56

Анонимен

преди 4 години

Само да ви кажа, че тоя договор за добросъседство ще ни изиграе много лоша шега. Всеки македонец сега може да каже, тоя или оня е македонец и като кажем не е тъй ще ни размахат договора за до/росъдество и ще кажат ето че нарушавате договора и ни крадете историята. Сега идва въпросът зашо ВМРО не си сменят името на БМОРО ако претендират да са български патриоти, а не македонски. Сега винят историците, но гафът е на политическо ниво.

55

Анонимен

преди 4 години

Естествено че не са българи ,Яне даже си ги казва директно .Кой как чете историята незнам ,но днес има държава Македония член на НАТО .

54

Анонимен

преди 4 години

Кирил и Методи също са родени в Македония и Рим , тоест нямат нищо общо с България

53

Анонимен

преди 4 години

"Така си е кой българин би кръстил децата си днес Гоце,Яне ,Даме .Май се бъркаме прекалено в работите на една съседна държава."Джендърче, не е ли време да отиваш в обятията на еднополовата си любов?

52

Анонимен

преди 4 години

Така си е кой българин би кръстил децата си днес Гоце,Яне ,Даме .Май се бъркаме прекалено в работите на една съседна държава.

51

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че са българи. Все пак цялата история на Македония е съчинена през 20-ти век и представлява заемки от древногръцката и древнобългската истории.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако на времето е имало защо да търсим присъединяване,то към момента не ни трябва , защото там са израснали поколения мразещи всичко българско. Отделно от това е печалното икономическо състояние,което ще висне връз нас.... Много по тежка е загубата ни на Западните покрайнини, Одринска Тракия..а нашите политици нито репарации взеха,нито земя върнаха,при реални възможности

49

до 45

преди 4 години

На Люпчо Георгиевски цела Македония му се смее.Продаде се на бол гарите и ги продаде идеите на Яне и Гоце, кои се бореха Македония да е називисна.

48

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул някой българин да се казва Гоце. По-скоро си е чист македонец.

47

до 45

преди 4 години

Люпчо Георгиевски е един обикновен предател.Ти него ли ще ни даваш за пример ?!

46

Анонимен

преди 4 години

Кво ме информирате за положението в Македония?Знам че живота на хората там е по добре от колкото на робите в буларистан

45

Анонимен

преди 4 години

А какво общо с Македония и с ВМРО има Сашко Каракачанката от Русе.Това не е ли кражба на история ?

44

Мнение

преди 4 години

Днес и Любчо Георгиевски го беше написал в страницата си във Фейсбук точно и ясно. Те са били българи! И в османските регистри за убийството му си пише българска чета от 70 души.

43

Анонимен

преди 4 години

Като ги считаме за българи днес, защо признахме преди 28 години и сега, че са Северна Македония, друг народ, друг език и имат право на своя история и държава? И хоп, след 100 години една обед дядо Бойчо ще се събуди и ще каже:-Абе, до сабахлян бяхте македонци, но таз нощ ще ви права щастливи!И ще стане точно като сега!

42

Анонимен

преди 4 години

Тия от партията на Шкембе войвода ли са били ?

41

Анонимен

преди 4 години

Нашта министърка се изходи по въпроса, че нейният и на Бойко договор с македоните бил по читав от Преспанския им с гърците! По физиономията и личеше, че лъже като Нинова, но нали така трябва да се изтъкват успехите Му! И сега се ослушва и след 2-3 дни ще излезе с правилно за рейтинга изцепване по темата, което ще ви бъде представено от агитацията за поредната Му епична гениалност!

40

Анонимен

преди 4 години

До до 35Говорят български и почитат бг войводите загинали във войните.

39

Анонимен

преди 4 години

До MakedonecЗащото Австрия и Сърбия са срещу България. Сърбия напада България още в 1885 г. за да не влезе България в Македония и Тракия, а Австрия и Унгария окупират Босна и струпват войска срещу Македония.

38

до 35

преди 4 години

Като прочистват българите и заселват гърци и албанци, какви българи търсиш днес там?

37

бай х

преди 4 години

До MakedonecВсички то ВМОРО са българи и са се борили за независима Македония от Османската империя . /както албанците в косово / Никой от великите тогава е няма да разреше да се присъедини към България . Идеята е била да се присъедини като Източна румелия+ Княж България .Даже когато избухва въстанието 1903 година хиляди доброволци чети и оръжия преминават турската границата със знанието и мълчанието на Бълг. държ . Турция заплашва официално Бълг с война ако се намеси официално .