36

Анонимен

преди 4 години

Македония трябваше да си смени името на Западна България !

35

Анонимен

преди 4 години

Тези имена са имали за идейна основа - Отоманизъм, което озночавало всички нации в Османската империя да имат равни права! Значи, далеч преди Коминтерна там много глави са били вече загинали, а оцелелите достатъчно размътени, за да се отродят в най късо време! затова са и стрелбите между тях и върховистите, които са продължили десетилетия!

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтефан Стамболов се е крил в мазетата от турците докато турците убиват Левски и другите. С училища няма как, защото сърбите и гърците вкарват аскер и забраняват бг език. Българите гинат от турците а сърбите и гърците влизат на чисто. 2 се карат, третия печели. Името на ВМРО е вътрешно македонско с цел автономия от турците както е станало с Румелия, но Гърция и Сърбия избиват и прочистват българите и заселват гърци и албанци.

33

Анонимен

преди 4 години

Стамболов - като Стамболийски!

32

полк. Янков

преди 4 години

Тия от Вътрешната организация са македонци! Да си ги вземат! Тия от върховистите са светли българе! Поради крив историзъм и интерес, на нас са по известни тея от Вътрешната, защото са литнали по леви идеи, автономизъм - македонизъм и затова спорим! Да почитаме истинските българи, а тея Гоцета да си ги зачитат те!

31

Ю кортес

преди 4 години

Тия хора не разбраха ли че няма Договор,има Декларация с пожелателни намерения.македонците ще я използват докато влезнат в ЕС.после ще си избършат з.дниците с нея

30

Анонимен

преди 4 години

Стефан Стамболов е казвал , у4илища ,църкви и работа с населението .Ако беше той жив нямаше да има балкански войни .Така мисля , когато се е касаело за интересите на България е бил НЕПОКОЛЕБИМ .

29

Маке Баке

преди 4 години

Българи ама костите на Яне са как назе !!!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27"Балканите винаги са били разпределени от сили и влияние отвън."Не драги, разделени сме били винаги и само заради традиционната ни балканска простотия, тесногръдие и плиткоумие.Доказваме го всеки Божи ден без капка изключение!

27

Makedonec

преди 4 години

To Ako vsickite se bulgari za kakvo togava sa se borili za nezavisima Makedoniq?

26

Анонимен

преди 4 години

Шиптърите ще стигнат критична маса и Албания ще поиска автономна област с последващо присъединяване....И докато шиптърите милеят за Албания,то македонците нас ни мразят....Балканите винаги са били разпределени от сили и влияние отвън.

25

Анонимен

преди 4 години

Още Ванче Маихайлов казваше, че България няма постоянна политика към Македония и само постоянно увърта, за да не разгневи Англия, САЩ, Франция или СССР.

24

Анонимен

преди 4 години

СДС и ГЕРБ първо ги признават за македонци а после се чудят защо не са българи. Захариева говори с македонския премиер Заев, но после се дърпа че е поканена на гроба на Гоце Делчев в Македония. ГЕРБ сякаш са болни от раздвоение на личности и пред ЕС говорят за македонска нация, а пред бг избирателите за българи. Или искат бг език и българи в Македония, както са албанците, или се махат.

23

ай сиктир

преди 4 години

Важен е произхода, но не само важно е и за какъв се смята човек и точно за това вият макетата и тримата са го казали в прав текст, че са българи.

22

анонимен

преди 4 години

Много се коментира последно време за Македония.Работил съм там към 3години имам и приятели там.Не ни трябват да се обединяваме първо икономически са много зле и ще трябва помощи и пенсии ние да им плащаме.По голямата част от тях са настроени против нас много пъти са показвали карта(която при тях е официално призната)с претенции за територия.Казвал съм им "ЗАЩО ВИ Е ОВА ЗАМЯ ДА Я НА ПУНИТЕ С ШИПТЪРИ" той ми отговори"прав си шиптърите ни презедоа имат по 8-10 деца по селата ни биат .

21

Анонимен

преди 4 години

Пълен песимизъм по отношение на защита на бг. нац. интереси от пишман политиците ни,те не са бг. политици ,а продажници -евроатлантици. Още с несъстоятелността на Ньойския договор , предвид това че държавата ,с която е сключен вече не съществува. Защо не се използва този факт за връщане в границите ни на Западните покрайнини? Защото и толкова години позволяваме на македонците да присвояват историята ни. Механизми за защита има,аргументи и доказателства също, желание няма...

20

Анонимен

преди 4 години

Миналото не обобщава настоящето. Какъв бил е от нулево значение за падението ни в момента!

19

Гост на къща

преди 4 години

Има по-важни въпроси, като гей браковете,правата на гейовете,ИК,пактът за миграция,стратегията за детето и интеграцията на ромите.

18

B

преди 4 години

Само нашите управници не го знаят и се снишават пред парите на Сорос и американците.

17

Анонимен

преди 4 години

Offshorna bg patriarshia news.