12

Симеон

преди 4 години

"Умрял делфин - Не ми пука.Война в Африка - Не му пука.Убити десет човека в сащ - Не ми пука, но не съм и против.Умрял някой човек в България - Еми, заслужил си го е"Ей това разбрах днес, от коментарите ви. Болнави сте...

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Не че нещо, ама да искаш да избиеш и смачкаш всичко живо покрай теб, не е много по-добре. Работата е, че в един момент, такива амбиции се отправят и към хората. Ако си имал взимане даване с богати и имащи власт хора, ще ти стане лоо, какво ни мислят...

10

Тиквеник

преди 4 години

Четеш някои от коментарите и разбираш защо държавата е толкоз зле. Няма как да е иначе. Простотията намира отражение навсякъде. Не държавата прави народа, а народа прави държавата. Делфин без глава и народ с тиква вместо глава. Не може да бъде по друг начин.

9

Анонимен

преди 4 години

Като прочета, че някой употребява бебе някакво си животно и веднага ми става ясно, че става въпрос за зелени талибани най-вероятно от веганската секта, чиято голяма мечта е да унищожат хората, за да си живуркат на воля техните бебета-животни.

8

Анонимен

преди 4 години

Много е трудно! С отрязана глава ли е трудно да се установи или застреляно! Бездарни некадърници!

7

Деян Куцев

преди 4 години

Преди две години с дядката на Шабла един найдохме заседнал на брега. Веднага отидох до колата за брадвата и размирисахме скарата)

6

Деян Куцев

преди 4 години

Имаше ли Гюро глава

5

Анонимен

преди 4 години

Между другото срещу делфините трябва да се вземат сериозни мерки. Немога да си обясня какво толкова ги защитават! Това е вид без естествен враг в морето. Размножава се главоломно и всичко което прави е да плюска и да се.ре. Сафрида вече все по-рядко може да се улови от брега, а ако не се лъжа е основна храна за делфините. Преди се ловеше без проблем с въдица от морска гара. Замислете се!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Популация на делфини в Черно море не само е стабилно, но и после години се увеличава, така че да се в разно хипи-гей драми е смешно-глуповато. Очевадно поредното НПО се чуди как да привлече внимание, за да усвои поредната тлъста субсидия.

3

Анонимен

преди 4 години

Абе ние, хората, сме страшна ... Няма ли някоя епидемия да ни затрие най-после?!

2

Гошето

преди 4 години

В България има огромен брой ***, затова тази страна никога няма да прокопса. Ще стане нещо като Хаити, вместо да е райска градина.

1

TOP SECRET

преди 4 години

Руснаците са го обработили за да обвинят България щото не можаха да колонизират България като 16-та Република и сега са ни озлобени , точно така манипулураха датата 3 Март 1878 за тяхно благо