехте, квот ви подхвърли Йосеп Тито /сиреч последна дупка на кавала:) Гола охридска в0да/ Но няма как да ги знаеш, като си бил в ташкента на баща си тогава:):):)

546

ko4o

преди 4 години

О неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин...."Макетата не са виновни, виновни са червените *** и пияницата Георги Димитров, който е подарил географската част на България, наречена "Македония" на Тито. Иначе е въпрос на време е нашите братя от западна България да се молят да дойдат при нас, щото албанците вече превзеха Струга и Охрид,ред идва и на Скопие. Да живее България!

545

Анонимен

преди 4 години

Досущ като сцената в "Империята отвръща на удара":Бг: - Маке, аз съм... баща ти.Мк: - Нее, не може да е истина. Мои предци са Александър Велики, Самуил, Калоян...БГ: - Истина е. Присъедини се към мен и заедно ще доминираме Балканите!Мк: - Неееееееееее!!! (пропада в Албания)

544

1

преди 4 години

До българинМестя го! Те са просто интересчии! До вчера, югославяни, днеска Северномакедонци, утре албанци!

543

-.-

преди 4 години

Ама тоз по същество защитава българската теза- били са българи и с убийства и терор плюс дъвки и дънки впоследствие ги отродиха, но пропуска и как се клаха като животни преди 20 години в същия титов рай на дъвките, еврокрема и тоблероните. Макетата отърваха на косъм войната ама нейсе имат едно просташко самочувствие, което още ги държи, но новите поколения надали се впечатляват.